Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Cassi, myslim, ze ty zacatky budou narocny, ale budu tu mit dohromady asi mesic a pul nekoho na navsteve, kdo mi obcas s malou pomuze, tak snad i obcas chvili budu spat. Nateseny babicky a dedeckove se sem chystaji ![]()
Jo, je super, když Ti někdo pomůže s domácností, nebo pohlídá, abys mohla třeba do sprchy. A když budeš mít zásoby, tak se dá i nakrmit z flašky, pokud Ti pak nebude stávkovat na prso, a to by ses mohla i vyspat ![]()
Jsem rada, ze tu nekdo na zacatku bude. Doufam, ze tak urvu trohu vic spanku, kdyz treba vezmou malou na prochazku v kocarku ven a umejou mi treba i nadobi nebo uvari ![]()
Kači můžu říct že jsem to sice zvládla sama a vlastně jsem skoro nespala a do toho divokej pes ale pomoc bych uvítala. Jenže mamina která tu měla bejt byla nemocná. Rozhodně si nech pomáhat, budeš i klidnější. Já byla občas na pěst ![]()
Začátky jsem tu byla s manželem, který moc do domácnosti není, takže když dorazily babičky, bylo to znát
měla jsem výhodu, že jsem byla krapet předávkovaná euthyroxem, takže jsem potřebovala spát míň než obvykle
ale myslím, že teprv se dvěma dětma je to ten pravý rachot… když si člověk nemůže jít lehnout, jakmile má příležitost..
Holky, diky, ja za tu pomoc budu rada
.
Taky myslim, ze s dvema a vice detma je to mnohem narocnejsi, protoze jit si zdrimnout pres den je sci-fi…
Ahoj holky, jak se vam dari a prtatum?
Ja jsem byla v po na UZ a mala vazi 2330g, pry tak akorat a vse vypada dobre. Termin vyvolani porodu se dozvim snad 21.2., ale vypada to na 28.2. nebo mozna podle cipku, by se to o 2-3dny posunulo…
Holky, poznaly jste, ze se vam blizi porod?
Mascha tu nebyla hrozne dlouho, zajimalo me, co se ji nakonec narodilo ![]()
Elzi, co ty? Planujete ted neco?
Ahoj Kačko, já to měla tak rychlý a nečekaný že jsem to opravdu nepoznala
..jinak já se teď opět snažím rozkojit odsávačkou tak snad se mi to podaří, přeci jen mateřský mlíko je mateřský mlíko..A co ty máš už vše nachystaný?
Marti, nakoupeny mam snad vsechno, ale pripraveny jeste ne…Snad behem pristich ctrnacti dnu bude i pripraveno…Drzim palce, at se rozkojis, ja doufam, ze mi kojit pujde, je to pry hodne dulezity pro malou i pro me, kvuli ty tehu cukrovce…
Ahoj Kači, gratuluju k úspěšné kontrole
nepoznala jsem ani prd, poslíčky jsem měla jen občas. Až v den porodu 7.20 slabá kontrakce, v 8.20 pak rupla voda, takže bylo rovnou jasno ![]()
Kači a taky se pak líp hubne
i když teda to peklo s prsama, nedělat to kvůli malé, tak se na to vybodnu.
Ja doufam, ze mi to pujde…Chtela bych kojit alespon rok, tak uvidime…Ty jo, Kaje uz e jpul roku, to to leti…
Jo, Káje i Vojtíkovi
jsou o den. Začaly jsme s příkrmama, zatím žádná sláva, nejvíc jí jede sladký ![]()
Je, ja si pamatuju, jak kamoska poprvy maly zkousela dat bramboru, to bylo revu ![]()
Malá neřve, ale je to dost tekutý, tak jí toho tři čtvrtiny vždycky vylezou zpátky, ona nezavírá pusu
a mrkev nejde moc vyprat.