Achjo tak dáváme sunar

4.10.10 15:28

achjo tak dáváme sunar

ahojky…tak jsem nakonec šla na převážení malé a za 3týdny nepřibrala vubec nic…mé mléko jí nestačí,takže po každém kojení jí musím dokrmit sunarem…no jo no a to je jí teprv 5týdnů… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
4.10.10 15:33

Pupíku nevěš hlavu, stává se, nic s tím nenaděláš. Já kojila tři dny, ještě než se mi laktace rozjela, začla končit. A dítě mám usměvavý, zdravý a spavý. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.10.10 15:34

Ahoj, hlavně klíííd, kojení ještě z nikoho nejlepší matku pod sluncem nedělá :-D U prvního jsem se hroutila, u dalších dětí mi to už tak strašný nepřišlo a byla jsem ráda, že UM je, protože by mi děti asi umřely hlady :-? Kdybych se kvůli mizernýmu kojení zbláznila, stejně bych tím nikomu nepomohla :zed: Nenervi se tím, buď v pohodě a třeba se to ještě zlepší :hug: Nezkoušela jsi laktační poradkyni? Třeba by pomohla :wink: Pamatuj, že je potřeba, aby bylo spokojené nejen miminko, ale taky maminka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
4.10.10 15:53

klid,já musela malýho odstavit po prvním nakojení-zdravotní problémy,beru teď až 7 práškůů.kojení je důležitý,ale na UM taky vyrostlo dost zdravých dětí a ty máš tu výhodu,že se můžeš ještě rozkojit…když budeš hledat na netu ,je tu dost dost rad :wink: hlavně platí klidná matka klidný ditě :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.10.10 15:57

V pohodě, já dokrmovala od začátku, ani jeden den jsem plně nekojila a koncem třetího měsíce přešel na UM úplně a je zdravej, spokojenej, usměvavej, prdíky měl první měsíc a pak už nikdy, pohoda :-)
Nestresuj se, na kojení se mateřství nestaví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.10 16:05

díky ženy za podporu…ale jsem pořád z toho špatná..no jo no ,život jde dál..a začínám dávat čajíky akorád nevím kdy jí ho mám dát jako napít…a kolik???mám od hippu heřmánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.10.10 16:06

Když už chceš začít s čajem, což není zatím vůbec nutné, tak bych zkoušela nabízet mezi jídly a tolik, kolik si vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
4.10.10 16:10

buď úplně v poodě. když to nejde, tak to rpostě nejde. důležitá je spokojenost tvoje i dítěte. a osobně se mi strašlivě nelíbí ta současná posedlost kojením… prostě někdy nastane situace, kdy je nutné přejít na UM. ale jenom proto nejsi horší matka! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
4.10.10 16:28

Ahojky! Jsme na tom stejně, malá je na Hami od 4 týdnů - přibrala za 14 dní jen 8 dkg… A syn byl na UM od 6-ti týdnů, protože dokonce 30 dkg schodil :cry: Taky jsem z toho byla špatná, ale buď ráda, že je Carol v pořádku a že je spokojená :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.10.10 17:24

Nic si s toho nedělej.To se stane.Já kojila do tří let.Říká se že kojené děti jsou chytřejší :mrgreen: .U nás to asi neplatí.Matyášek totiž vubec nemluví :mrgreen: .No pokud to tak je tak nevim jak by to dopadlo kdybych nekojila :mrgreen: :mrgreen: .To je samozřejmě sranda.
Nedělej si s tím hlavu.Dítě potřebuje veselou maminku a tak se nenervuj zbytečně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.10 17:37
MaryClementine píše:
Když už chceš začít s čajem, což není zatím vůbec nutné, tak bych zkoušela nabízet mezi jídly a tolik, kolik si vezme.

když se pije sunar je prej třeba čaj.....dítě má pak žízen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.10.10 17:41

Pupíčku, já čaj při UM nedávala :wink: Začala jsem až při zavádění příkrmů. Pokud není horko, prckovi UM stačí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.10.10 17:51

Já dokrmovala UM od začátku, na konci 3. přešel plně na UM (jak už jsem psala) a s vodou a čajem jsem začínala až někdy v 5. měsíci, pár lžiček denně.

To je rozšířený omyl, že dítě na UM potřebuje jiné tekutiny. Pokud prospívá a má počůrané plíny, fakt nepotřebuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
4.10.10 20:04

nase mala je taky od narozeni na UM, obrecela jsem to, ale mliko proste nebylo, neboj, ses dobra mama i bez kojeni :wink:

caj bych nedavala, az do zavedeni prikrmu neni potreba, mala je narozena zac. cervence a nabizela jsem ji ve vedrech prevarenou kojo vodu, jak vedra skoncila, vodu jsem nedavala, byla jen na UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.10.10 20:57

Ahoj,nečetla jsem vše,ale být tebou,tak se tím vůbec netrápím.Taky jsem dokrmovala 1× denně Bebou,na noc.Nijak to neovlivnilo jeho chuť na kojení,ba naopak.Kojím ještě dnes.
Hlavně se tím neobviňuj,já jsem to brala pragmaticky,buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí