Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kacko…jo jo, ja uz mam jen 3 tydny, 37tt…ufff uz se to bliziiiii aaaa bojim bojim…
a tesim zaroven!!! Dneska diky zmenam pocasi je mi tak vselijak…
malej kope jak o zivot a uz mam i poslicky, ale jeste musi vydrzet kluk jeden, jeste alespon 2 tydny!!! ![]()
Kacko myslim na tebe!!! ![]()
Martinko, jak ti je??? ![]()
Kahu, v 38tydnu uz je to povazovano za donosene, ne? Nebo se pletu
?
Preju ti, at mas tenhle porod lepsi nez ten predchozi ![]()
Leni díky za optání, je mi krásně, teď nejhezčí období..jinak malej už taky pěkně kope a začíná už i pozdě v noci. Leni a jak se projevujou poslíčci?
No MArtinko ja je vubec s Kahu nemela a ted je mivam celkem casto, je to takova bolest v podbrisku jako pri MS…nic prijemneho a me to jde az do zad…ufff, ale dneska se celkove citim hodne pod psa…ufff ![]()
no Kaci asi jo…hahaha
ale ja si jeste uzivam klidu pred bouri…a chci co nejdeleeee…ale zase uz se na prck tesim…mno uvidime kdy to bude…hlavu uz ma ted pripravenou dole, takze jsme vice mene ready…jen nemam sbaleno…ha ![]()
Leni tak to nejsou křeče spíš jako bolesti jako při ms jo? to víš, já to vůbec neznám. no taky ti raději píšu ať si zabalíš když se dnes necítíš extra dobře aby to na tebe třeba v noci nepřišlo. v každým případě na tebe myslím a přeju ti krásný, bezbolestný porod
![]()
Dekuji…ale dneska to nebude…jen jsem unavena jezis…vzdyt mam jeste cas ne…ha ![]()
Jo jo…ja vim a snazim si to uzivat, cist cely den se valet v pelisku…nebo chodit s kahu do kina a tak…
jeste ale chci treba 2 tydny…prosim…hahaha ![]()
Kaci, Ty jsi tajnustkarka ![]()
Vysledek uz tusim, ale nebudu rejpat ![]()
Chystame se do Vysokych Tater, i s pejskem, uz se moc tesim ![]()
Jinak holky, od kyretaze uz je vic jak 6 tydnu a MS stale nikde, spinila jsem na zacatku, pak nic a ted uz asi 10 dni spinim znova, stale tmava krev, az cerna… Jdu na 19:30 na gyndu, at me radsi prohlidne, bojim bojim, drzte mi prosim pesti, at je vse v poradku.
Leni, Ty uz to mas teda fakt za par
Neboj, uz jsi zkusena mamca, zvladnes to jiste na jednicku! ![]()
Dneska je plodny den, rano se kamaradce narodila holcicka a ted mi prisla sms od jine, ze o mesic a neco drive porodila dvojcatka, prekvapeni - 2 kluky
![]()
Elzi taky to píšu Lenče že by to dnes mohlo přijít..
myslím na tebe a dej nám vědět ![]()
Chi…vy jste dobry…ja ale nejsem ready, zitra jedu do prahy do prace pak mam sraz s kamoskou a jejima detickama no proste jeste nesmi kluk…ha ![]()
Elisko moje drzim palecky!!! a uzij dovcu!!! ![]()
Tak holky, byla to asi cysta, ktera mi zadrzovala MS, jinak je vse v poradku. Doktor uz ji nenasel, ale mam tam stopy volne tekutiny, ktere pry jsou pry priznacne pro prasklou cystu.
Dostala jsem injekci agolutinu a do tydne by MS mela dorazit ![]()
Jsem rada, ze je vse v poradku a snad uz nebudou komplikace.
Ta homeopatie mi ma pomoct i s endometriozou. Tak se tesim a verim tomu ![]()