Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Elzina píše:Já včera začala se stimulací. V úterý mám 1. ultrazvuk. Držte mi prosím pěsti.
Jinak si užívám ještě do soboty dovolenou ve Vysokých Tatrách
Kači ve kterém tt teď jsi?Našla jsem tu novou lásku, mimo té, co mám doma: vysokohorskou turistiku
Elzi, držím ![]()
Cassi, diky, hlavne, at vse pokracuje dobre. Rikam, uz „jen“ 31 tydnu ![]()
Pod dekou od tety Katky z Emirátů
nakonec mi z té spousty spacích pytlů a dek vyhovuje tahle, zatím ![]()
Děkuju, některé nejsou tak lichotivé
ale tak to máme všichni
ještě jsem vytáhla z foťáku ty z porodnice ![]()
jojojo…tady je v kamenym baraku chladek…tak ho balime
Cassi ta je prekrasna…fakt uzasna… ![]()
Martinko prosim te, kila zase schodis a ty jsi zizala!!! ![]()
Ty jo Elzi…ja ti to tak preju!!! Uzivej hor!!! ![]()
Kacko a jak je u vas v dalave?
@Kahu píše:
jojojo…tady je v kamenym baraku chladek…tak ho balimeCassi ta je prekrasna…fakt uzasna…
Martinko prosim te, kila zase schodis a ty jsi zizala!!!
Ty jo Elzi…ja ti to tak preju!!! Uzivej hor!!!
Kacko a jak je u vas v dalave?
Leňoušku, díky díky! Však já to vím ![]()
Hory užívám, je to neskutečná pohoda, nebyli jsme nikde přes 2 roky. Dnes máme trochu oddych, Toník začal malinko kulhat, tak je toho asi na něj moc a raději dnes odpočíváme, válíme se a tak, tak je mi teď krásně, znáš to ![]()
Vojtíšek se taky povedl, užívej si to ![]()
Cassi, mala je krasna a jsem rada, ze ti deka vyhovuje. Privezla jsem uz driv kamoskam a jedna me pak prosila jeste o jednu, ze je super…
Elzi, uzivej dovci.
Kahu, tady je vedro, ale jsem stejne porad zalezla na gauci. Ted budu sledovat boj o medaile, myslim, ze by zlato Synek mohl ziskat, tak uvidime…
Holky, ti vaši drobečci jsou nádherní, užívejte si to, protože to strašně letí a bobíšci hrozně rostou, vidím to na malém. My teď už 4.den poměrně hodně bojujeme se spaním, malý šel včera spát až ve 21.30 hodin a ráno byl vzhůru už v 5.00 hodin. Fakt děs, ale v 7.00 hodin si šel zase lehnout a ještě spinká, tak snad to dospí, protože byl extrémně protivný. Nevím, jestli je to tím úplňkem, ale už 4.den takhle hrozně špatně spí, i přes den, takže jsem úplně hotová. Marti, ty destičky od Angelcare se mi malé nezdají, on nemusí být na celé ploše těch desek a malý se vrtí poměrně hodně a zabírá ho to pořád, dokonce i když stojí u mříží postýlky, což teď dělá poměrně hodně. Takže z mé zkušenosti bych z tohoto strach neměla.