Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kacko gratuluji ke krasne urode…juuu ![]()
Cassi ja mela stejny problem dneska, poslicky jak blazen…ufff nastesti to preslo a snad se to uklidni, ale pekne me to znervoznilo!!! zatim drzime 35tt…ajjaj to se to ale blizi
jen aby tam jeste nejakou dobu vydrzel…ufff ![]()
Katko tak to velká gratulace, je to mazec taková úroda
. Cassi drž se a malinká taky, ještě máte spousty času, tak hodně odpočívejte a šetřite se
. Marti, Leni holky a co vy všichni jak je? Pište!!!
Tak co, Kači, kdy si máš volat, kdy bude transfer?
Miki, jak se vám s Terezkou daří?
Leni, musíme to nějak vydržet a dát
stejně nakonec musí ven…
![]()
Cassi, zitra rano tam volam a transfer bud v sobotu nebo v pondeli…
A jak se cítíš? Co bříško, po takové šílené snůšce? Držím palce, ať jich je hromada do mrazáku ![]()
Cassi, dekuju moc, pry je to rozhodujici ze dneska na zitrek, tak doufam, ze to budou silaci a vydrzi a budou se pekne vyvijet…Bricho me dost tlaci, i boli, vajecniky zvetseny asi na 7,5cm, ale jinak OK. Dnes chci vyrazit do Prahy do Palladia, tak snad mi to neuskodi. Vlakem hezky az na Masarycku a tam si hezky pomalu obejdu nekolik obchodu a mezitim si nekde sedneme…Snad mi to nemuze uskodit, ne?
Dělej, na co se cítíš, jez hodně bílkovin a dost pij, zvlášť v tom horku…
Piju hodne a nejakou tu bilkovinu se taky snazim. Dam si jeste kefir, nez pujdu…
Nejlepší jsou hustý věci… tvaroh, tvrdé sýry, tam je toho nejvíc… maso…
Tvaroh jsem mela vcera a dam si ho jeste vecer. Kureci maso jsem mela vcera s dnes si dam krevety…Ja na ty proteiny moc nejsem, ale snazim se…Dekuju ![]()
Prima
ty potřebuješ proto, aby se Ti nerozjelo OHSS… mělo by to snížit možnost volné tekutiny v břiše…
Ja vim. Pry tam moc tekutiny nemam, jen trochu…Tak snad to dam a doufam, ze uz zitra bude lip…Jestli transfer bude az v pondeli, budu si prodluzovat pobyt do nedele, at hned za dva dny po transferu nesednu do letadla…
Ahoj holky, tak hlasim, ze transfer az v pondeli…Doufam, ze budeme mit i do mrazaku…