1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
25.8.12 21:02

Ahoj Kači,

no tak ve čtvrtek jsem si šla koupit testy, neplánovala jsem testovat. A co myslíš, že jsem udělala, když jsem odpoledne přišla domů? Počůrala ten test. 5 dní po ET. No a samozřejmě tam nic nebylo, tak jsem si pěkně poslzela a manžel mi zakázal dělat další do doby oficiálního termínu, že se stresuju. Tak jsem ho poslechla a už jsem to ani nezkoušela a čekám.
Uklidnuju se tím, že ta moč byla úplně čirá a bylo brzy. Ale nevím, někdo už má i v tuto dobu ducha.
Ufff, je to už teda dost napínavé. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
25.8.12 21:08

Elzi a tobe transferovali blasty, vid? Nekdo ma // driv, nekdo dyl, tak si myslim, ze mas jeste cas…Nevim, kdy jsi mela // pri drivejsich pozitivnich testech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
25.8.12 21:10
@Katka101 píše:
Elzi a tobe transferovali blasty, vid? Nekdo ma // driv, nekdo dyl, tak si myslim, ze mas jeste cas…Nevim, kdy jsi mela // pri drivejsich pozitivnich testech…

Jo, blastocysty.
Já to nikdy nezkoušela dříve jak 10 dní po ET, při kultivaci 3 dny.

Ty jsi měla kdy pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
25.8.12 21:15

Ja to zkousela 6.den po ET vecer a byla tam slaba carka na Mamatest 10, zkousela jsem nejaky Best 20 a na tom nebylo ani tuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
25.8.12 21:16
@Katka101 píše:
Ja to zkousela 6.den po ET vecer a byla tam slaba carka na Mamatest 10, zkousela jsem nejaky Best 20 a na tom nebylo ani tuk…

No vidíš… Takže si šance moc nedávám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
25.8.12 21:22

Elzi, jedna holcina, co znam, mela slabou carku az 9.den po ET…Je to individualni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
25.8.12 21:25

Já vím, málo kdo má čárku takhle brzy.
Ale po tom všem už je to pro mě těžké být optimista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
25.8.12 21:29

To chapu, ale jestli minule jsi mela // 9.den po ET po 3 dnech kultivace, tak ted by ti to vyslo na 7.den po ET…Nezoufej, u nas je par holek, co jim vysel az 6.pokus a ty uz jsi tehotna byla, tak budes zase :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
25.8.12 21:31
@Katka101 píše:
To chapu, ale jestli minule jsi mela // 9.den po ET po 3 dnech kultivace, tak ted by ti to vyslo na 7.den po ET…Nezoufej, u nas je par holek, co jim vysel az 6.pokus a ty uz jsi tehotna byla, tak budes zase :hug:

10. den po ET :mrgreen: tak se tím trochu ulidnuju :lol:
Ono na tom testu něco je, ale je to tak strašně slabé, že to považuju za negativní.
Tak uvidíme v pátek, to bude jasno na 100%.

Děkuju moc Kači :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
25.8.12 21:35

Ta carka, co jsem mela ja, byla slabounka a kazdy den hraje roli… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
25.8.12 21:41

Elzi, jako stará harcovnice IVF bys měla vědět, že takhle brzy je to akorát o nervy, tytyty :cert: rozhodně je brzy, flintu do žita si schovej až na ten další test :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
25.8.12 21:42

Já si myslím, že Ty problém s uchycením se nemáš, ne? Chytilo se Ti už tolikrát, není důvod, aby to zas nevyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
26.8.12 08:19
@Cassiopeia píše:
Elzi, jako stará harcovnice IVF bys měla vědět, že takhle brzy je to akorát o nervy, tytyty :cert: rozhodně je brzy, flintu do žita si schovej až na ten další test :hug:
:mrgreen: :mrgreen:
Ahoj Cassi, no vidíš, jak jsem stará, tak jsem blbá :mrgreen: Pokud dojde k dalším pokusům, už to neudělám 8)
A máš pravdu, flintu jsem zas vytáhla a ještě budu chvíli doufat.
Děkuju :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
26.8.12 09:08

nas Vojtisek

Elisko vydrz!!! Myslim na tebe!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
26.8.12 11:57

Je úžasně sladkej, Leni :palec:

Taky jsme fotili, většina viděla na FB :)

http://karolinal.rajce.idnes.cz/…_jeden_mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital