Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AHojky snažilky, maminky, chtěla bych se zeptat zda máte zkušenosti v jihlavském SANUSU. Po dnešní návštěvě u svého dr. a po skoro 2letém snažení o druhé mimi bez výsledku, mě odeslal do Sanusu. V úterý jdeme s manžou na první schuůzku, nevíte jak to probíhá a tak. Mám z toho takové smíšené pocity…předem moc děkuji
@RomulinkaX ahoj koncem minulého roku jsem sanus navštěvovala, dokonce jsem chodila i ke stejnému doktorovi
Všichni tam byly moc milí a velice ochotní, jen je potřeba se pana doktora Škurly na vše ptát
ale mě ta neinformovanost docela vyhovovala člověk je míň ve stresu ![]()
Mrkni sem: https://www.emimino.cz/…nkovani/300/?…
Tam ti holky poradí ![]()
@RomulinkaX Z jihlavského Sanusu máme skoro dvouletou dceru. Chodila jsem též k dr. Škurlovi a byla jsem moc spokojená. Normálně si s Vámi popovídá a domluvíte se na postupu léčby. Nejdřív tě čekájí odběry krve na hormonální profil a manžela spermiogram.
@zerezmijka tak máme po návštěvě
a bylo to pravdu fajn, naplánovali jsme si to včas, jelikož o víkendu bych měla dostat MS a pokud dorazí tak se objednat na odběry chlap spermio, tak uvidíme, moc děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď