Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Maschi, díky
nějak mi přijde, že cítím, že ty strachy, že se narodí moc brzy, byly zbytečné, že to bude naschvál mnohem dýl, ale těžko říct
no, až se vrátí manžel, můžem zkoušet vyhánět ![]()
@Cassiopeia píše:
Maschi, díkynějak mi přijde, že cítím, že ty strachy, že se narodí moc brzy, byly zbytečné, že to bude naschvál mnohem dýl, ale těžko říct
no, až se vrátí manžel, můžem zkoušet vyhánět
Sex je na to prý nejlepší ![]()
Málem jsem Vám zapoměla poslat fotku z ultrazvuku našeho druhého zlatíčka. Tak tady je.
@Mascha píše:
Sex je na to prý nejlepší
no, ale prý aspoň třikrát, to nedáme
sex, dvojka vína, teplá vana, stimulace bradavek (třikrát po patnácti minutách, to už taky skoro není zábava
uvidíme…
@Mascha píše:
Málem jsem Vám zapoměla poslat fotku z ultrazvuku našeho druhého zlatíčka. Tak tady je.
Maschi, dekuju moc a fotka je super ![]()
Cassi, jeste chilli musis zkusit do toho ![]()
Kači, tak to nedám, zvlášť jestli bude takové vedro… asi jen skořici ![]()
Mascho krásná fotka ![]()
Cassi říká se že holkám to trvá, že se jim moc na svět nechce a parádí se. Kámoška už přenáší týden a zkoušely vše a taky čekaj holčičku ale nic není pravidlem, kor u miminek. Moc ti přeju aby na vás vykoukla co nejdříve ![]()
Já dnes byla na cukru tak snad bude vše ok. Už mám nahoře 8kg, teď se to nějak rozjelo ![]()
Marti, drzim palce, at je ten test OK. Ja za tech 14dni pribrala kilo!!! To mam z toho valeni na gauci ![]()
Kačko moc díky
..já za první 2 měsíce přibrala 3kg..a máš nějaké příznaky, je ti něco? já měla stále hlad ![]()
Zdravíme všechny, právě jsme se včera vrátili z kempu a hned jsme si tu přečetli tolik dobrých zpráv. Takže hromadná gratulace všem, jen tak dál holky
,je to úžasný tu číst jak se daří. Posílám pár foteček jak jsme se měli ![]()
Díky Marti, bylo tam fajn. Měla jsem z toho strach, ale zvládli jsme to na jedničku. Terezka byla naprosto v pohodě bez problémů tam spala a všichni jí obdivovali jak všude lezla ( i po šutrech atd. ) a pořád se směje. Jsem ráda že je ti ok, užívej si to a šetři se ![]()
Miki tak jste holky šikovný
.Na Terezce je vidět jak je spokojená! Já si užívám krásné týdny těhotenství, jsem moc spokojená a šťastná
!