Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Monitor plaší furt, protože jsem sklerotik a zapomínám ho vypnout, když malou vyndám, taky už jsem to ovládání dala k přebalováku, protože to tak akorát vyjde, že spustí, když tam malou položím
ale já ho teď už používám sporadicky, malá je v pohodě a nějak mám pocit bezpečí. Chůvičku jsem zatím nezkoumala, malá umí pěkně řvát, takže ji slyším…
Že ty holky ječej už od mala viď
?a co taťka jak prožívá otcovství?
Ja bych teda mimco davala jen na rovinu, naklon neni dobrej na zadicka…
Ani jsi Cassi nerikala, jestli jste nakonec jmeno meli vymysleny, nebo jste vymysleli az v porodnici… ![]()
Kači měli jsme tři vybraná, nakonec Karolína se nejvíc hodila k příjmení, dohadovali jsme to, než jsme nasedli do auta do porodnice
další byla Anežka a Daniela…
Jako lvice se nezapře, umí fakt nasraný křik
taťka se snaží, ale zatím opatrně, jen se dívá ![]()
Kači no dřív se vyvyšovala hlava normálně, byly na to dělaný postýlky. Teď už se to nedělá možná proto že je monitor dechu ale já přemýšlím že to přeci jen nějak vymyslím, špatně se zvrací na rovině..
Cassi je fakt že chlapi se takhle malinkejch miminek bojí..
Marti doporučuje se spaní na boku nebo na zádech s otočenou hlavou, to se dá v pohodě zvracet i na rovině ![]()
No přeci jen, radila jsem se s dr. a skutečně má být vyvýšená postýlka. mám šikovnou maminu, už na to přišla jak to udělat
.Jinak existují tzv. klínky do postýlek a hodně se to dává když mimi často zvrací a nebo je nemocný, má rýmu. ale to mám pocit že by rušilo monitor dechu, nevím..spíš je lepší naklonit celou postýlku..
klín
http://www.andilkove.cz/…ostylky.html
nemocniční postýlky
http://www.linet.cz/…ou-a-matraci?…
@Katka101 píše:
Elzi, kdy budes testovat?
Ahoj Kači,
zatím nemám doma test ![]()
Ofiko mám testovat 31.8., zatím nemám potřebu, až mě to popadne, zaběhnu pro test a dám vědět
bojim bojim…
![]()
Ale co je pozitivní, tak moje nemocenská je malá dovolená
Užívám si volno, ségřiných prcků a je mi fajn ![]()