1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
23.4.12 15:13

Ne, zkusila jsem jednou těhu plavání, taky tam bylo cvičení a bylo mi spíš k smíchu… asi to bylo pro maminy, které jsou před porodem nebo předtím necvičily… snažila jsem se chodit plavat, ale minulý týden jsem se nedostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
23.4.12 15:49

já právě přemýšlím o cvičení na balonech právě kvůli zádům,prý se má začínat po 16 týdnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
23.4.12 15:54

rozhodně tím nic nezkazíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
23.4.12 16:11

Dokonce mi před chvílí odpověděli,tak je to cvičení od 20.týdne,má 8.lekcí je s porodníma asistentkama a stojí to 400,– tak to zklusím,začínám 28.5. :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.4.12 20:45

Holky všechny moc moc zdravíme a doufám že se všichni máte co nejlépe. Jen ve zkratce co je u nás nového: Terezka už sama sedí a včera jsme začali lést,v chodítku lítá jak čert,máme 5 zubů a další dva budou coby dup,papáme skoro všechno,spíme dvakrát za den a krásně celou noc. Terezka je moc moc hodná a pohodová holčička. Všem přejeme jen to nej,štěstíčko a zdravíčko. Posílám fotečku. A čekám co je u vás všech nového? Posíláme pozdravy a pusinky všem :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
23.4.12 21:37

Miki, to je super, že je z Terezky zas pohodové děťátko :palec: nojo, rostou jako z vody, dneska mi porodila kamarádka, tak jsem pomalu na řadě :mrgreen: taky to uteče. Tak ať jste co nejzdravější a spokojené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
24.4.12 12:02

Miki jsem moc ráda že je Terezka tak skvělá a hodná,jééé to bych si taky přála..
Cassi letí to šíleně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
24.4.12 14:36

cauves maminky a snazilky…jeeee same nadherne zpravy Elzi to je parada!!!!!!!!!:) co vic dodat…potichounku a nenapadne ti gratuluju!!!!!!!! juuu
Miki ta tvoje princeznicka je uzasnaaaaaa;))))
Marti a Cassi jak se drzite holky??? Takze prvni rodim ja, je to tak? pak Cassi a Martinka a Elzi…juuuu;)))
U nas vse v pohode…brisko ted vycuhuje jak micuda, ale pry ho mam na 28tyden celkem male…no me to nevadia kdyz vim,ze je vse v poradku tak to.neresim…jeste porad se vejdu do vsech kalhot…nizky pas je + ha;))) jinak malej kope o sto sest…ufff uz me i budi v noci…v patek ultrazvuk tak se tesim a budou tam vysledky cukrovkytak snad bude vse ok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.4.12 20:44

Bylo nám 9 měsíců

Ahoj,

tak nám bylo 9 měsíců. Jsme už hodně velcí a každý kdo nás chová nám říká, že už jsme pořádně těžcí. Prý už by jsme měli začít chodit, aby jsme se tolik nepronesli. My ale máme svoji hlavu a tak se nám zatím nechce ani lézt.
Tedy Šárinka je z nás ta šikovnější. Už se vzteká, že na to lezení nemůže pořád přijít. Dokonce se jí už podařilo si z té snahy i sednout. Já (Ondrášek) jsem stále trošku pozadu, ale nakonec tu Šárinku taky doženu. Však uvidíte, jak jednou budu rychle běhat. Šárinka mi určitě nebude stačit .
Poslední měsíc se nám nevyhnuly nemoci. Já jsem měl střevní chřipku a teď se se Šárinkou a i s maminkou doléčujeme z obyčejné chřipky.
Jinak už maminku s tatínkem hodně zlobíme. Moc se nám již nechce spát. My jsme tedy nikdy nebyli moc velcí spáči, ale čím jsme starší, tak nás spánek baví, čím dál méně.
Maminka nás ale také zlobí. Hlavně cvičením, které opravdu nesnášíme. Už i Šárinka byla donucena cvičit, tak také poznala, co musím od narození snášet. Už aby jsme i se Šárinkou lezli, to prý se cvičením skončíme, tak se musíme rychle snažit lézt.
Také už pěkně žvatláme. Umíme mama, tata, dada, nene, baba a podobně.

To je o nás asi tak vše. Určitě se zase ozveme.

PAPA Ondra a Šárka

PS1: Maminka přikládá několik fotek, ať vidíte jak si žijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.4.12 20:49

Miki - Terezka je moc šikovná a pěkná holčička ;) ;)
Těhulky - ať probíhá vše i nadále v pořádku a můžete si těhu užívat :) :) :) .
Katko - v květnu budu držet pěsti, aby to vyšlo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.4.12 07:35

Ahojky všichni,
Tanečnice dětičky jsou úžasní,jú to musí být sranda,lést začnou coby dup a pak jich bude všude plno a nic jim neuteče (jako u nás Terezka už si všude doleze a je konec
sezení u kafe a klidu vůbec :) ). Jsou fakt nádherní k zulíbání :* :* .
Všem těhulkám jen to nej a ať vše pokračuje jak má.
Katko a ty ať se brzy přidáš mezi nás,už to musí vyjít,moc přejem!!!
A co ostatní maminky a miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
25.4.12 12:11

Holky děkujeme za podporu :hug:
Tanečnice ty tvoje dětičky jsou úplně k zulíbání,ti nemají chybu a jak jsi to krásně napsala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
30.4.12 11:49

Holky, dekuju, ze uz ted mi drzite palce, uz mam i koupenou letenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
30.4.12 12:20

Prima, těším se na Tebe :hug: ozkoušela jsem si Kladenský špitál, jsem ráda, že jdu rodit do Motola, ta přestavba, sbíječky, mechanizace leze pekelně na nervy…
Měla jsem nepříjemnou alergickou reakci, tak si mě tam kvůli jistotě nechali na pozorování, od soboty jsme spokojeně a v pořádku doma :) pádím si protáhnout tělo do bazénu, užívejte sluníčka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
30.4.12 16:35

Cassi, hlavne, ze jsi OK. My byly v bazenu vcera… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí