Chut mléka

1964
18.9.10 19:17

Chut mléka

Chtěla bych se zeptat jestli je možné že se mi při první menstruaci po porodu může změnit chut mléka?Malej se mi po chvilce krmení pouští s pláčem a pořád hledá…chvilku vždycky trvá než se uklidní,někdy pomůže vyměnit prsa a nebo dudlík. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
18.9.10 19:22

jo může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
18.9.10 19:35

Ano, menstruace může chuť mléka změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
18.9.10 19:38

Jj, to se děje, některé děti to nesou líp, některé hůř, ale je to přechodné.

• Citovat
  • Upravit
144
18.9.10 19:51

Bohužel je to dost časté :cry: :cry: chuť mléka se může změnit nebo se i mlíčka dělá méně. Mojí sestře se malá sama odstavila, když dostala po čtyřech měsících menstruaci, mlíčko jí přestalo chutnat :cry: Mojí holčičce jsou čtyři a půl měsíce a zatím jsem to nedostala, tak doufám, že to tak ještě dlouho vydrží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.9.10 20:50

Určitě. Věřím tomu, že to byl náš případ teď s Maruškou. Dostala jsem první MS po porodu už po 3 měsících (při plném kojení) a hodně dlouho jsme bojovaly, aby se pořádně napila - nechtěla a nepřibývala na váze. Naštěstí jsme to vyhrály a kojíme dál (teď už s příkrmy) :dance: . Ale bylo to hodně náročné a kdybych na kojení tolik nelpěla, asi bych to vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
18.9.10 21:58

Hm děkuji všem já jsem si to myslela,ale zatím to nevzdávám.Občas u krmení bojujeme,ale pořád kojím.Taky jsem si myslela že to dostanu dýl,ela bohužel :-( tak snad to nějak zmáknem,až mi to zkončí třeba se to vrátí do normálu…ale je to zajímavý,těd po koupání se napil krásně a v pohodičce usnul.Je to jak kdy,většinou ráno se pouští,tak snad to bude dobré,nechci se kojení vzdát. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
20.9.10 15:38

jj,je to asi trochu jine..maly mel trosku s¨problem s pitim behem ms..ale pak si nejak zvykl..hlad proste byl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová