Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kačko šťastnou cestu ti přeju i já a dej nám vědět co testík, moc moc držím pěsti ať jsou na něm vytoužené //
![]()
Kači, i já MOC držím pěsti a chci Ti jen říct, že u mě bolesti jako na MS znamenaly těhotenství! Tak na to pamatuj a tfuj tfuj na test
Šťastnou cestu domu ![]()
Holky, dekuju moc. Akorat vstavam, osprchuju se, dobalim a hura na letiste. Dekuju za drzeni palcu ![]()
@Martina34 píše:
Elzi tak co akupunktura, už jsi byla?
Ahoj Marti, na akupunkturu jsem objednaná na úterý ![]()
Zatím jsem byla jen u homeopatky a kamarádka pracuje u Petra Havlíčka a dává mi dohromady jídelníček, tak jsem zvědavá ![]()
Plánujeme dovču s manželem a wellnesko s mamkou, tak věřím, že v srpnu budu odpočatá a připravená na další pokus ![]()
Elzi tak to je super plán
,tělo bude odpočinuté a mysl připravená, to je začátek úspěchu, držím moc pěsti ![]()
Tak čekám Kačku jestli testovala ![]()
Kacko Kacko kde te mame??? ![]()
Elzi…jeee uzasny, to si uzijete!!! ![]()
Ahoj holky, hlasim se uz z domova ![]()
Jdu na vas mrknout nez se pustim do vybalovani a uklidu a uz mam hozenou pracku, tak toho mam dnes dost.
Elzi, kam jedete na dovcu?
Kačko tak nás nenapí nenapínej, testila jsi???Já mám pocit že ano ![]()
Marti, s testikem vam pak dam vedet, mam porad bolesti v podbrisku, ale ms zatim nic, tak snad je to dobre znameni.
A co ty? Roste ti brisko? Taky se ti to uz pomalu blizi…
Cassi, tak uz manzel vymyslel nejaky jmeno?
Kahu, ty uz muzes rodit kazdou chvili… ![]()
A kdy plánuješ počůrek ten kousek papírku
???to já abych věděla kdy mám na tebe myslet!!!držím pěsti moc!!!jinak včera ten náš loupežník kopal jako o život, je to krásnej pocit ![]()
No pane jo, tak klobouk dolů…v každým případě myslím na tebe!!!
Jen nevim, jak to tady funguje, jestli proste prijdu do nemocnice a reknu, ze chci nabrat HCG
. Akorat v tom vedru a s tema zapachajicima taxikama se mi nikam nechce, ale stejne budu muset vyrazit za par dni na nakup, tak uvidim, jestli to nekde zkusim se zeptat ![]()
Jo holka tak s tím ti neporadím
,ale testíky doma máš ne???nedám pokoj viď
?