Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AHojky snažilky, maminky, chtěla bych se zeptat zda máte zkušenosti v jihlavském SANUSU. Po dnešní návštěvě u svého dr. a po skoro 2letém snažení o druhé mimi bez výsledku, mě odeslal do Sanusu. V úterý jdeme s manžou na první schuůzku, nevíte jak to probíhá a tak. Mám z toho takové smíšené pocity…předem moc děkuji
@RomulinkaX ahoj koncem minulého roku jsem sanus navštěvovala, dokonce jsem chodila i ke stejnému doktorovi
Všichni tam byly moc milí a velice ochotní, jen je potřeba se pana doktora Škurly na vše ptát
ale mě ta neinformovanost docela vyhovovala člověk je míň ve stresu ![]()
Mrkni sem: https://www.emimino.cz/…nkovani/300/?…
Tam ti holky poradí ![]()
@RomulinkaX Z jihlavského Sanusu máme skoro dvouletou dceru. Chodila jsem též k dr. Škurlovi a byla jsem moc spokojená. Normálně si s Vámi popovídá a domluvíte se na postupu léčby. Nejdřív tě čekájí odběry krve na hormonální profil a manžela spermiogram.
@zerezmijka tak máme po návštěvě
a bylo to pravdu fajn, naplánovali jsme si to včas, jelikož o víkendu bych měla dostat MS a pokud dorazí tak se objednat na odběry chlap spermio, tak uvidíme, moc děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.