1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
18.7.12 13:10
@Kahu píše:
Cassi jeeee uz to mas taky zachvilku co…mm :potlesk:

jo, šla bych klidně zítra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
18.7.12 13:33

Holky, to nevim, kolik priberu ja, ja mam za ty tri tydny, co sedim doma zadku, 2kg nahore!!! Dneska rano me vaha opet nemile prekvapila… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
18.7.12 13:44

Počkej na ten závěr, až bude pohyb fakt složitý a ještě bude nabírat miminko, to je rachot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
18.7.12 13:47

Cassi to jsi přibrala skutečně malinko :palec:
Kačko já to měla přesně jako ty, první 2 měsíce a 3kg nahoře, pak se to zastavilo a dlouho nic a v 6.měsíci se to rozjelo neskutečně, já mám snad denně kilo nahoře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
18.7.12 13:50

Jo Marti, jenze ja mam za 3 tydny 2kg nahore…Fakt doufam, ze se v druhym trimestru budu moct hejbat, jinak to bude fakt des…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
18.7.12 13:58

Marti zas tak malinko to není, začínala jsem už na nadváze, takže jsem chtěla přibrat jen 7-10.. a bude to dvojnásobek… i proto už chci co nejdřív porodit, ještě měsíc to nosit, krom jiných nepříjemností bude znamenat ještě větší břicho a váhu… zatím mi snad nepopraskalo, tak bych ráda, aby to vydrželo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.7.12 18:03

Cassi ja myslim, ze ti to neuveritelne slusi…a uzivej si toho kila pujdou dbudes behatolu az za prckem.. :palec:
Martinko, ty zizalo moje, vzdyt jsi stihlounka jak proutek takze to vubec nevadi!!! :potlesk: ja jsem se toho taky bala, ale pokazde to bylo jen o kilo nebo o dva a ted jak se to pred tim mesicem a pul zaseklo a uz ani tuk tak jsem si oddechla…ze uz je to konecne!!! :potlesk: S kahu jsem pribrala mnohem vic…a to i ve tvarich a schazovala jsem to rok…mmm :roll:
holky ja si konecne dala ted nohy nahoru a relaxuju!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
18.7.12 18:58

Leni jestli tomudle říkáš proutek tak nevím teda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
18.7.12 19:04

No, proutek s prsama a pupíčkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
18.7.12 19:12

Cassi dík ale fakt jsem pěkně kulatá, mám normálně problém si dřepnout a to už jsem říkala a dost, žádný cukrlata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.7.12 21:10

Martinko teda…ty jsi krasna…a jako proutek s melounkem. a prsama jak.pise cassi!!! Nadherna maminka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.7.12 01:01

Ahojky všichni, teda holky vy jste všechny krásné maminky a všem Vám to moc sluší a slušit bude. Jestli chcete poslat fotku soudku tak můžu sloužit a to nejsem v tom :P. Užívejte všeho jak nejvíc se dá. Moc na Vás myslím a čtu Vás každý den, jen nějak nestíhám psát, ale mám z Vás moc moc velikou radost a všem držíme i s Terezkou pěstičky. Pá Mirka a Terezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
19.7.12 09:34

Vsem vam to holky moc slusi :palec:. A Terezka vypada hrozne spokojene v ty vane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
19.7.12 10:05

A kacko jakpak to vypada s tebou??! Jak se citis?
Dekuji za komplimenty uplne se cervenam…mmm;)
No holky…u me stale nic:) zitra jdu na KO tak uvidime…mmm;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
19.7.12 10:16

Kahu, u me nic novyho, porad mistama trosku spinim, uplne desne me z toho lezeni/sezeni boli zada a doufam, ze pondelni kontrola dopadne dobre :D.
Ty si ted pekne odpocin, nez to na tebe prijde, at nacerpas trchu energie, nez ti zacne ten kolotoc okolo miminka… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí