1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
10.7.12 20:31

Kači, kdepak… obávám se, že to budem řešit při odjezdu do porodnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
10.7.12 20:33

Cassi, tak hlavne, at pak rychle vymyslite neco, co se bude libit obema :mrgreen:. To jsem videla, jak Celine Dion porodila dvojcata a nemeli pro ne jmena, tak asi 3 dny to bylo baby A a baby B… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
10.7.12 20:39

Cassi, vy ještě nemáte jména. To jste dobrý :mrgreen: Mi jsme si nebyli uplně jistí u holky a řeknu ti, že pak na sále jsem souhlasila už uplně se vším :mrgreen: Tak si dej bacha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
10.7.12 20:42
@Mascha píše:
Cassi, vy ještě nemáte jména. To jste dobrý :mrgreen: Mi jsme si nebyli uplně jistí u holky a řeknu ti, že pak na sále jsem souhlasila už uplně se vším :mrgreen: Tak si dej bacha :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsi me pobavila…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.7.12 20:48

No já jsem vymyslela spoustu jmen a neuspěla jsem… tak je na tahu manžel a ten má spoustu „důležitější práce“… na druhou stranu, už to mám bianco podepsaný, protože manžel jezdí do ciziny, tak aby na dořešení případně stačil telefon :) neshodli jsme se ani na klukovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
10.7.12 20:51

On ma ale brzo prijet ne? Tak doufam, ze neco vymysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.7.12 21:31

Patnáctého…
no vždycky to zkusím, ale nereju moc, co bych neudělala pro domácí pohodu… řvát budu až potom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
11.7.12 11:39

Tak to je za 4 dny. Snad s necim prijde a budete mit jmeno, jeste nez pujdes rodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
11.7.12 16:53

On už to vymýšlí tři turnusy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
11.7.12 17:56

No, termin se vam blizi, tak si snad makne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
12.7.12 08:53

Ahoj ahoj…hlasim ze jsem porad 2 v 1…ted uz mame 4 dny do terminu, brisko mirne spadle ale jinak zadne znamky bliziciho se porodu, na prohlidce mi bylo receno, ze jsou porodni cesty stale jeste zavrene a placenta na ultrazvuku taky vypadala, ze se nic moc nechysta, ale to pry neznamena, ze mi nemuze prasknout vecer voda a jedem…hahaha, takze cekame!!! 8o Malinko me unavuje vymyslet neustale plany pro kahu, ufff…predevcirem mu trhali dva spodni mlecny zoubky, jelikoz uz mu za nima zacali rust druhe…nejprve mu chtel pan zubar vyrvat vsechny 4, pry ma kahu malou celist a dostane rovnatka aby se mu ty druhy vyrovnali, ale to kahu nedal, pusu mel chudinka uplne jak cernousek napichanou a drzel statecne, ale pak uz to nedaval, tak jsme toho nechali, ze ty dva rozkejvem a pak za mesic pujdou ven 8o no a pak jsme byli v Ikee a v OBI no a porad neco…litam do parku, bazenu a do kina, dneska jdem na Spidermana…a hlidam jeste kahu kamosku takze mam 2 deti…uff 8o no hruza des…takze si moc neodpocinu ba naopak!!! 8o holky jen 4 dny ty jo drzte mi palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
12.7.12 11:09

Kahu, palce drzime a mozna by bylo fajn si trosku oddychnout, kdyby to slo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
12.7.12 17:03

No to jo to potrebuju, ale bohuzel musi mimi pockat a narodit se hezky po terminu abych mohla pristi tyden odpocivat, o vikendu dotahnem barak do jakz takz stavu…a pak uz budu u maminky v praze s kahu cekat na mimco…ajjajaj…holky bojim bojim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
12.7.12 17:03

Jo termi je 16/07 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
12.7.12 17:08

Mně se 15. vrací manžel, tak pak už taky můžu :mrgreen: já se nebojím, protože nic nevím :mrgreen: mám v tom výhodu… vím, že to bude maso, ale předem to řešit nechci, stejně nic nevyřeším… Snad mi ta široká pánev taky jednou v životě k něčemu bude :mrgreen:

Leni, ven stejně musí, a než se bát předem je lepší už to mít za sebou a pomalu se hojit a dostávat do normálu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí