Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nojo, žil bez toho doteď, tak to přežije i dál
jemu stačí k radosti, když mi každý den říká „dneska Ti zas vyrostlo břicho“
v tom pátym je to hodně velký skok a on tu čtrnáct dní nebyl, tak si furt nemůže zvyknout ![]()
Cassi - jsi ráda, že to bude holčička? Já jsem vždy chtěla alespoň jednu holčičku a to se mi splnilo.
![]()
Katko - já to zase tak ideálně jak ty nevidím. Myslím si, že ideální je mít nejdříve jedno a pak to druhé do páru. Možná si to po jednom víc užiješ. S dvojčátky je to velký frmol a strašně rychle to utíká. Na druhou stranu jsem nic jiného nezažila a tak nemůžu soudit.
![]()
jo, jsem ráda, byla bych ráda i za chlapečka, po těch letech je mi to fuk ![]()
Hele, ja myslim, ze s tim, jak mi nejde tehotnet bych to videla jako opravdu idelani variantu…A decka si spolu vyhrajou, kdyz jsou stejne stary…
Dvojčátka mají své výhody a nevýhody. Je pravda, že už teď rádi po sobě koukají a smějí se na sebe a na bříšku si vydrží hrát déle, když jsou tam obě
.
Jinak Ti Káti přeji, ať se Vám dvojčátka taky podaří.
![]()
Taky jsem chtěla dvě, ale zároveň jsem se bála, aby byly dost zralé, u toho jednoho je to přeci jen trochu jistější… jsem z dvojčat
a než je mít rok po sobě… jsi mladší nemusíš řešit, jestli si druhé vůbec pořizovat, protože s dostatečnou prodlevou mi bude čtyřicet ![]()
Cassi nádherná zpráva,holčičku sis přece přála
.A jak se bude jmenovat?
Tanečnice určitě je to frmol s dvojčátkama,já si to moc představit neumím..
Kačí taky se dočkáš,věřím že letos to vyjde ![]()
Chmeldi myslím na vás ať vše dopadne dobře ![]()