1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
8.7.12 21:48

Maschi, díky :) nějak mi přijde, že cítím, že ty strachy, že se narodí moc brzy, byly zbytečné, že to bude naschvál mnohem dýl, ale těžko říct :) no, až se vrátí manžel, můžem zkoušet vyhánět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.7.12 21:57
@Cassiopeia píše:
Maschi, díky :) nějak mi přijde, že cítím, že ty strachy, že se narodí moc brzy, byly zbytečné, že to bude naschvál mnohem dýl, ale těžko říct :) no, až se vrátí manžel, můžem zkoušet vyhánět :)

Sex je na to prý nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.7.12 22:09

Málem jsem Vám zapoměla poslat fotku z ultrazvuku našeho druhého zlatíčka. Tak tady je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
8.7.12 23:01
@Mascha píše:
Sex je na to prý nejlepší :mrgreen:

no, ale prý aspoň třikrát, to nedáme :mrgreen: sex, dvojka vína, teplá vana, stimulace bradavek (třikrát po patnácti minutách, to už taky skoro není zábava :)) uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
8.7.12 23:02
@Mascha píše:
Málem jsem Vám zapoměla poslat fotku z ultrazvuku našeho druhého zlatíčka. Tak tady je.
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
9.7.12 08:38

Maschi, dekuju moc a fotka je super :palec:
Cassi, jeste chilli musis zkusit do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.7.12 08:51

Kači, tak to nedám, zvlášť jestli bude takové vedro… asi jen skořici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
9.7.12 08:55

Uvidis, treba nebude potreba vyhanet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.7.12 09:03

Mascho krásná fotka :palec:
Cassi říká se že holkám to trvá, že se jim moc na svět nechce a parádí se. Kámoška už přenáší týden a zkoušely vše a taky čekaj holčičku ale nic není pravidlem, kor u miminek. Moc ti přeju aby na vás vykoukla co nejdříve :hug:
Já dnes byla na cukru tak snad bude vše ok. Už mám nahoře 8kg, teď se to nějak rozjelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
9.7.12 09:19

Marti, drzim palce, at je ten test OK. Ja za tech 14dni pribrala kilo!!! To mam z toho valeni na gauci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.7.12 12:24

Kačko moc díky :hug:..já za první 2 měsíce přibrala 3kg..a máš nějaké příznaky, je ti něco? já měla stále hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.7.12 12:27

Zdravíme všechny, právě jsme se včera vrátili z kempu a hned jsme si tu přečetli tolik dobrých zpráv. Takže hromadná gratulace všem, jen tak dál holky :srdce:,je to úžasný tu číst jak se daří. Posílám pár foteček jak jsme se měli :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.7.12 12:35

Miki super dovča a fotky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.7.12 12:39

Díky Marti, bylo tam fajn. Měla jsem z toho strach, ale zvládli jsme to na jedničku. Terezka byla naprosto v pohodě bez problémů tam spala a všichni jí obdivovali jak všude lezla ( i po šutrech atd. ) a pořád se směje. Jsem ráda že je ti ok, užívej si to a šetři se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.7.12 12:47

Miki tak jste holky šikovný :palec:.Na Terezce je vidět jak je spokojená! Já si užívám krásné týdny těhotenství, jsem moc spokojená a šťastná :D!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí