Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martina34 píše:
Elzi no paráda,moc ti to přeju aby se už bobánek nepustil,držím moc pěsti holka naše
Děkuju moc Marti ![]()
Jinak holky, jsem 15. den po ET, 3 denní kultivace a transferovali mi 2 embrya. Jak se Vám jeví moje hodnota hcg? Jen pro srovnání, jakou jste měly hodnotu s dvojčátky a s jedním, v tuto dobu?
Je mi jasné, že samotná hodnota o ničem nevypovídá, ale jen tak pro srovnání… ![]()
Já měla 14.den po 5ti denní kultivaci 774..viděla bych to na jedno Elzi,ale kdo ví…
Elzi taky se přidávám s gratulací a posílám štěstíčko ať jde všechno jen a jen dobře ![]()
Děkuju Vám holky…
Kači, to si piš, že klapne… Je jaro, jsme mladé… Držím moc pěsti ![]()
Kačko však my tady netrpělivě čekáme až nám řekneš už začínám a budeme ti držet moc pěsti ![]()
@Cassiopeia píše:
Kači, ještě Iliada…
Vidíš, Mimosku, zapomněla jsem, promiň
ještě to budete zkoušet?
Cassi, ja jsem na Mimoska ani Iliadu nezapomnela, jen jsem holky nepocitala, protoze se ted nesnazi…Tedy pokud se neco nezmenilo ![]()
Marti, dekuju moc ![]()
ahoj holky zlaty…myslim na vas vsechny!!!:))) a letos by bylo uzasne, kdyby to vyslo nam vsem!!!;) ja jsem ted ve 26tem tydnu…malej kope coz je bajecny a ja se citim sice malinko unavena, ale dobre!!! Brisko mam spis mensi nez vetsi a celkove 6 kg nahore…ted premyslime nad jmenem bud Vojtisek nebo Jachym…mmm? Co myslite???