Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Marti, super, uz je skoro stejne silna jako kontrolni ![]()
Jsem zvedava na tve HCG zitra!
Marti, opravdu krásné fotečky a je super vidět, jak čárka krásně sílí.
![]()
Chmeldi - naši bobci mají za sebou už všechny 3 Hexa vakcíny dohromady se Synflorixem a nikdy teplotu neměli. Také my jsme po očkování nemuseli cvičit a to 5 dnů. Když jste měli teplotu, tak bych určitě necvičila déle než ty 3 dny. Snad Kubík zvládne příští očkování líp
.
Ostatní zdravím ze zasněženého podhůří Jeseníků
.
Ahoj holky, malý měl teprve první očkování hexou a hned taková reakce, tak nevím. Navíc je dnes hrozně podrážděný a vůbec nespí, to se máme na co těšit příště. Přijde mi, že je bez té Vojtovky úplně hotový, ale možná se mi to jen zdá, bude to asi tím očkováním. Holt musíme vydržet, nedá se nic dělat. ![]()
chmeldi v tomhle se nevyznám ale nechceš třeba zavoalt dr.jestli je to v pořádku?
tanečnice a Kačko děkuju,zítra dám vědět..
Ahojky všichni
. Marti supr testíky jen tak dále
,myslíme na tebe. Chmeldi my jsme první očkování taky odnesli teplotou,nejedla a byla protivná (3 dny),teď už to bylo lepší. Nic jiného než vydržet nezbývá
. Co ostatní?
Ahoj holčiny,
Martinko, hcg krásné a čárka už je pěkná tlustice
, taky se těmi testíky kochám
Jak jsi psala o těch jogurtech, tak já jsem měla taky obrovskou chuť na jogurty a jinak je moc nejím.
Chmeldi, co se týká očkování tak si myslím, že je to asi normální reakce, každé dítko to snáší jinak. Mi máme jít na první očkování zítra, tak mám strach jak bude reagovat ten můj drobek.
Cassi, Kahu jak se mají ostatní těhulky?
Ostatní zdravíme ![]()
Martinko…ty jo…nejak jsem mela vcera desne silnej pocit, ze najdu nejake uzasne zpravy na emiminu a taky ze ano!!!!!!! Hura hura huraaaaaa
holka zlata…to je parada!!! Moc vlastne co moc…nejvic ti to preju a nejvic ti gratuluju!!!!!!!!!!!! jupiiiii jej!!!
![]()
To je ale tak nadherny se sem po case podivat a naposledy to byla Cassi a ted ty…mmm tak to ma byt jeste uzasna Elzi a Katka a je to!!! A vy dve to date!!! mmm ![]()
Jinak u nas vse OK, uz mam pupek pekne velikej, ale lidi kolem rikaji, ze je malinkej, jelikoz mam ty nejvetsi prsa na svete, takze pupicek malinko zanika…chi
ale je tam…24/02 jdu na ultrazvuk to budu asi 20ty tyden a uz bych mohla zjistit zdali je to chlapecek a nebo holcicka…mmm…hlavne at je vse v poradku ze!!!
No a co vy??? Co maminky, tehulky a budouci dve tehulky¨???? ![]()
Kahu děkuju ti moc holka
je to nádherný..
Dnes jsem byla na krvi a naštěstí hcg stoupá,dnes mám 774,2 jsem tak šťastná..děkuju všem
![]()
Teda Marti, to je super cislo!!! Gratuluju…Holky, jaky to je, tam ty // najit po nekolika pokusech a tolika letech?
No, já jsem byla s radostí hodně opatrná a na čárky jsem se chodila dívat, jestli neblednou
snažila jsem se tu radost krotit, kdyby se něco poto… nenechat se sežrat požárem, jen takový krásný šťastný plamínek ![]()
Kači no je to až neskutečnej pocit,v prvním momentě jsem strašně brečela štěstím,pak jsem se ale začala bát a říkala si drž se zpět,ale uvnitř prostě cítíš takový teplo a pořád se usmíváš a pořád na toho bobánka myslíš.Pro mě zatím nejkrásnější pocit v životě..
ze srdce ti přeju aby ti to taky vyšlo a všem ostatním tady.. ![]()
No holky, moc si to neumim predstavit, myslim, ze se asi budu klepat, protoze ja ty dve jeste nikdy nevidela…
Cassi, v kvetnu snad se pustime do dalsiho IVF, tak doufam, ze mi prijdedes ukazat pupik ![]()