1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13580
20.1.13 18:29

Cassi, myslim, ze ty zacatky budou narocny, ale budu tu mit dohromady asi mesic a pul nekoho na navsteve, kdo mi obcas s malou pomuze, tak snad i obcas chvili budu spat. Nateseny babicky a dedeckove se sem chystaji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
20.1.13 18:38

Jo, je super, když Ti někdo pomůže s domácností, nebo pohlídá, abys mohla třeba do sprchy. A když budeš mít zásoby, tak se dá i nakrmit z flašky, pokud Ti pak nebude stávkovat na prso, a to by ses mohla i vyspat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
20.1.13 18:41

Jsem rada, ze tu nekdo na zacatku bude. Doufam, ze tak urvu trohu vic spanku, kdyz treba vezmou malou na prochazku v kocarku ven a umejou mi treba i nadobi nebo uvari :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
21.1.13 11:47

Kači můžu říct že jsem to sice zvládla sama a vlastně jsem skoro nespala a do toho divokej pes ale pomoc bych uvítala. Jenže mamina která tu měla bejt byla nemocná. Rozhodně si nech pomáhat, budeš i klidnější. Já byla občas na pěst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
21.1.13 12:45

Začátky jsem tu byla s manželem, který moc do domácnosti není, takže když dorazily babičky, bylo to znát :) měla jsem výhodu, že jsem byla krapet předávkovaná euthyroxem, takže jsem potřebovala spát míň než obvykle :mrgreen: ale myslím, že teprv se dvěma dětma je to ten pravý rachot… když si člověk nemůže jít lehnout, jakmile má příležitost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
21.1.13 15:47

Holky, diky, ja za tu pomoc budu rada :hug:.
Taky myslim, ze s dvema a vice detma je to mnohem narocnejsi, protoze jit si zdrimnout pres den je sci-fi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
30.1.13 13:27

Ahoj holky, jak se vam dari a prtatum?
Ja jsem byla v po na UZ a mala vazi 2330g, pry tak akorat a vse vypada dobre. Termin vyvolani porodu se dozvim snad 21.2., ale vypada to na 28.2. nebo mozna podle cipku, by se to o 2-3dny posunulo…
Holky, poznaly jste, ze se vam blizi porod?
Mascha tu nebyla hrozne dlouho, zajimalo me, co se ji nakonec narodilo :think:
Elzi, co ty? Planujete ted neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
31.1.13 14:19

Ahoj Kačko, já to měla tak rychlý a nečekaný že jsem to opravdu nepoznala :mrgreen:..jinak já se teď opět snažím rozkojit odsávačkou tak snad se mi to podaří, přeci jen mateřský mlíko je mateřský mlíko..A co ty máš už vše nachystaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
31.1.13 16:57

Marti, nakoupeny mam snad vsechno, ale pripraveny jeste ne…Snad behem pristich ctrnacti dnu bude i pripraveno…Drzim palce, at se rozkojis, ja doufam, ze mi kojit pujde, je to pry hodne dulezity pro malou i pro me, kvuli ty tehu cukrovce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
31.1.13 17:06

Ahoj Kači, gratuluju k úspěšné kontrole :) nepoznala jsem ani prd, poslíčky jsem měla jen občas. Až v den porodu 7.20 slabá kontrakce, v 8.20 pak rupla voda, takže bylo rovnou jasno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
31.1.13 17:08

Kači a taky se pak líp hubne :mrgreen: i když teda to peklo s prsama, nedělat to kvůli malé, tak se na to vybodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
31.1.13 17:12

Ja doufam, ze mi to pujde…Chtela bych kojit alespon rok, tak uvidime…Ty jo, Kaje uz e jpul roku, to to leti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
31.1.13 17:19

Jo, Káje i Vojtíkovi :) jsou o den. Začaly jsme s příkrmama, zatím žádná sláva, nejvíc jí jede sladký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
31.1.13 17:28

Je, ja si pamatuju, jak kamoska poprvy maly zkousela dat bramboru, to bylo revu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
31.1.13 17:30

Malá neřve, ale je to dost tekutý, tak jí toho tři čtvrtiny vždycky vylezou zpátky, ona nezavírá pusu :) a mrkev nejde moc vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí