Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katko, tomu se říká syndrom bílého pláště ![]()
Kahu měla jsem horečky, tak jsem vzdala pokusy o přikládání, rovnou odstříkávám a dávám z flašky, takže se to rapidně zlepšilo a v noci se budíme pravidelně po třech hodinách. Přes den máme občas žrací srací dvou až čtyřhodinku, to je pak na palici ![]()
Jojo, ja jak jsem nervozni, tak mi vyleti tlak…
Doufam, ze ti ty prsa brzo povoli, me ted desne boli bradavky, ale pri kojeni to bude asi horsi…
Jako nikdo mi to neřekl předem, ale rozhodně začátky kojení bolí…
Cassi…jezis, to me mrzi, ty horecky, ale rada slysim, ze uz to je lepsi!!! jo holka, kdyby jsi se zeptala, rekla bych ti to, ja s Kahu trpela jak blazen, fakt hruza, s Vojtiskem jsem citila bolest jen snad 2 dny pak uz pohodicka…
A jak mala spinka pres den??? SPi porad jako Vojtisek, ten je neustale v limbu…myslim, ze je vzhuru jen nekdy a to pak boli brisko a placem…chudak ma prdiky…mmm ![]()
Kacko dekuji..fotka je spis vtipna…ha
to vis, nejsem moc naucena jen tak sedet a cumet, prebalovat kojit a zase prebalovat a kojit…ohhhh sestinedeli, uz se tesim az bude za nama popravde!!! ![]()
Kahu, jen si toho klidku uzivej, az pak prijdou dny, ze malej ti prorve dny a ty budes unavena a nevyspala, tak na ten klid budes rada vzpominat ![]()
Tak porod taky žádná hitparáda, ale je to tak na den, ty prsa na dýl… Leni, já to vůbec netušila, všechny maminky u toho vypadají tak spokojeně
na fotkách… Jak dlouho Tě to bolelo s Kahu?
Mě bolí ještě furt, není divu, se zánětem. Ale i u druhého bradavka… Trochu to polevilo, masíruju, chladím, odsávám…
Malá je zlatá, když nepapá, z většiny spinká. Užívám si to, už nikdy takhle moc spát nebude… sice holky už dávají fotky, jak se jim děti snaží „pást“ koníčky a to já nemůžu, protože na břicho se smí dávat jen v bdělém stavu, ale to doženem, nikam nespěcháme
Zato parádně přibírá, doktorka mi říkala tak dvacku denně, ona přibere i padesát a víc… tak pak budem zas moct experimentovat s kojením, jestli najdu odvahu…
Cassi, kamaradka mi rikala, ze je to spatnou technikou kojeni, chce to proste vymakat a pak uz to bude dobry…Me ted teda taky boli desne bradavky, asi teda ne jako tebe, ale soucitim s tebou…
Jenomže já kojím s kloboučkem, tam tu bradavku mimino vzít špatně prostě nemůže… a odsávám… prostě bude trvat, než se otuží a zvyknou si na tu námahu…
Ja, ja cetla, ze zecatku je to napor na prsa a chvili to trva…Myslim, ze se to upravi…
Jo, říká se to, ale dýlka je individuální, klidně i měsíc, tak uvidíme… malé je zítra čtrnáct dní…
To uz je to 14dni??? Ty jo, to mi vubec neprislo, ze uz je to tolik, ja myslela tak tyden…Snad ti to brzo povoli…
Cassi včera jsem studovala kojení a abych pravdu řekla je to teda umění ti povím
..kloboučky se nedoporučujou, jenže co má ženská dělat když to bolí. Jak píše Kačka tím že jsou prsa popraskaný je příčina špatné techniky, je to skutečně věda
..JSEM ZVĚDAVÁ NA SEBE ![]()
Leni super fotka
,vypadáte spokojeně..
Holky jaký používáte pleny? A mají dětičky dudlík?
Marti, ja jsem dudlik rozhodnuta davat, pokud ho bude chtit. Pamatuju si jako decko, nasi sousedky dcera dudlik nedostala a do skolniho veku mela ocucanej palec
. Hlavne cucani palce je horsi nez dudlik…