Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kačko gratuluju k UTZ
..myslím že to nevadí, nikdy to nesedí přesně, raději ať máš častější kontroly, budeš apoň klidnější ![]()
Diky Marti, jsem rada, ze tam jdu za 14dni, alespon budu mit vetsi klid…
Tak holky, ve stredu nastup do nemocnice s taskou na vyvolavacku…ajajaj, to zase bude
stejne jak s Kahu…mmm ![]()
Kaci gratuluju ![]()
Cassi, Kahu diky ![]()
Kahu, ve stredu na tebe budu myslet, treba to na tebe prijde do te doby samo…
@Kahu píše:
Tak holky, ve stredu nastup do nemocnice s taskou na vyvolavacku…ajajaj, to zase budestejne jak s Kahu…mmm
Kaci gratuluju
třeba ne, druhý porod bývá rychlejší ![]()
Kahu, jak dlouho jsi predtim rodila? Muzes zkusit vyhanet, chilli a spousta sexu
. Kamoska obihala barak a ji to zabralo…
@Katka101 píše:
Kahu, myslim na tebe
Vkladam fotky z dnesniho UZ, vse OK, jen me chce doktorka videt za dva tydny, kvuli tomu spineni, mimi odpovida 7+1 ( jsem 7+5 ), ale to snad nevadi, ne?
Gratulace Kači ![]()
Opatrujte se s prckem, rozdíl vůbec nevadí, ono je to teď ještě nepřesné a každý mm může výslednout délku těhotenství změnit…
Mě doktor říkal, že rozdíl může být až 14 dní ![]()
Predtim? Jako s Kahu? ani se neptej, tri dny…ufff ![]()
beham furt nekde, sex mit nemuzu manzel je ted u nas a ja v praze ale zitra bude uz se mnou tak to dame, chilli…ok to muzu dat dekuji ![]()
@Kahu píše:
Predtim? Jako s Kahu? ani se neptej, tri dny…ufff
beham furt nekde, sex mit nemuzu manzel je ted u nas a ja v praze ale zitra bude uz se mnou tak to dame, chilli…ok to muzu dat dekuji
Go go go
![]()
Myslím na Tebe ![]()
Elzi, dekuju moc. Co ty? Ty se chystas na dalsi minimalku v zari?
@Katka101 píše:
Elzi, dekuju moc. Co ty? Ty se chystas na dalsi minimalku v zari?
Kdepak v září… čekám na MS a začínám stimulovat, prý jsem připravená a není důvod na něco čekat…
Tentokrát to budete mít online
Už se připravuju, nastavila jsem si podpis ![]()
… ale bojím se holky… už nejsem tak optimistická po tom všem… sbírám všechnu sílu, co mi zbyla a děj se vůle Boží…