Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Roste jako z vody! Oni decka rychle rostou, vidim to na fotkach decek kamosek…
Ahoj holky ![]()
Chmeldi je fajn, že to trápení aspoň k něčemu je ![]()
Marti, gratuluju k Pepíčkovi, já chtěla Josefínu, ale nebyla mi povolena ![]()
Kahu, už se to blíží, co? Já naštěstí nikdy nerodila, tak se mi o porodu nezdá
jsem zvědavá, kdy to nakonec bude, nerada bych přenášela… tak půlka července by byla ideální ![]()
Kači, super, manžel v úterý odlétá, tak jsem pak volná pro společenské aktivity, držím palce ![]()
Jinak já dneska začínám osmý měsíc, podle úterního UZ má malá cca 1600g, tak i kdby se zbláznila teď, tak už to snad dáme ![]()
Jo, někdy mě ta představa děsí
už mi utekla druhá plavba po moři, sakra
![]()
Cassi, to je super, urcite se ti ozvu a zajdeme na obed, ja co jsem tu, tak jen pro sebe nevarim a ani nestiham, porad nekde litam, tak bud se najim nekde venku, nebo to jisti nejaka houska… ![]()
Ahoj holky
, jdu vam nahlasit novinky. V sobotu minuly tyden jsem zacala stimulku a zaroven s ni jsem byla i na pohotovosti a vysledkem jsou antibiotika, ktera uz jsem dnes dobrala a zanet dychacich cest. Je mi uz docela dobre, jen jeste kaslu a ryma se me taky jeste trochu drzi…Jinak dnes na UZ to vypadalo na 30+ foliku, sliznice uz je 8mm, ale bohuzel, nevim, jestli nebudeme muset vse zmrazit. Mam totiz katastrofalni hodnoty stitky - 0,004. Dnes mi nabrali kompletni stitku znova a v pondeli se uvidi… ![]()
Ahoj Kačko,no to je pech,to se mi snad zdá
..ale tak hlavně že nestopli stimulku
,držím pěsti ať to dopadne co nejlíp,ono někdy komplikace pak přinášejí úspěch ![]()
Marti, diky. Ja v pondeli dam vedet, jak jsem dopadla. Uz me zacina pobolivat podbrisek pri curani, tak si rikam, vydrz, OPU bude az ve stredu…
Ahoj holky, tak TSH je jeste horsi - 0,002, ale T3 a T4 je pry v norme. Doktorka si mysli, ze mi to takhle rozhodil Decapeptyl, tak by to pry vadit nemelo. Ve stredu mam odber, foliku minimalne 40, podbrisek uz me hooodne tlaci…Ve stredu drzte palce ![]()
Kačko ve středu držím všechny prsty co mám,hlavně ať je vše v pořádku a teda povím ti ty jsi řádná nosnice
![]()
Marti, delkuju moc. Ona doktorka mi rikala, ze u me to nejak nejde abych tech vajicek mela neco mezi, ze bud hodne nebo malo…Tak snad tam budou nejaky kvalitni…