Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kači, kdepak… obávám se, že to budem řešit při odjezdu do porodnice ![]()
Cassi, tak hlavne, at pak rychle vymyslite neco, co se bude libit obema
. To jsem videla, jak Celine Dion porodila dvojcata a nemeli pro ne jmena, tak asi 3 dny to bylo baby A a baby B… ![]()
Cassi, vy ještě nemáte jména. To jste dobrý
Mi jsme si nebyli uplně jistí u holky a řeknu ti, že pak na sále jsem souhlasila už uplně se vším
Tak si dej bacha ![]()
@Mascha píše:
Cassi, vy ještě nemáte jména. To jste dobrýMi jsme si nebyli uplně jistí u holky a řeknu ti, že pak na sále jsem souhlasila už uplně se vším
Tak si dej bacha
No já jsem vymyslela spoustu jmen a neuspěla jsem… tak je na tahu manžel a ten má spoustu „důležitější práce“… na druhou stranu, už to mám bianco podepsaný, protože manžel jezdí do ciziny, tak aby na dořešení případně stačil telefon
neshodli jsme se ani na klukovi…
Patnáctého…
no vždycky to zkusím, ale nereju moc, co bych neudělala pro domácí pohodu… řvát budu až potom ![]()
Tak to je za 4 dny. Snad s necim prijde a budete mit jmeno, jeste nez pujdes rodit ![]()
Ahoj ahoj…hlasim ze jsem porad 2 v 1…ted uz mame 4 dny do terminu, brisko mirne spadle ale jinak zadne znamky bliziciho se porodu, na prohlidce mi bylo receno, ze jsou porodni cesty stale jeste zavrene a placenta na ultrazvuku taky vypadala, ze se nic moc nechysta, ale to pry neznamena, ze mi nemuze prasknout vecer voda a jedem…hahaha, takze cekame!!!
Malinko me unavuje vymyslet neustale plany pro kahu, ufff…predevcirem mu trhali dva spodni mlecny zoubky, jelikoz uz mu za nima zacali rust druhe…nejprve mu chtel pan zubar vyrvat vsechny 4, pry ma kahu malou celist a dostane rovnatka aby se mu ty druhy vyrovnali, ale to kahu nedal, pusu mel chudinka uplne jak cernousek napichanou a drzel statecne, ale pak uz to nedaval, tak jsme toho nechali, ze ty dva rozkejvem a pak za mesic pujdou ven
no a pak jsme byli v Ikee a v OBI no a porad neco…litam do parku, bazenu a do kina, dneska jdem na Spidermana…a hlidam jeste kahu kamosku takze mam 2 deti…uff
no hruza des…takze si moc neodpocinu ba naopak!!!
holky jen 4 dny ty jo drzte mi palce!!!
Kahu, palce drzime a mozna by bylo fajn si trosku oddychnout, kdyby to slo ![]()
No to jo to potrebuju, ale bohuzel musi mimi pockat a narodit se hezky po terminu abych mohla pristi tyden odpocivat, o vikendu dotahnem barak do jakz takz stavu…a pak uz budu u maminky v praze s kahu cekat na mimco…ajjajaj…holky bojim bojim ![]()
Mně se 15. vrací manžel, tak pak už taky můžu
já se nebojím, protože nic nevím
mám v tom výhodu… vím, že to bude maso, ale předem to řešit nechci, stejně nic nevyřeším… Snad mi ta široká pánev taky jednou v životě k něčemu bude ![]()
Leni, ven stejně musí, a než se bát předem je lepší už to mít za sebou a pomalu se hojit a dostávat do normálu ![]()