Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj, vím že se říká, že se to srovná během šestinedělí. Tak vydrž a hodně sil.
Musíš asi vydržet, pokud nepatříš mezi těch pár šťastlivkyň, jejichž děti mají „jasno“ hned
Plus k tomu dodržovat v noci ticho a tmu atd.plky plky, určitě už znáš ![]()
Ahoj, taky jsme to měli a srovnalo se to po třech týdnech. Přeji hodně sil a ať se to brzy srovná.
my jsme to tam meli prvni mesic… hruuuza! ted nám jsou 2 měsíce a mimco se nekdy v noci ani nevzbudi na jidlo a spi treba az do 8do rána, jinak dáváme spinkat v 8, zhasneme a zavreme dvere at tam má ticho
urco se to srovna a ty s tim zatim asi nic nezmuzes, spinkat ti asi na povel nebude ![]()
Ahoj,já to měla se synkem taky a dost jsem z toho šílela.Nepodařilo se mi to obrátit,ale časem se to urovnalo samo.Bohužel až kolem roku
Musíš si lehnout přes den až bedu spinkat a pak zvládneš i to děsné ponocování.Drž se.
Ahoj asi tě nepotěším,ale naší Sárince jsou už tři měsíce a stále chodíme spát nejdříve v 23.h ale bylo to i v 5ráno.a potom hezky chrupkala přes den.buzení přes den nefungovala.začal hysterický pláč,byla protivná a za 10 min stejně spala.tak te se snažím ji nenechat usnout od 17.h a trochu to jde.
Ahoj,je tu nějaká maminka co by měla stejný problém?Malé je dnes 6 dní a má převrácené spaní,přes den chrupká a v noci čučí,už týden jsem se nevyspala a popravdě už padám na hubu,páč už jedno dítko máme a to je přes den vzhůru
Ať se snažím jak chci,malá se napije a usne a už jí neprobudim,nevíte nějakou radu jak jí to přehodit???