Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Kači,
no tak ve čtvrtek jsem si šla koupit testy, neplánovala jsem testovat. A co myslíš, že jsem udělala, když jsem odpoledne přišla domů? Počůrala ten test. 5 dní po ET. No a samozřejmě tam nic nebylo, tak jsem si pěkně poslzela a manžel mi zakázal dělat další do doby oficiálního termínu, že se stresuju. Tak jsem ho poslechla a už jsem to ani nezkoušela a čekám.
Uklidnuju se tím, že ta moč byla úplně čirá a bylo brzy. Ale nevím, někdo už má i v tuto dobu ducha.
Ufff, je to už teda dost napínavé. ![]()
Elzi a tobe transferovali blasty, vid? Nekdo ma // driv, nekdo dyl, tak si myslim, ze mas jeste cas…Nevim, kdy jsi mela // pri drivejsich pozitivnich testech…
@Katka101 píše:
Elzi a tobe transferovali blasty, vid? Nekdo ma // driv, nekdo dyl, tak si myslim, ze mas jeste cas…Nevim, kdy jsi mela // pri drivejsich pozitivnich testech…
Jo, blastocysty.
Já to nikdy nezkoušela dříve jak 10 dní po ET, při kultivaci 3 dny.
Ty jsi měla kdy pozitivní test?
Ja to zkousela 6.den po ET vecer a byla tam slaba carka na Mamatest 10, zkousela jsem nejaky Best 20 a na tom nebylo ani tuk…
@Katka101 píše:
Ja to zkousela 6.den po ET vecer a byla tam slaba carka na Mamatest 10, zkousela jsem nejaky Best 20 a na tom nebylo ani tuk…
No vidíš… Takže si šance moc nedávám ![]()
Elzi, jedna holcina, co znam, mela slabou carku az 9.den po ET…Je to individualni…
Já vím, málo kdo má čárku takhle brzy.
Ale po tom všem už je to pro mě těžké být optimista…
To chapu, ale jestli minule jsi mela // 9.den po ET po 3 dnech kultivace, tak ted by ti to vyslo na 7.den po ET…Nezoufej, u nas je par holek, co jim vysel az 6.pokus a ty uz jsi tehotna byla, tak budes zase ![]()
@Katka101 píše:
To chapu, ale jestli minule jsi mela // 9.den po ET po 3 dnech kultivace, tak ted by ti to vyslo na 7.den po ET…Nezoufej, u nas je par holek, co jim vysel az 6.pokus a ty uz jsi tehotna byla, tak budes zase
10. den po ET
tak se tím trochu ulidnuju ![]()
Ono na tom testu něco je, ale je to tak strašně slabé, že to považuju za negativní.
Tak uvidíme v pátek, to bude jasno na 100%.
Děkuju moc Kači ![]()
Ta carka, co jsem mela ja, byla slabounka a kazdy den hraje roli… ![]()
Elzi, jako stará harcovnice IVF bys měla vědět, že takhle brzy je to akorát o nervy, tytyty
rozhodně je brzy, flintu do žita si schovej až na ten další test ![]()
Já si myslím, že Ty problém s uchycením se nemáš, ne? Chytilo se Ti už tolikrát, není důvod, aby to zas nevyšlo ![]()
@Cassiopeia píše:
Elzi, jako stará harcovnice IVF bys měla vědět, že takhle brzy je to akorát o nervy, tytytyrozhodně je brzy, flintu do žita si schovej až na ten další test
Je úžasně sladkej, Leni ![]()
Taky jsme fotili, většina viděla na FB ![]()