1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2911
2.3.12 16:57

Dekuji za gratulace…ano Cassi…holcicka to musi byt priste no…mmm;))) no jmena…ha…takze me se libil Jakub, coz se nelibi honzovi…ten chtel filipa a nebo vojtu tak asi vojta kotalik…;))) Marti, vidim, ze uz jsi info dostala zak to bych se jen opakovala!;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
2.3.12 21:19

Chmeldi, pokud má Jakoubek teploty, tak bych určitě necvičila. Já osobně s tím zkušenost nemám. Naši prckové ještě žádnou teplotu neměli. Jsem ale na diskusi Cvičíme Vojtovku a tam holky píší, že se cvičit nemá, aby jsi ještě víc nezatěžovala organismus, když se vypořádává s nějakým problémem. Snad už je Jakoubkovi lépe. Omlouvám se, že odpovídám teprve teď, ale dříve jsem sem nezašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
13.3.12 15:59

Copak je s vama vsema…mmm??? Doufam, ze se vsem dari dobre!!! posilam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
13.3.12 17:29

Taky si říkám že je tu nějaké mrtvo :,( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
13.3.12 17:34

no vid?!!! nikde nikdo…mmm:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
14.3.12 09:16

Ahoj holky, my máme před velkým ultrazvukem ve 20. týdnu, tentokrát na něj půjde i manžel, tak jsem zvědavá, jestli to s ním zacvičí ;) máme novinku, od včerejška cítím asi pohyby :) asi byly už dřív, ale mně se to v břiše docela teď mele, tak jsem tomu moc nevěnovala pozornost. Mám placentu vpředu a je to první, tak jsem si říkala, že mám spoustu času :) Martince začíná být :poblion: tak třeba nemá na net sílu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
14.3.12 11:47

cau cassi…jeeee nadhera!!! muj kluk uz kope prvni ligu a budi me tim v noci!!!;) lepsi nez nic ze jo;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
14.3.12 11:52

nojo, prej je to standard, že nejvíc zlobí, když se chce spát :)
já to mám zatím slabounký, tak dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
14.3.12 16:41

Cassi, to budes mit dalsi fotecku, vid? Urcite to dojme i manzela, az to uvidi…
Kahu, co ty?
U nas se nic nedeje, chtela bych na dlasi IVF v kvetnu nebo v cervnu, uvdime, jak to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
15.3.12 16:42

Ahoj holky,přesně jak píše cassi není mi zrovna nejlíp a tak na net moc nechodím..ale dnes jsme byly na kontrole tak máme přes 2cm,jsme v pořádku,jen mám teda cystu tak snad se ztratí..
cassi moc gratuluju k pohybům a určitě sem pak dej fotku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.3.12 08:37

Ahojky všem,tak jak pak se všichni máte? Co naše těhulky? Co maminy a mimča? A co jinak je nového? No tak holky pište pište ať se taky něco dozvíme. Krásný začátek týdne všem přeje Mirka a Terezka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
19.3.12 09:38

Ahoj holky, ahoj Miki, jak se máte vy s Terezkou? Ještě je taková uplakaná nebo se vám vrátila ta pohodová holčička?

Já budu mít novinky až po úterku a čtvrtku, jdu na ultrazvuk ve 20. týdnu a pak na poradnu. Snad se konečně dozvíme, co to bude. Přivezla jsem pár prvních věcí od bráchy, hlavně do kočáru a postýlky, tak pokračuju v koukání na vybavení, asi až odjede manžel, pojedu omrknout kočárky na živo. Sedačku mám Inglesinu, tak asi Inglesinu Magnum. Uvažuju o druhém kočárku nebo něčem, v čem by bylo mimi přes den v obýváku a spalo venku… druhou postýlku spíš nechci, to spíš druhý kočár nebo košík, máte některá zkušenosti? Přebalovák asi chtít budu a asi ho dám do koupelny, jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.3.12 09:51

Ahoj Cassi,jo Terezka je hodňoučká a i když nás teď zlobí zoubky tak si moc nestěžuje jen občas. Pořádně už řádí v chodítku i hopsadle,začínáme se dostávat na kolínka,ale lezení nám zatím moc nejde a spíš je to takové plazení,ale jinak se jako přeborník pohybuje všude po bytě tak že udělá most a odstrkuje se nohama,je to sranda a každý říká že to ještě neviděl (tady je adresa na fb jestli se Vám to ukáže je tam malá ukázka: http://www.facebook.com/profile.php?… ,tak když tak koukněte jestli budete chtít),jinak už obstojně a dlouho sedíme a tak je s malou zábava. Papá a spinká taky hezky a tak si nestěžuju a pořádně si to užívám :) .
Jen jediné z čehož jsem tak docela hodně v šoku a zároveň pořádně naštvaná a vytočená je ,že jsme byli na kontrole na nukleární medicíně kvůli té naší ledvině a výsledek je naprosto stejný jako v listopadu před operací,moč malé v poloze leže vůbec neodtéká,takže nevím co si myslet,nikdo se s námi nebavil a když už tak jen pokrčili rameny a řekli nezájem my tu děláme jen vyšetření a jinak je to věc dětské nemocnice a proč je to po operaci stejný no prostě se to stává!!!
Jo jinak já mám přebalovák u postýlky a kočárek i postýlku jen jednu takže ti moc asi nepomůžu :roll: .
Těším se na nějaké nové zprávičky od všech pisánkujte :* M a T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
19.3.12 10:06

No to máte s tou ledvinou trápení :( Už aby to skončilo, je to děs, jak se smůla dokáže hromadit na jedno místo :(

Malá je teda šikulka :) ten most dělá po břiše nebo po zádech? :) Video mi zobrazit nejde, muselo by být veřejné, jde to u něj nastavit…

Já přebalovák u postýlky spíš nechci, protože v tom pokoji je přilepený koberec a když bude čůrat obloukem, už to z něj nikdy nedostanu… A měla jsi malou přes den v obýváku? Jako miminko jen tak třeba na sedačce? Teď když se pohybuje, je to už samozřejmě něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.3.12 10:14

Jé já zapoměla hned to změním na veřejné a snad to půjde. Jinak to dělá po zádech. No malá první tři měsíce skoro pořád spinkala takže byla více méně v postýlce a když už né zvykala jsem jí na deku na zemi nebo byla v lehátku a připadlo mě jednodušší jí v noci vydělat z postýlky a šoupnout na přebalovák a přebalit,ale u těch starších jsem to neměla vůbec a taky to šlo je to na zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí