Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, zacali jsme ted davat prikrmy a mala uz 3.den nekakala, je to normalni?
No ta změna může něco způsobit, ale dýl než tři dny by to bylo asi divný… jak často kakala předtím? Je fakt, že z příkrmů je to hustější a měla bys dávat i tekutiny…
Taky jsme přestali kadit, poradila mi paní co má 5 dětí že mám dát do příkrmu oříšek másla. Pomohlo to, kadíme 3× denně
..
Davam ji trosicku vody a do prikrmu pridavam trochu olivoveho oleje…Driv kakala kazdej den, vetrsinou jednou, nekdy 2×…
Zitra asi prikrm vynecham, at se vykaka… ![]()
Kači taky jsem z toho byla nervní a vždy se mu snažila pomoct teploměrem, ale to nebylo dobrý. Skutečně máslo pomáhá
a já v tom nevidím nic špatnýho. Ale jako klasický máslo ne ty hnusy jako je rama nebo flora, fuj.. ![]()
Ja kupuju jen normalni maslo, margariny ne…Myslim ale, ze ten oliv.olej by mel fungovat stejne, ne?
No dneska radsi vynecham, snad uz se vykadi, je to uz 4 den…Prdi o 106, ale kakani nic…
Kači pokud by měla bolesti tak jí pomoz třeba tím teploměrem..snad se vykajdí sama ![]()
Zatim vypada, ze ji brisko neboli, fakt doufam, ze se vykaka a nebudu to muset resit…
Co Pepik?
Holky četla jsem si Vás teda jen začatek a pár stránek a musím říct, že jste byla fajn skupina. Dobře jste se podporovaly, škoda, že už dlouho si tady nepišete. Hlavně mě zaujala MAscha netrpělivě, jsem četla jak šla na ivf a pak ji to krasně vyšlo. Nadhera. ![]()
@Mascha Ahoj, jentak brouzdám na netu na téma ivf a našla jsem Vaši skupinu je sice už stará, ale to nevadí. Měli jste fajn skupinku, se kterou jste se povzbuzovaly. A tvůj příběh jsem sledovala, uplně jsem se do tebe vžila. A měla jsem radost, že ti ivf vyšlo na poprvé. A copak se ti narodilo? Přeji ji štěstičko. ![]()