1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13580
8.12.12 12:45

Do Cech myslim, ze nejdriv na podzim…Mam termin v breznu a pry kamosce trvalo asi 4 mesice vyridit papiry pro malou a to tenkrat nebyla jeste zavedena ta desna kravina s tema miminkovskejma pasama, tak ocekavam, ze to bude trvat dyl…Za 3-4tydny se pujdu prihlasit do porodnice a kamoska mi rikala, ze se tam platilo cash, kdyz tam byla a pri tech castkach, co to stoji, to potes…Doufam, ze uz to zmenili a da se platit alespon kartou…Uvidime, az se tam pujdu zaregistrovat.
Ja chtela kocar, na kterej se da nacvaknout atosedacka. Nemam tu ridicak, tak kdyz bych s malou nekam potrebovala dojet taxikem, abych mohla mit s sebou atosedacku…A pak snad v lete bych se pustila do ridicaku a zaplatila si nejaky jizdy, at se rozjezdim…
No a postylku jsem vybirala, aby sla tak nejak barvene k vetsavenym skrinim, co jsou v pokojich - jsou tmave hnedy a maji k ty potylce i ve velmi podobny barve skrinku na ketrou se da prebalovak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
8.12.12 17:24

Kači to jsou ale pěkný starosti :palec:
Cassi ty bláho ty máš zlatou holčičku, ten můj raubíř v noci nespí a budí se snad furt, jako mazec.Je fakt že přes den celkem spíme, má to asi otočený..já se už nevyspala 2,5 měsíce ale já si snad zvykla nebo co 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
8.12.12 17:25

Pepča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
8.12.12 17:32

Marti, taky moc hezkej :palec:. Ja pry mela pretoceny spani 3 mesice, tak treba se mu to uz brzo otoci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
8.12.12 17:42

Kači díky za povzbuzení, kéžby jsi měla pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
10.12.12 10:39

moji milackove :)

Holky moje zlaty, tehtny maminky i ty svobodne, jak se vam vsem dari???
Co noveho???
U nas vse uzasneeee vyborneee…Vojtisek je bajecnej malej kluk, soro o nem ani nevim, chi ;) tedy podotykam skoro!!! pres den tedy moc nespinka, ale v noci jedna basen, ted jeste porad kojime a jeste u toho asi nejaky cas zustanem, i kdyz tedy, nejaky ten den jen tak proflakat po obchodech nebo s kamaradkama nebo zajit do kina, jeee to bych brala, ale co no…na to si holt jeste pockam, ale nejak mi to nevadi!!!
prikada taky par fotek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.12 10:52

Leni, já mám namražený zásoby, tak i občas můžu pryč :) ale už je nedoplňuju, tak to bude tak do ledna, února… Kája měla dneska první piškotek v mléce :) zdá se, že jí chutnal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.12 10:53

Jinak na Tvý kluky koukám na FB, jsou úžasní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
10.12.12 10:53

Fkt jo??? ja dala Vojtiskovi jen tak oliznout lzicku..hahaha ;) n

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.12 10:57

No on byl rozpuštěný v mléce, kterého tam bylo dost, doktorka dokonce říkala nastrouhat…

Co Kahu, už si ve školce zvykl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
10.12.12 11:04

Ja sleduju tu tvoji krasnou holcicku taky :srdce:
Hele vzdycky jsem si rikala, ty rodice vzdycky lamentujou nad skolou, ale tedy pozor, ona to neni zadna legrace, kazdy den po skole krouzky, takze doma jsme az kolem 5h to uz je tma, a pak nastane uceni, cteni, psani a pocitani a to ten nas kokta tomu to tedy vubec nejde, cte po pismenech aaaa ja mu vzdycky vsechno zakazu a vetsinou to konci v slzach, ale alespon uz si vsimla pani ucitelka a pochvalila ho diky bohu!!! hahaha:) tak se Kahu smejou spoluzaci, ze je cinan, grrrrr :roll: z cehoz je hodne preslej!!! Jinak dobry, nastesti je Vojtisek hodnej!!! ha ha :)
A to uz ji mas zacit davat papani jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.12 11:57

No co přesáhla šest kilo, chce pít po dvou hodinách… tak říkala doktorka, že ji můžu začít seznamovat s lepkem, ještě nedávno se naopak dával co nejpozději, ale počet alergií naopak vzrostl… nechci to moc dávat v ovocných šťávách, aby mi pak jedla zeleninu, tak jsem to zatím zkusila v odstříkaném mléce, aspoň to pro ni nebude takový skok… zatím to beru tedy spíš jako seznámení se změnou, kdyby se mi začla budit v noci, asi bych jí přidala i kaše na večer…

Jo, oni říkají, že děti nemají mít moc kroužků, že jsou pak přetížené :nevim: myslela jsem právě to, jak se mu děti smějí, musí to být náročný…

sakra, právě jsem odklidila sníh a už zas sněží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
10.12.12 11:59

Jo jo my tady taky pomalu zapadnem hahaha :potlesk:
no jo, ale my ted odjedem na hory a bude i po skole… :roll: a budu ucit ja"
Jo a jake kase budes delat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.12 12:09

To teď zatím řeším, lepek je v obilných, takže krupičku… zatím s ní počkám, ale asi zkusím normálně vařit domácí, jen ji mám dělat z hypoalergenního mlíka, když jsem alergik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
10.12.12 12:11

Hm, tak to Tě obdivuju, k miminu ještě dělat učitelku… Teď je tady tolik sněhu, že hory ani nesou nutné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí