1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8431
7.8.12 13:03

Kačko já ho chci samo taky dávat, jen se prý nemá dávat hned, pak je problém s kojením a už vůbec ne už v porodnici.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
7.8.12 13:05

Taky ho nezacnu asi davat hned, ale radsi dudlik, nez ocucany prsty…Pak je ale katastrofa, kdyz jsem tady videla 5-ti letou na kolobezce s dudlikem v puse…To jako nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
7.8.12 13:19

No přesně Kačko..sranda je jak to máme hezky naplánovaný a jsem zvědavá jaká bude realita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
7.8.12 13:22

Dekuji dekuji…no ja vim, za chvilku uz bude spis vzhuru nez spinkat…chi chi chi :srdce:
Cassi, s Kahu me to bolelo dost dlouho nejmene 2 tydny urcite a vzdycky kdyz chtel znovu na prso, coz chtel porad, tak jsem trpela jak zvire, uplne mi vzdycky pobehla bolest skrz cele prso, jako by ho nekdo probodl dykou ale po chvilce to preslo, jen to prisati bylo desny…s Vojtiskem jsem malinko bolest mela na zacatku, ale to trvalo tak den dva, ted uz nic…je dulezite aby melo miminko celou bradavku v pusince i s dvorcem, ten by nemel byt skoro videt, pusinka male by mela byt otevrena, jako kdyz ziva..no ja vim, radim co…mmm asi uz to mas sama nactene jen se to lehce pise a hure dela!!!
S Kahu me vysvobodil dudlik, to byla spasa! Ale Vojtisek dudlik nechce, kdyz mu ho davam, tak se mu zveda zaludek a dudlik lita vzduchem…coz me malinko mrzi, jelikoz to je jednoznacne nejlepsi utecha a kdyz neni dudu, tak musi maminka vytahnout prso…mmm ale zase se to pak blbe odnaucuje, i kdyz Kahu by celkem rozumnej, pamatuju si ze asi kolem 2 a pul kdy ho mel jen na spinkani jsme ho jednou zapomeli u nekoho doma no a pak jsem mu to vysvetlila, ze uz je velikej a dudu nemuze mit a on to vzal jak chlap, uplne jsem cucela…a to mel fakt dudana, jako takovou jistotu a jemu nejmilejsi vec…chi ;)
jinak jak ti spinka v noci Cassi??? Po jakejch intervalech kojis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
7.8.12 13:26

Jo, ja porad planuju :mrgreen:. Uvidime, co realita :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
7.8.12 13:26

Holky a kojíte v zavinovačce nebo jsou mimča volně a nahý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
7.8.12 13:47

Hele v sede na kline polstar na postari vojisek obleceny, v postylce v leze a v zavinovacce aby se moc nebudil takze ruzne!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
7.8.12 14:04

Ahojte, nesu z právy z jiného soudku, než je mateřství, ale doufám, že i tohle co Vy, budu už brzy řešit ;)
Dnes jsem byla na kontrole, zatím to vypadá na 8 vajec, po clostillu mám nízkou sliznici, jen 5mm, ale pry to doroste, nebo to podpoříme estrimaxem.
Dnes, zítra a ve čt připíchávám po 2 ampulích bravelle a v pátek se rozhodne, kdy bude opu. Zatím to vypadá pondělí nebo úterý, ale možná to bude i o víkendu.
Držte nám prosím pěsti holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
7.8.12 14:08

To si pis ze drzim…i Vojtisek drzi Honzik a Kahu taky, proste cela rodina!!! Ty jo Elisko…uz to musi vyjit!!! :potlesk: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
7.8.12 14:19
@Kahu píše:
To si pis ze drzim…i Vojtisek drzi Honzik a Kahu taky, proste cela rodina!!! Ty jo Elisko…uz to musi vyjit!!! :potlesk: :dance: :pankac:

Děkuju rodinko :hug: :* :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
7.8.12 14:24

Elzi držím pěsti jak jen můžu :hug: :hug: :hug:,vypadá to dobře a neboj sliznice doroste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
7.8.12 14:33

Elzi, to vypada moc dobre :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
7.8.12 14:38

Díky všem!
Jsem zatím taková bez emocí, ono to vypadá vždy dobře, ale většinou přestanou některé folikly růst a pak jsou z toho jen 2, max. 3 vejce…
Ale uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
7.8.12 14:44

Elzi, kazdej cyklus je jinej, tak uvidis. A nezapominej, ze neni dulezitej pocet, ale aby tam bylo to jedno spravny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.8.12 11:44

Ahoj holky, tak jsem zpět z kontroly. Vypadá to takto: 4 folikly jsou kolem 15mm a 2 jsou kolem 13mm. Ostatní jsou malinkaté. Sliznice má už dnes 10mm. Opu bude v pondělí v 7:45 hod. a případný ET by byl ve čtvrtek. Vše bych absolvovala s mým úžasným a povzbuzujícím doktorem, za což jsem moc vděčná.
Snad z toho budou alespoň 2 embrya, držte prosím stále pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí