Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holčiny,
omlouvám se, že jsem Vás nechala tak dlouho čekat, ale v pátek jsme odlétali do Itálie, tak to byl pěkný zmatek a nestihla jsem Vám napsat. Teď jsem konečně sehnala přihlašovací informaci k wifi, tak Vám zrovna píši.
Kačko moc a moc gratulujeme, skvělá zpráva
, důležité, že hcg stoupá ![]()
Já jsem tedy ve čtvrtek byla u mé dr. a ta potvrdila, že jsem těhotná. Tak že jsem do toho přišla ani nevím jak. Jsem z toho trochu přepadlá, protože je to opravdu hodně brzo po Vojtikovi. A teď se podržte, jsem ve dvacatém týdnu, tak že termín mám na začátku listopadu. Celou dobu mi vůbec nic nebylo a začlo mi být až divné, že mi roste břicho a pálí žáha. Připadám si trochu jako blb, který nepozná že je těhu. Když mi ale v nemocnici řekli, že mám neprůchodné vejcovody a že přirozeně dítě mít v životě nebudu, tak mě ani nenapadlo, že bych mohla být v tom. No tak i zázraky se dějí.
Maschi, tak to fakt prekvapko, co? 20tt, to je masakr, no ale zase uz mas pulku tehu za sebou, tak uz se nemusis tak strachovat…Ja znam par holek, co se jim ty vejcovody nejak zpruchodnily. Takze ti gratuluju a uzij si dovcu! Rekli, ti, co budete mit? A dekuju ti… ![]()
Kačko, taky jsem ted četla několik příspěvků o tom, že s neprůchodnými vejcovody po porodu přirozeně otěhotněli. Jen si myslím, že mě na to v nemocnici mohli upozornit. I když těžko říct, jestli bych jim věřila. No už z toho největšího šoku jsem tak nějak venku, ale mám z toho hrozný strach, dvě děti takhle brzo za sebou je prý složitější než dvojčata.
A jak ty, jak se cítíš? Vzpomínám jak jsem se cítila já, veliká radost a přitom hrozný strach.
Mascho tak to je jako mazec
,ty jsi ve 20.týdnu, to jsme od sebe o 4týdny, neuvěřitelný!!!Gratuluju ti a co to bude? Asi to bude zpočátku náročný ale věřím že to zvládneš ![]()
Leni co ty holka, ještě se držíš?
A Cassi jak zvládáš teplo?
Tak Vojta unaven z dovádění v moři a v bázenu spinká, tak Vám aspoň mohu poslat pár fotek. Na pláži s babičkou a u bazénu s mamkou ![]()
Ahoj Martinko, teď na to koukám. Jsme od sebe opravdu o kousek
To kdyby jsem rodila o ty tři týdny dříve jako minule tak můžeme mít mimča stejně staré
Aspoň se budeme do porodnice připravovat skoro současně.
Kačko, uplně jsem ti opoměla napsat, paní dr. mi chtěla říct co to bude, ale já jsem nechtěla. Zase si necháme překvápko. Já si, ale myslím, že to bude zase kluk, i když bych radši holčičku, když už jednoho klučinu doma mám. Ale hlavně aby bylo vše v pořádku. Až přijedu z Itálie, tak jdu na genetický UZ, nemám vlastně vůbec žádné testy, tak zatím jen doufám, že je vše OK.
Mascho tal top by bylo super a to bys mi mohla i poradit co vše koupit
.Mascho a kde jste v Itálii a to jste jeli autem?
Jezisssss MAscho…to moc gratuluju!!!
vidis, nikd nemzes nekomu rict ze nebude mit nikdy mimi…podivej na me, me to tvrdili cely muj po MS zivot a mam ted uz skoro 2 kluky a uplne prirozene…hahaha
ano zazraky se deji a to je to nejkrasnejsi, hele bude to masakr ale ty to se dvema das uvidis a zachvilku si krasne vyhrajou!!! ![]()
Martinko…drzim se je mi fajn, cely den jsme u vody a akcni a me je fakt uplne super…juchuuuu
tak ani nemam pocit ze to ma do 14 dnu byt…ufff ![]()
Ahoj holky, po delší době píšu a moc gratuluji Masche k takovému štěstí.:-) Ono vážně platí nikdy neříkej nikdy, zvlášť co se týče možnosti otěhotnění. Jinak zdravíme také všechny těhulky a maminky a všem přejeme, ať co nejlépe zvládají tato vedra. Malý už bude mít za chvíli 9 měsíců, začíná si už pomalu sedat přes bok a zkouší to na všech 4, tak doufám, že zanedlouho bude lítat tak jako Vojta a Terezka. Pořád ještě cvičíme, ale teď v těch vedrech to trošku omezujeme, protože malý je docela hotový i bez cvičení. Všichni se opatrujte. P. S. Posílám nejnovější fotky našeho malého pokladu. Papa. ![]()
Ahoj holky, chmeldi ten je krásnej
ten tvůj chlapeček ![]()
Leni já se cítím fajn, úplně v pohodě, tak si to hezky užívám
..kámoška měla termín včera ale zatím se drží, tak jsem zvědavá kdy to na ní přijde ![]()
Maschi, to jsi dobra, ze vydrzis si to nechat nerict, ja to budu chtit vedet. A zahul to sice bude, ale verim, ze to zvladnes, jen to asi chvili bude trvat, nez si zvyknes na ten rezim…
Chmeldi, Maschi, mate krasny kluciny.
Ja dnes u doktorky odevzdala moc, nabrali krev – bohuzel pojistovna vsechno neplati, tak jsem pekne vytahla kartu a zaplatila, ale co se da delat…HCG i progesteron budu vedet zitra, doktorka mi zavola. Bohuzel ma od pristiho tydne 2 tydny dovcu, tak jsem objednana az na 23.7., tak to budu muset do ty doby nejak vydrzet…
. Udelala mi UZ, vajecniky mam uz 5cm misto 9cm, tak se mi zmensily a chvili hledala, ale nakonec nasla 3,3mm velkou tecku. Dala mi i recept na progesteron a zitra podle vysledku se domluvime, jestli davka zustane, nebo ji jeste navysi…
Mascho potichounku gratuluju a zítra hned napiš kolik bylo hcg, držím stále pěsti ![]()
Marti, jestli to bylo mysleno me, tak moc dekuju a zitra dam vedet, az mi doktorka zavola… ![]()
No jo vždyť jsem úplně blbá, jasně že tobě Kačko, volali mi zrovna z baby centra že tam mám už komodu tak jsem byla nějak mimo ![]()