Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Elzi, to zní super
držím jim i Tobě palce, třeba bude i na mrazák ![]()
@Cassiopeia píše:
Elzi, to zní superdržím jim i Tobě palce, třeba bude i na mrazák
Děkuju Cassi
To by bylo moc štěstí na jednou, kdyby zůstalo i na mrazák ![]()
Jestli se udrží, uvažuju o zavedení 3 kousků… Ale uvidíme, jak to bude v dalších dnech ![]()
Ahoj Kači, dnes už jsem neměla volat, včera měla 2 embrya 8 buněk, jedno mělo 7 buněk a jedno 3 buňky. Ty 3 jsou prý krásná a nemám se bát, že by se zastavila ve vývoji, že to nepředpokládají, takže zítra v 9:15 máme přijet ![]()
Akorát mám dilema: kolik jich zavést. Určitě si necháme 2, ale uvažuju i o 3. Asi se rozhodneme podle jejich stavu zítra ráno. Když to 3. bude slabší, tak si ho taky nechám zavést, když budou 2 silná, tak jen ty 2. Uvidíme, necháme to na zítra osudu ![]()
Příspěvek upraven 17.08.12 v 13:01
Elzi, tak super, budu na tebe a broucky zitra myslet a hod pak info ![]()
Děkuju moc, určitě dám vědět ![]()
Jak se cítíš? Co bříško, už vykukuje? ![]()
Elzi, ja mam vypapkany brisko
. Ale uz jsem pribrala asi 3,5kg, takze potes…
Pujdu si ted o vikend koupit o cislo vetsi kalhoty, jelikoz v tech starych se desne mackam…Doufam, ze az vysadim ten progesteron, ze se alespon na chvilku to pribirani zastavi nebo alespom zpomali…Za dva tydny jdu k doktorce na NT, tak se tam domluvime i ohledne progesteronu…
@Katka101 píše:
Elzi, ja mam vypapkany brisko. Ale uz jsem pribrala asi 3,5kg, takze potes…
Pujdu si ted o vikend koupit o cislo vetsi kalhoty, jelikoz v tech starych se desne mackam…Doufam, ze az vysadim ten progesteron, ze se alespon na chvilku to pribirani zastavi nebo alespom zpomali…Za dva tydny jdu k doktorce na NT, tak se tam domluvime i ohledne progesteronu…
3,5 kg, no teda
Ale videla jsem Te na nejake fotce tady, nejsi zadnej tloustik, tak si z toho nedelej hlavu
Ber to jako tehotenska kila, která jsem krásná ![]()
Elzi super
,zítra na tebe budu moc myslet, odpočívej
![]()
Kači no myslím že po progesteronu se to nezastaví, teda mě se to nezastavilo
,mám už 10kg nahoře..no jo no, co se dá dělat ale říkám si že to snad po porodu půjde dolů..
Elzi, na fotce jsi me urcite nevidela, ale tloustik jsem…Budu pak po porodu muset uz konecne nasadit dietu…Myslim ale, ze ted vazne pribiram po tom progesteronu a absolutne nulovym pohybu, jim totiz snad min, nez pred otehotnenim… ![]()
Marti, no, uz ti zbyva jen 9tydnu, tak to tech 10kg neni tak zly…Je za chvili budes mit Pepika u sebe
. Uz mas vsechno nakoupeno, pripraveno?
@Katka101 píše:
Elzi, na fotce jsi me urcite nevidela, ale tloustik jsem…Budu pak po porodu muset uz konecne nasadit dietu…Myslim ale, ze ted vazne pribiram po tom progesteronu a absolutne nulovym pohybu, jim totiz snad min, nez pred otehotnenim…
Faakt? tak to jsem si asi spletla s Martinkou ![]()
Ale i tak… ber to jako dan za krasne miminko ![]()
@Martina34 píše:
Elzi super,zítra na tebe budu moc myslet, odpočívej
![]()
Kači no myslím že po progesteronu se to nezastaví, teda mě se to nezastavilo,mám už 10kg nahoře..no jo no, co se dá dělat ale říkám si že to snad po porodu půjde dolů..
Děkuju Marti ![]()
a jak je Tobě? nejaka nova fotka by nebyla? ![]()