1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
14.8.12 13:35

Elzi, to zní super :pankac: držím jim i Tobě palce, třeba bude i na mrazák :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
14.8.12 16:20
@Cassiopeia píše:
Elzi, to zní super :pankac: držím jim i Tobě palce, třeba bude i na mrazák :kytka:

Děkuju Cassi :hug: To by bylo moc štěstí na jednou, kdyby zůstalo i na mrazák :)
Jestli se udrží, uvažuju o zavedení 3 kousků… Ale uvidíme, jak to bude v dalších dnech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
14.8.12 19:31

Elzi, no super! Drzim moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
14.8.12 20:14

Elzi paráda, zatím to jde skvěle, držím moc pěsti :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
17.8.12 11:14

Elzi, uz vis, kdy bude transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
17.8.12 12:56

Ahoj Kači, dnes už jsem neměla volat, včera měla 2 embrya 8 buněk, jedno mělo 7 buněk a jedno 3 buňky. Ty 3 jsou prý krásná a nemám se bát, že by se zastavila ve vývoji, že to nepředpokládají, takže zítra v 9:15 máme přijet :dance:
Akorát mám dilema: kolik jich zavést. Určitě si necháme 2, ale uvažuju i o 3. Asi se rozhodneme podle jejich stavu zítra ráno. Když to 3. bude slabší, tak si ho taky nechám zavést, když budou 2 silná, tak jen ty 2. Uvidíme, necháme to na zítra osudu ;)

Příspěvek upraven 17.08.12 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
17.8.12 13:01

Elzi, tak super, budu na tebe a broucky zitra myslet a hod pak info :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
17.8.12 13:02

Děkuju moc, určitě dám vědět :kytka:

Jak se cítíš? Co bříško, už vykukuje? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
17.8.12 13:09

Elzi, ja mam vypapkany brisko :mrgreen:. Ale uz jsem pribrala asi 3,5kg, takze potes… :roll: Pujdu si ted o vikend koupit o cislo vetsi kalhoty, jelikoz v tech starych se desne mackam…Doufam, ze az vysadim ten progesteron, ze se alespon na chvilku to pribirani zastavi nebo alespom zpomali…Za dva tydny jdu k doktorce na NT, tak se tam domluvime i ohledne progesteronu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
17.8.12 13:13
@Katka101 píše:
Elzi, ja mam vypapkany brisko :mrgreen:. Ale uz jsem pribrala asi 3,5kg, takze potes… :roll: Pujdu si ted o vikend koupit o cislo vetsi kalhoty, jelikoz v tech starych se desne mackam…Doufam, ze az vysadim ten progesteron, ze se alespon na chvilku to pribirani zastavi nebo alespom zpomali…Za dva tydny jdu k doktorce na NT, tak se tam domluvime i ohledne progesteronu…

3,5 kg, no teda :-D Ale videla jsem Te na nejake fotce tady, nejsi zadnej tloustik, tak si z toho nedelej hlavu :-) Ber to jako tehotenska kila, která jsem krásná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
17.8.12 13:15

Elzi super :palec:,zítra na tebe budu moc myslet, odpočívej :hug: :*
Kači no myslím že po progesteronu se to nezastaví, teda mě se to nezastavilo :lol:,mám už 10kg nahoře..no jo no, co se dá dělat ale říkám si že to snad po porodu půjde dolů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
17.8.12 13:17

Elzi, na fotce jsi me urcite nevidela, ale tloustik jsem…Budu pak po porodu muset uz konecne nasadit dietu…Myslim ale, ze ted vazne pribiram po tom progesteronu a absolutne nulovym pohybu, jim totiz snad min, nez pred otehotnenim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
17.8.12 13:21

Marti, no, uz ti zbyva jen 9tydnu, tak to tech 10kg neni tak zly…Je za chvili budes mit Pepika u sebe :srdce:. Uz mas vsechno nakoupeno, pripraveno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
17.8.12 13:23
@Katka101 píše:
Elzi, na fotce jsi me urcite nevidela, ale tloustik jsem…Budu pak po porodu muset uz konecne nasadit dietu…Myslim ale, ze ted vazne pribiram po tom progesteronu a absolutne nulovym pohybu, jim totiz snad min, nez pred otehotnenim… :think:

Faakt? tak to jsem si asi spletla s Martinkou :-)
Ale i tak… ber to jako dan za krasne miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
17.8.12 13:24
@Martina34 píše:
Elzi super :palec:,zítra na tebe budu moc myslet, odpočívej :hug: :*
Kači no myslím že po progesteronu se to nezastaví, teda mě se to nezastavilo :lol:,mám už 10kg nahoře..no jo no, co se dá dělat ale říkám si že to snad po porodu půjde dolů..

Děkuju Marti :hug:
a jak je Tobě? nejaka nova fotka by nebyla? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí