Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No něco mi přivezl brácha,zatím jen neutrální věci,až bude po UTZ ve 20.týdnu kdy nám řeknou co to bude tak pak teprve to začne
,ale jinak už mám základní věci vybraný postýlku,kočárek,proutěnej koš..
ahoj holky ![]()
Na pohyby je čas klidně až do dvacátého týdne, u prvorodiček… já jsem se odmítala přehnaně pozorovat, takže jsem je cítila, až když už byly asi silnější, 19+5.. malá kope, ale naštěstí mě zatím nebudí.
Dneska jsem byla na nákupech, tak jsem docela hotová. Už jsme ve třetím trimestru a začíná to být znát. Snadno se unavím a malá mi dloube do žaludku, tak mi bývá všelijak.
Leni, Tobě už se to začíná blížit ![]()
O víkendu jsem byla na akci u jednoho hradu, spala i ve stanu, ale na posteli
mám naplánované ještě dvě další, když budem dobře držet pohromadě, ale říkala jsem si, že to už si s sebou vezmu pro jistotu i tašku do porodnice ![]()
Martinko…jeee ty uz mas takhle nachystn to my teprve jedem zitra pro kocarek a ted jsem privezla kolibku chi ![]()
Cassi to me tam tedy malej dela desny pohyby, kdyz se prevraci tak upne trpim…aaaa
a to jsi tedy odvazna ve stanu… ![]()
Marti, davej na sebe pozor, odpocivej, at je vse OK.
Cassi, ty jsi odvazlivec, pod stan, ja bych nejela ani netehotna ![]()
Nebylo na tom nic riskantního
jen trochu únavné bylo, že kadibudky byly do kopce
ale zase mě to přimělo k většímu pohybu ![]()
Marti, já měla placentu nejdřív vepředu, a jak děloha rostla, tak pak nahoře a nakonec vzadu? Snad se Ti to taky růstem posune…
Nerikam, ze je to riskantni, ale jen ta predstava stanu me desi, to neni pro me ![]()
Jako diteti mi to nevadilo, ted uz bych do toho nesla
. Letim 29.5., presne za 14 dni, uz se to blizi…
Kačko tý jo už za 14 dní,to je paráda
.Já bych stan taky nedala,taky mi to nic neříká..
Cassi no doufám že jak bude růst břicho že se i placenta umoudří ![]()
Leni já to mám jen vybraný ale třeba to ještě změním ![]()
Holky jakou máte postýlku?Máte dole šuplík?A máte dřevěnou nebo lamino?