Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no jo je to tak,užiju si asi léto s pořádným pupíkem
,ale hlavně aby bylo vše v pořádku,to víš pořád je strach..
Marti…verim, ze vse bude tak jak ma!!! A jak ti je? Co brisko mas uz???:)
Doufám že ano..
..no bříško mám malý,spíš mám špeky a rozlejzám se nějak do šířky nebo co
.Jinak někdy mi je blbě,někdy fajn,taky podle toho co sním..
hmm hmm…ale takova stihlounka zenska jako ty nebude nikdy tlusta…a brisko jeste prijde!!!
kamoska je ted ve 4tem mesici a taky ma jen malilinkaty brisko…chi ![]()
Ahoj holky,tak hlásím že screaning dopadl na 1
,tak jsme šťastný jako blechy!!!A dr. nám teda řekla ať to bereme hodně s rezervou ale vypadá to chlapečka
![]()
jeeeee Marti gratuluju;))) kluk jo…chi;) no tak to vitej do klubu…krasny!!!!;)
Leni díky,no přítel byl strašně šťastnej a já taky samozřejmě,je mi jedno,hlavně ať je mimi zdravý viď?Když jsem dnes poprvé uslyšela srdíčko,tak mě to dostaly a slzy tekly jako hrachy..
@Martina34 Moc gratuluji - mám radost a přeju, ať je všechno i nadále v pořádku, užívej si to
![]()
@Elzina píše:
@Martina34 Moc gratuluji - mám radost a přeju, ať je všechno i nadále v pořádku, užívej si to![]()
Elzi děkuju a moc ti držím pěsti ![]()
Marti, gratuluju ![]()
Leni, krásný bříško
taky dám fotku, až to s fotografkou vyřídíme, zatím mám jen náhledy a nechci je zveřejňovat, dokud jsem je nezaplatila
je zvyklá fotit vyšší stupeň těhotenství, tak mě furt pobízela, ať to bříško vystrčím
ráno ho mívám ještě menší, ale unavenější už ho pak vykulím, chudák kůže, cítím, jak se napíná ![]()
Ne, jsem na to lempl a hlavně to podle mě nemá vliv… je to dáno vlasnostmi podkoží, to neovlivníš…
Myslím že ne,jako věřím tomu že když kůži promašťuješ tak se zkrátka líp a lehčeji napíná,má to i logiku.Nemusíš mít drahý krémy,já si koupila v DM asi za 60,– a 2× denně mažu.Já myslím že bys to měla zkusit.Samozřejmě záleží i na genech,to ano ale za zkoušku nic nedáš ![]()
Leni, krasny fotky ![]()
Marti, gratuluju k asi k chlapeckovi a hlavne, ze je vse OK ![]()
Elzi, ty mas vidim taky dobre naslapnuto, tak drzim palce, at je vse tak jak ma byt!