Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ![]()
Tak to mi asi budem mit, zde jiz popularniho Vojtiska a nebo Jachyma…a kdyby nahodou holcicka, tak Anezka ![]()
Miki, Terezka je šikulka ![]()
Josef se taky v manželově rodině dědí, tak jsem navrhovala Josefínu, ale Pepina mi neprošla
jen to má zatím jako „pracovní název“ ![]()
Nic z toho, co jsem vybrala, se manželovi nezdálo, takže je na tahu on, aby vybral třeba pět jmen a já si z toho vybrala. Ale to je na dlouho, tak uvidíme, jestli vůbec něco vybereme ![]()
Cassi určitě nějaký super jméno vyberete,chlapi mají na vše čas viď
?
tak co se deje co noveho??? ![]()
Tehule jak zvladate ty horka…aaaa ja uz si pripadam jak velryba a vedro mi vazne nedela moc dobre…aaaa
a malej se taky v brisku prevraci a kope az to nekdy i boli…hahaha ![]()
Ahoj Leni ale bříško máš pořád malinký,což je výhoda..přibrala jsi vůbec něco?jinak já teď dobrý,bolesti břicha ustaly tak je mi fajn.příští týden jdu na genetiku,už se nemůžu dočkat..
Ahoj holky, já moc ven zatím necourám a v baráku je dobře, tak mi vedro neva… a postupně se ohřívá voda v bazénu ![]()
z víkendu - porovnávání pupíků, můj asi poznáte
čeká nás screening ve 30tt, dneska se vrací manžel, tak to snad konečně stihne ![]()
Ahoj holky,nezlobte se ,že Vám sem lezu,ale napadlo mě podle nadpisu diskuze,že by jste mohly mít zkušenosti..mám 6 den po Et a včera na testu slabší čárku..pregnyl jsem píchala 9.5..ten už je pryč bylo ho 5000j…testy jsou 25 jednotkové koupila mi je sestra( i přes to že jsem chtěla 10,řekla že si nebudeme hrát na duchy) tak jsme ráno včera jeden zkusily a něco se tam vyrýslo..v noci kolem 2:30 jsem na wcku zjistila pár světlých teček na intimce-špinění..ráno jsem vstala a už bylo víc ,ale žádný drama to bylo kolem 6h a tak jsem si řekla,že zkusím test..čárka byla už o poznání viditelnější ,než včera..zaradovala jsem se zavedla utrogestan..za pul hod už ze mě vyteklo kousek tmavé krve a od tý doby dost špiním tmavě..samo jsem nelenila a jela do Caru za a)ukázala test -celkem koukali že 6 den a tak slušná čárka a píchli agolutin že by se to mělo zastavit..mám zavedenu 1 hatchující blastocystu a je to moje poprvé,tak jsem se prostě chtěla zeptat jestli některá nemáte zkušenost..no a i tu,že to všechno dopadlo dobře..na krev mě objednali na pondělí 28…no přiznám se že mám strach
předem chci poděkovat za rady a zkušenosti.
Ajo, osobni zkusenost s tim nemam, ale dopadnout dobre to urcite muze. Jsou tu holky, co spinily a jsou normlne tehu. Odpocivej a moc drzim palce, at je to dobry ![]()