Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Cassi, gratuluju, krásná práce
Doufám, že je vše v pořádku. Ať Vám Karolínka dělá jen samou radost ![]()
Leni, hodně síly a pozitivní mysl. Ať už to máš taky co nejdříve za sebou. Myslíme na tebe ![]()
@Kahu píše:
Cassi moc moc moooooc gratuluji!!! uzasny!!!;) uz chci taky…ted se tady svijim v bolestech…auu auuuu…
Soucítím s Tebou ![]()
Cassi, moc velká gratulace, přeji Ti, ať máš malou co nejdříve u sebe a hlavně, ať jste obě holky zdravé. A Kahu přeji co nejrychlejší porod a zdravé a spokojené miminko. Myslíme na vás, holky.
Tak mi malou přinesli na přiložení, chudinka, má nos jak černošský boxer a asi bude mít i modřiny. Přisát se nechtěla, myslím, že je moc unavená, ale aspoň jsem si ji trochu užila. Po porodu ji odnesli okamžitě, ani neplakala a pak přinesli jen na okamžik. Ještě je v inkubátoru.
Leni, šití se mi probouzí, tím líp se vci do trpících. Je mi moc líto, že to nejde rychle jako u mě.
holky…ufff stale nic…cekam!!! na noc jsem d a ostala pigaro neveho hodne silneho takze jsem i pres kontrakce spsla a byla uplne mimo. nejhorsi zazitek byl, kdyz me doktor prohlizel jak jsem otevrena auuu auuu…:( no. a ted jsem na monitorech a potom bude dalsi pilulka az nekam buj vi kam a pak uz to.snad pujde…mmm nastesti jsem se vyspala…ale uz se ted bojim!!!
Cassi jak se citis maminko???;)
Leni, aspoň, že jsi se vyspala. Snad to už teď půjde rychleji ![]()
Cassi, jak pak malá. Už ji máš u sebe?
Ježíš, Leni, to je peklo :zeď: mně o sobě dává vědět všechno namožené, rozpíchané a sešité, tak se tak opatrně ploužím
ale malou už mi dali na pokoj ![]()
Jeee to je uzasny!!! Me to teprve ceka…ajajaj!!!:( tesim se na fotku!!!;)