Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, taky přeji vše nej…všem Lenkám. Chtěla jsem se zeptat zde přítomných maminek, protože mám výčitky svědomí, taky jste už nechaly své miminko vyřvat, když bylo všechno špatně a chtělo prostě řvát, i když nemělo důvod? Já jsem to dnes udělala a jsem z toho úplně špatná, jestli jsem Kubíčkovi nějak neublížila, ale fakt jsem zkoušela úplně všechno - zpívat, chovat, tišit, odejít, držet za ručku - a nic nepomáhalo. Malý teď spí jako zabitý, jen nevím, jestli bude mít svou maminku ještě rád, až se probudí. ![]()
Chmeldi,žádný výčitky neměj,prostě se to tak někdy sejde,já měla kluky a Terezku hodnou a nemůžu si stěžovat,ale Mirča brečela bez příčiny 11měsíců a nic jí nebylo (i doktorka zkoumala co jí může být,ale nic nezjístila),nepomáhalo vůbec nic chování drndání muchlování nic,byla najezená,napitá,přebalená atd a přesto řvala. A u těch ostatních taky byly dny kdy nepomáhalo vůbec nic. Malinkého miluješ a on to cítí nemusíš mít strach,miminka někdy prostě brečí a ani neví proč. Pomuchluj ho až se vzbudí nebo mu zašeptej že ho miluješ a zase bude dobře uvidíš,drž se holka ![]()
Dodatečně všem Leničkám vše jen to nejlepší k svátku
![]()
Chmeldi broučku neboj se,myslím že miki má pravdu,občas nic nepomůže a tak se zkrátka musí vyplakat,ale až se probudí bude líp neboj ![]()
Ahoj holky, moc děkuji za podporu, malý spal po tom ukřičením usnutí včera 4 hodiny a pak po krmení ještě dalších 5 hodin a dnes se se mnou baví, takže mi asi odpustil. On ví moc dobře,že ho maminka miluje nade vše na světě, jenže toho občas patřičně zneužívá, ostatně je to chlap, že ano.
Moc vás všechny zdravíme, přejeme krásný sluníčkový den, opatrujte se a ještě jednou díky. ![]()
Ahojky, dodatečně všem Lenkám blahopřeji
.
Já jsem ještě svoje dítka nikdy nenechala vyřvat. Zatím nebyl důvod, protože chování nebo zpívání u nás zatím 100% zabírá. Myslím si ale že to určitě přijde. Takže Chmeldi určitě v tom nejsi sama
![]()
Jeste jednou dekuji za pranicka k svatku!!!;)
Marti, jak se citis??? Byla jsi na ultrazvuku??? Jak to dopadlo jestli ano?!!! Myslim na tebe!!!
Leni cítím se fajn,až si říkám jestli je to v pohodě.Jediný,bolí mě močák po ránu a únava jinak nic.Včera jsem zase byla na krvi a nevím jestli stoupá správně hcg,mělo by dvojnásobně ob den,což u mě není,tak nevím
..
mmm…s tim ti neporadim, krev jsem nikdy nesledovala…
ale verim, ze je vse v poradku!!! Jak jsi vlastne ted daleko??? ![]()
ja jdu na ultrazvuk zitra …uz jsem ve 20tem tydnu…ufff, taky mam vzdycky strach jestli je vse ok…sleduju kopani kterym mi mimi dava vedet´, ze je tam…
je to napinavy co…ufff ![]()
Leni tak budu držet moc pěsti ať je mimi v pořádku,pak písni..Já jsem dne v 5+4 takže asi v 6.týdnu..jéé kéžbych už byla jako ty ![]()
no to se neboj, budes tam co by dup!!!
ja jsem v 5tem tydnu zjistila, ze jsem tehu…chi
a do te doby mi nic nebylo ani potom jeste chvilku…pamatuju si, ze jsem si stezovala na bolest prsou, ale jelikoz mam mesicky uplne rozhazeny a nevim kdy jako prijdou, neprikladala jsem tomu zadnou vahu, myslela jsem si, ze me bolej prave proto, ze se blizi mesicky…taky si pamatuju, ze me chvilkama hodne bolelo v podbrisku, ale to jsem taky prikladala predmenstruacnim bolestem…spatne mi nebylo vubec, ba naopak…normalne jsem behala a delala vse normalne…a asi az tak v 8 tydnu me zacalo byt spatne…takze neboj! Podle me je to normalni!!! ![]()
jo jo…urcite se ozvu, ted to jeste neni ten velkej ultrazvuk ve 20tt, ten mam ten nasledujici tyden, ted jsem tam volala a jsem 19 + 3, coz je vlastne 20tt jestli tomu rozumim spravne…ufff jsem z tech ceskych poctu tydnu + dnu zmatena, na Zealande se to pocitalo na mesice…mmm hahaha ![]()