Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Miki, super fotky ![]()
Marti, jsem desne unavena, coz podle me dela Utros a mam citlivy bradavky…
Kačko taky jsem byla unavená, hlavně večer a utrouš jsem neměla..v prvním trimestru dost bolelo břicho, hlavně večer tak se neděs, roztahuje se děloha
,druhý trimestr je podle mě nejkrásnější období těhotenství ![]()
Marti, ja bych mohla spat porad, nekdy usnu i 2× pres den!!! Ja uz chci taky byt v druhym trimestru…
Taky spím dvakrát denně, a myslím, že mi to drželo i přes druhý trimestr, ale souviselo to taky s tím, že jsem se budila děsně brzy a už nemohla usnout.. ale druhý trimestr byl fakt pohodový, pro mě i konec prvního…
Miki, super fotky, je vidět, že jste si to užili
to, jak malá leze po dlažbě mi přpomíná nedávný dokument Mimina, kde to africké a Mongolské v poho lezly v prachu, trávě, binci, to africké i žužlalo kde co a jak byla spokojená ![]()
Ja nevim, me asi ten strach nepusti, i kdyz mozna po tom prvnim trimestru to trosku opadne, teda doufam…
Kačko ten strach tě opustí, neboj. Samozřejmě budeš nervozní na ty ultrazvuky, screaningy to je normálka ale už nebudeš tak plašit jako na začátku, aspoň já to tak mám. Jsem teď šťastná že malýho denně cítím jak kope, stálo to za to to nevzdat
..
Marti, doufam, ze mas pravdu. Ja jsem od prirody desnej nervak…Je super, kdyz uz pak malyho citis, kdyz kope, tak je to urcite uklidnujici…
Kačko víš jakej nervák jsem já? opravdu věř mi že nebudeš tolik plašit jak si myslíš
,bude to v pohodě neboj ![]()
Marti, urcite ne vetsi nez ja
. Ale diky, snad mas pravdu a pak to ze me trochu spadne…
Ahoj holčiny,
Kačko naprosto souhlasím s Martinkou, opravdu ten strach opadne, i když i tak si myslím, že mi těhule po ivf jsme stejně ze všeho více vynervované.
Já zítra jedu na ten genetický ultrazvuk, tak na nás holky myslete. Mám z toho trochu strach. Přeci jenom nám utekli první screaningi.
Maschi, zas už máš zdravé miminko, takže je větší šance, že to bude v pořádku, neboj ![]()
No, ono je dobré si uvědomit, že člověk stejně neovlivní, jak to dopadne
a že je tedy zbytečné nervovat se předem…
Cassi, ja si to treba uplne uvedomuju, ze s tim stejne nic neudelam, ale stejne se nervuju…