1.prso větší

73
20.9.10 15:04

1.prso větší

Chtěla jsem se tu zeptat zkušených kojících mamin, jedno prso mám větší a tvoří se mi v něm i víc mlíčka, v noci ho většinou mám tvrdé v podpaží, což s malou rozkojíme, nestačí hltat. Druhé prso je vždy měkčí a přijde mi, že z něho nic moc neteče, nebo spíš se mimčo musí víc snažit. Z většího nakojím cca 40ml, z druhého jen třeba 10 nebo 20ml. Nevíte jak to vyvážit, aby to bylo stejné? Dá se to ještě rozkojit? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
20.9.10 15:33

Teoreticky čim víc budeš kojit z prsa, které chceš víc rozkojit, tim víc tam laktaci nastartuješ. Pokud by se ti chtělo, můžeš z něj třeba po kojení odsávat.
Osobně bych se tím ale netrápila. Sama to tak taky mám. A nijak to neřeším. Na jedno kojení kojí z obou prsou, aby to bylo vyrovnané.

• Citovat
  • Upravit
merett
20.9.10 15:35

určitě se to spraví, já taky měla vždy pocit že mám jedno prso větší a tvrdší i někdy bolelo. Zkus z toho prsa kde máš mín mlíčka dávat cucnout pokaždé když kojíš hlavně v noci kdy nejvíc pracují hormony, mimi ti bude aspon stimulovat aby se začalo tvořit víc mlíčka. A z toho prsa kde máš moc a třeba už to tlačí a zrovna z něj nekojíš tak jen trosku odstříkej aby to netvrdlo a nebolelo. Ono platí pravidlo že čím víc mimi mlíka vypije tím víc se mlíka bude tvoří

• Citovat
  • Upravit
6093
20.9.10 15:35

Taky to tak mám, od porodu mám v jednom prsu více mléka, je tím pádem víc naběhlejší.
Já tedy nabízím první to, ve kterém je mléka méně, pak až dávám dopít tím druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.9.10 15:45

Ahoj.Tak já kojila skoro do tří let,ale od 2 jen s jednoho prsa.Velikost byla rozdílná na první pohled.Jedna 2 druhá 3-4 :lol: .Vycpávala jsem silikonem pro chudý(prodávaj třeba v axtratex) a tet nekojim už se to srovnala na stejnou velikost 2 a dokonce je mám obě pevné a pěkné a to jsem se bála lovečáku :lol:
A druhé jsem nerozkojila ani kdybych se na hlavu postavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
20.9.10 16:33

Ahoj,
taky to tak mam.Rikala jsem to hned po porodu PA,kdyz ke mne prisla na prvni navstevu.Ona na to,ze je to bezne a normalni a pokud to mekkci a mensi prso je leve,tak to je pry jen dojem(je stymulovane,masirovane srdcem).
Nicmene ten jako dojem presel v to,ze se prcek u toho leveho vzteka a vriska cim dal vic a cim dal driv,tudiz to jen dojem nebyl a ja mam dojem,ze budu kojit jen z jedno…Maly ma 2mesice,pribira 1kg za mesic,takze velmi slusne a ja si rikam,hlavne at se pak ta velikost srovna,az kojit nebudu.Ted co jsem vlastne zasobarna jidla mi to ani neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová