Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No kazdopadne je to mazec! jestli jen tohle bylo jinak… Davkovani jsi teda mela o dost vyssi?
Verim, ze vsechno ma svuj cas a Tvuj ted urco prisel ![]()
Opatruj se s prdolkama ![]()
Elzi, davkovani jsem mela neco mezi predchozima IVF…
. Doktorka rikala, ze me ty antibiotika asi pekne procistily ![]()
![]()
A co ty? Ty mas ted pauzu a pak zase minimalku? Uz ti to musi vyjit, uz tu strasime jen my dve ![]()
Ja jsem asi vyfasovala cerneho petra ![]()
Nevim, je to zvlastni, uz jsem to skoro chtela vzdat, ale muj doktor z CAR me stale povzbuzuje, nabidl mi ted minimalku s opravdu minimalnimi naklady, stale veri, ze to pujde.
A jsem bojovnik, jeste to zkusime.
Chci ted navstivit homeopatku, dat si telo trochu doporadku, uzit si leto a v srpnu to zkusime znova.
Moznosti jsou stale, darkyne, adopce… jen ty nervy na to mit. Ale snad to zvladnu ![]()
Ted se tesim ze segrenyho miminka, ma dvoutydenniho prcka - to je uzasne ![]()
Navic jsem zjistila, ze jsem pekne jelito, kdyz ho chovam, jsem strasne nemotorna ![]()
Elzi, ja taky verim, ze ti to vyjde, vzdyt uz si tehotna byla, tak to pujde zase
. To je hezky, ze se tesis z prcka segry, az budes mamina, tak uz tak nemotorna nebudes, za nekolik dni uz budes profik ![]()
Elzi já jsem taky nemotora a nemám vůbec s mimčama zkušenost, taky se toho pěkně bojím
. Jinak Elzi nechceš zkusit akupunkturu, já jí zkusila a věřím že i ta mi pomohla..
Kačko hezky bobánkům domlouvej
,taky jsem mimo z tvého počtu vajuch, ale je to super!!!
Marti, dekuju moc. Doufam, ze se alespon jeden ted chyti a ze zbytku vypotime sourozence ![]()
Kačko to by bylo aby se nechytl
..a kdy teda budeš testit???
Marti, jeste vubec nevim. Rada bych vydrzela az domu, tak snad to vydrzim ![]()
Ono ti to samo napoví kdy máš testit
,v každým případě budu moc držet pěsti..já měla pozitivní test už 7 den po ET..
Marti, a byl to dusik, ze jsi ho musela lovit, nebo uz byla carka normalne videt?
Uvidim no, mozna test pocuram v nedeli vecer, aby u toho byl manza… ![]()
Tak jsem si nasla tvoji fotku s testikama a byla uz docela hezky videt… ![]()
No a to jsem jako ještě testila den před odpo, takže 6 den a duch byl krásnej
,akorát mi to bylo blbý tak jsem napsala 7 den
..já myslím že to klidně můžeš prubnout ![]()
V nedeli budu 6.den, mela jsem expandovany blasty, no ale kazdymu se tvori HCG trochu jinak, no ale mozna do toho pujdu ![]()