Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky jak se mate? Jak vypada prvni konzultace v Gennetu? Jake jste meli a nemeli vyhotoveny testy od gynekologa? Jaky DC se je nejlepsi? Ja budu v tom terminu asi 1-4dc..?K jake lekarce chodite?
A pokec o tom jak se dari vsem uplne novym v Gennetu. A vse o Gennetu.
Uz se tam moc tesim.:-) ![]()
@jahoda 2 konzultace v Gennetu probiha jako vsude jinde. pokec s lekarem, hormonalni odbery a naplanovani lecby. My jsme chodili do Gennetu Archa k panu doktorovi Dankovi - a veeeelika spokojenost. preju at se brzy zadari
@jahoda 2 mimik se ma cile k svetu a jsme za nej moc stastni, bylo to nase 5.IVF, ale asi uz dalsi mit nebudu
To preci nevadi hlavne, ze je aspin jedno a vpiradku ![]()
At se dari.
@jahoda 2 ahojky, můžu se zeptat kdy tam jdeš? a do Archy nebo na Letnou?
Taky přecházím z jiné kliniky. Gennet jako takový mám sice doporučený od známého, tak uvidím, jaky to bude…sem zvědavá ještě na další zkušenosti, zatím jsem slyšela právě jen tady taky od superandrýska ![]()
@karolka.1 Ahoj uz jsme tam byli.1.4. 2014.Nuu docela ok zatim.Ke komu jdes? Ja chodim na Letnou. ![]()
Zatím právě nevím, měla jsem jít ke Stejskalovi na Letnou, ale s jeho sestrou jsem se domluvila, že jsem smířená s dárcovstvím vajíček, takže mě rovnou předala do Archy a čekám, až zavolají a dají mi termín. Sńad jim to nebude trvat měsíc ![]()
Mě i možná, co se týče dopravy tedy, víc vyhovuje centrum.
Chystáš se stimulovat? Jsem zvědavá, jaký mají postupy… ![]()
@karolka.1 Jojo.chystam se na to, ze snad uz zacnu stomulovat na cerven. Mynule jsme se temer nic nedozvedeli tak zatim nic nevim ani jak se co dela. Stejskala neznam ten je i na stimulku? Ja myslela, ze je to genetik.Nu.
mozna to tam maji nejak rozdelene.Nuu…
A proc darovana?
@karolka.1 Chodim tez do diskuse Gennet Praha. Pojt k nam jestli chces. ![]()
@jahoda 2 takže to chápu, že pro tebe je to první stimulka…? každý užívá jinak léky, já měla vždycky poměrně silný dávky, ted před KETem jsem byla narvaná estrofemem a řekla bych, že jsem potom „trochu“ přibrala.
Stejskal je genetik, ale zároveň je majitelem kliniky, měla jsem trochu tlačenku přes známého mého tchána, měli jsme míp „lepší“ cenu, ale to se asi už neuskuteční, když nejdu přímo k němu ![]()
Já jsem stimulova 2× na odběr svých vajíček, při prvním odběru se něco málo utvořilo, ale nebylo to moc kvalitní a to co mi zavedli bylo spíš hokus pokus
když jsem pak za půl roku šla na další, tak mi místo vajíček narosla šílená endometrioza a musela jsem na operaci
a to, že už nechci zkoušet svoje vajíčka je spíš psychický, nepotřebuji ještě fyzickou bolest. Jsem s tím smířená a vůbec mi to nevadí ![]()
Do ty druhý diskuze občas nakouknu, něco tam asi písnu, až se dostanu do Archy a budu vědět co a jak…
budu Ti držet palce, at se ti to co nejdřív rozjede. Člověk pak hrozně rychle zapomíná na všechno špatný a těší se na transfer ![]()
@karolka.1 Dekuju tobe taky preju at se ti dari. Drzim palecky a prid povedet co a jak dal. ![]()
Nu mi mame Dr. Vykysalou nevis neco podrobnejsiho.My jsmexse mynule totiz moc nedozvedeli jelikoz jsme jeste dopknujem HP, SP a 4D UZ, a UZ fol. 10dc. ![]()
Ahojky holky jak jste dopadli v tom gennetu? Scháním veškeré info prtože váhám zda jít tam nebo k Apolináři
Měla bych jít někdy v unoru, maj dlouhou čekací dobu
@lluucckkaa25 já jsem chtěla k Brandejský a čekala jsem 3 měsíce… Do Archy čekáš třeba jen týden, ale nevím, jestli berou, myslím, že jenom nepojištěný v ČR.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.