2 děti - 2 holky - a podoba po rodičích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
4.10.10 23:18

holky díky moc, já bych si tak přála blondýnku modrookou jako jsem já:-)

farska tak to je super, budu doufat

jinak já jsem se narodila s úplně černýma vlasama, ale pak mi zesvětlaly, andy je černoch od narození:-) klárka se narodila taky s úplně černýma trochu jí vybledly na hnědou což si myslím že už jí zůstane, nevíte do kdy se ta barva změní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
5.10.10 03:51

Myslím si, že pravděpodobnost, že budeš mít modrookou holčinu je , ale zrovna to může být až ta třetí dcerka… :-))
My s manželem jsme oba dosti tmavé typy hnědé oči i vlasy, přesto Lýdinku máme modrookou.
 http://sphotos.ak.fbcdn.net/…998023_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.10.10 07:22

Mám dvě holky, první je hodně podobná mě, už od narození, druhá je zase od narození celý manžel. Co se rysů obličeje týká, jinak je modro-šedooká blondýnka (narodila se černovlasá), manžel černovlasý.
Myslím, že možné je úplně všechno:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
5.10.10 07:29

I u nás jsme se se synem vešli do těch 25% kdy dva hnědoocí lidé mají modrooké dítě. U nás je ten gen asi hodně recesivní, protože ani jeden v širokém příbuzenstvu nikoho modrookého nemáme (maximálně šedé oči) a syn má krásně jasné modré oči (a navíc blond vlásky, což ty vlasy má po muži, ten je blond). Navíc to vypadá, že modré oči bude mít i dcera, i když asi ne tak jasné jako syn. A aby toho nebylo málo, tak modré (spíše modrošedé) oči a světlejší vlasy má i synovec, ač má taktéž oba rodiče hnědooké a otec je vyloženě jižní hodně tmavý typ.

Zleva: synovec, syn, dcera

http://img210.imageshack.us/…75/detit.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
5.10.10 07:47

Kdysi jsem tu psala o našich třech synech, nejstarší blonďák se zelenýma očima, prostřední má sv.hnědé vlasy a modré oči a nejml.tmavé vlasy a tm.hnědé oči a je snědý. Jedna máma-jeden táta, podoba -nejstarší do manž. rodiny, prostřední říkají do mojí a nejml. je prý kopií tchána-tchán je původem maďar. No a naše Eli je kopií nejstaršího syna, když byla malá, tak na fotce byli, jak jeden, dodnes vidím v úsměvu, gestech jeho rysy a hodně a to je kluk a holka, tak si vyberte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
5.10.10 08:29

Tak ja mam vsechny blondaty po manzelovi, ale syn ma oci po me, holky zatim obe modrooky blomdyny. U nas je to hlavne v podobe, nez ve vlasech, tam ty blond geny asi nejdou porazit :mrgreen:
Syn je tatinek pres kopirak, nebyt stary fotky cernobily nerozeznam je ani ja. Prostredni dcera je zase po tatinkovi - vypada jako zmensena svagrova, nemit i v brise, tvrdim, ze ani snad neni moje :lol: a ta posledni je sice modrooka blondynka, ale konecne je to muj klon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
5.10.10 08:52

Ahoj já mám dvě holčičky,ta první je zmenšená kopie manžela druhá je zmenšená kopie mojí mámy :mrgreen: takže je do mě.

Hele co když to bude kluk :mrgreen:

foto Karolínky a Ellinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.10.10 09:00

Nasi dva kluci jsou starsi po me (moje mama tvrdi, to je jak kdybych videla tebe) a mladsi je od narozeni celej tatinek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.10.10 10:31

Ahoj Zuzi, mám taky dvě holky. Starší je moje kopie - světlehnědé vlasy (kudrliny po otci ale), zelenohneědé oči. Mladší je pro změnu celý tatík - modrooká blondýnka. Já sice nevím, po kom je blond když chlap má ty vlasy takové světlehnědé :lol: , ale jeho je na 100% :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
5.10.10 10:34

ja mam jednu snedsi tmavsi vlasky a druhou blondynecku svetlounkou. je to 50 na 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.10.10 15:05

Zuzko já v to doufám, že může být každá dcera jiná. První máme po manželovi hnědookou a teď čekáme druhou a moc bych si přála, aby měla oči zelené po mě :-)
A švagrová to tak má, první hnědookou snědou holku po manželovi a druhou mají zelenookou blondýnku po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.10.10 16:18

kvatapko, tak to máme stejně, taky bych si přála abych aspon v jednom z dětí viděla trochu sebe, zatím jsem byla jen obal na mimino a všechnu slávu dostal manžel :mrgreen:

držím ti palce, aby malá byla tvoje:-) koukám že už se to za chvíly dozvíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí