Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a77 odpočívej,nic netahej a věř že to dopadlo..jsou holky co skutečně ze začátku i dýl špiní,dokonce některé krvácí a přesto se těhu povedlo..moc držím pěsti ![]()
Mas krasny brisko, uz ho muzes ukazovat jako pysna nastavajici maminka ![]()
Ahoj holky, všechny vás po delší době zdravím a všem vám moc držím pěstičky. Vidím, že některé z vás se už mílovými kroky blíží k příchodu vytoužených miminek na svět, takže všem přejeme hodně zdraví, štěstí, síly a hlavně pohodové porody. Jinak my pořád Vojtujeme, malý ale díky tomu dělá pokroky, už se začínáme tulenit, na bříšku jsme už zvládli i druhé vzpřímení a ty pokroky jsou vidět každým dnem. Je to sice dřina, ale stojí to za to. Každopádně vám přeju, abyste se s drobkama bez Vojtovky obešly, sice mě všichni uklidňují, že malý si to pamatovat nebude, ale já si to pamatovat budu, a to bych vážně žádné z vás nepřála. Mějte se moc krásně, opatrujte se a užívejte si těhotenství a hlavně dávejte pozor na sebe i na ty vaše bobíšky v bříšku. Hezký večer všem. ![]()
cauves holky…tedy Martinko, tobe to ale slusi…nadhera!!!
Ale pupek bych tomu nerikala, malinky pupicek je to…vsak on jeste naroste!!! ![]()
Co je jinak noveho???
U nas vse dobre, 33tt…a ja zacinam mit sny o porodu, bozeeee ![]()
Leni díky
,já mám sny o porodu skoro každej den
..my máme po screaningu,je potvrzenej chlapeček a vše je v pořádku,tak jsme šťastný ![]()
Chmeldi zdravím,drž se holka,vím že to asi není lehký cvičit s maličkým a hlavně se mu to asi moc nelíbí viď?vydrž ![]()
Ahoj holky, to je nadhera, ze vam vsem vsechno probiha podle planu a Kahu teda to to leti, za chvili uz budes tlacit kocarek! Marti, gratuluju k chlapeckovi a Chmeldi, je super, ze maly dela pokroky a jsou videt vysledky ![]()
Ja uz jsem v CR, dorazila mi vcera ms, tak zitra zacinam stimulku, tak mi drzte, co jde…
no ja vim…uz je to vazne za par!!! hahaha…Kahu tady u me sedi a chce vam poslat smiliky, tak se neleknete!!! hahaha
…to je od Kahu
Kačko strašně moc ti držím pěsti a piš jak to probíhá jo?
a vítej v ČR ![]()
Leni to je mazec jak je velikej ![]()