SANUS Jihlava Dr. Škurla

70
21.2.14 21:17

SANUS Jihlava Dr. Škurla

AHojky snažilky, maminky, chtěla bych se zeptat zda máte zkušenosti v jihlavském SANUSU. Po dnešní návštěvě u svého dr. a po skoro 2letém snažení o druhé mimi bez výsledku, mě odeslal do Sanusu. V úterý jdeme s manžou na první schuůzku, nevíte jak to probíhá a tak. Mám z toho takové smíšené pocity…předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
710
21.2.14 21:39

@RomulinkaX ahoj koncem minulého roku jsem sanus navštěvovala, dokonce jsem chodila i ke stejnému doktorovi :D Všichni tam byly moc milí a velice ochotní, jen je potřeba se pana doktora Škurly na vše ptát :mrgreen: ale mě ta neinformovanost docela vyhovovala člověk je míň ve stresu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
21.2.14 22:37

Mrkni sem: https://www.emimino.cz/…nkovani/300/?…
Tam ti holky poradí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
21.2.14 22:51

@RomulinkaX Z jihlavského Sanusu máme skoro dvouletou dceru. Chodila jsem též k dr. Škurlovi a byla jsem moc spokojená. Normálně si s Vámi popovídá a domluvíte se na postupu léčby. Nejdřív tě čekájí odběry krve na hormonální profil a manžela spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
25.2.14 20:04

@zerezmijka tak máme po návštěvě :) a bylo to pravdu fajn, naplánovali jsme si to včas, jelikož o víkendu bych měla dostat MS a pokud dorazí tak se objednat na odběry chlap spermio, tak uvidíme, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
25.2.14 20:55

@RomulinkaX Super! Tak hurá do boje! Držím palce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
25.2.14 21:08

@zerezmijka děkuji moc :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.