Dnes 5m a dost přes den spí...??

4706
4.10.10 11:57

dnes 5m a dost přes den spí...??

ahoj holky, dneska je nám 5měsíců a malá přes den spí dýl a dýl… :nevim: :nevim:
trvá to asi 5dní…

před tím jsem krmila každý 3h, a hodinku před papáním spinkala, probudila se a jedla, pak jsme si hrály 2h a pak šla zase spát na hodku před jídlem..

teď… spí nák dýl.. dneska např. chrní už od půl desátý a to je skoro 12h..
(máme píchlí čerstvě uši asi před 4mi dny, taky nám rostou zuby..)

taky vám tak dlouho spinkaj?? vstáváme v 7h a spinkat jde až v 10h..

taky jsem se chtěla zeptat, k obídku sní celou přesnídávku (maso zelenina) a jde si hrát.. neni lepší to dát před spaním?, ale to mi taky připadá blbí.. zdá se mi, že po tý přesnídávce je unavená..
:nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
4.10.10 12:01

ahoj, tak my máme taky spací dítě a to mu je 10 měsíců!! Tuhle šel spát v 8 hodin večer a vstával v půl jedný druhej den!!! Mezitim teda vstal v půl osmý na jídlo ale pak zase zabral a pak šel spát ještě odpoledne. Já jídlo dávala vždy po vyspání, před spanim jen večerní mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
4.10.10 12:08

Já mám taky spací miminko,ráno vstává kolem 6,v půl 8 jde chrnět,to je tak do 10-10.30,o půl 12 oběd pak jde spát tak do 14.30-15,a kolem 17 jde zase spát asi tak 17.30,po 18 jdem koupat,a kolem půl 7 jde spát.
Buď ráda,pokud nemá teplotu nebo tak něco tak to neřeš,má prostě větší potřebu spánku :wink:
Jo a je nám 6 měsíců

Příspěvek upraven 04.10.10 v 12:16

• Citovat
  • Upravit
3435
4.10.10 12:13

Ahoj, tak my měli také spavé miminko a vlastně doteď máme. Je to tak 4 měsíce zpět, co mi spával dvakrát denně, dopoledne i odpoledne a to klidně i 2-3 hodky. Potom jsem zavedla spaní jen jednou denně a spává mi většinou od 11nácti po obědě a klidně ty 3 až 4 hodky spinká. A to večer chodíme spávat mezi půl 8mou a 8mou.A jako mimi mi přišlo,že celý den jen spal a jedl, tak do 8mi měsíců. :lol: A to že ti teď spinká ještě víc, může být těma ouškama, prostě to potřebuje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
4.10.10 12:54

Ahoj Mončo,tak koukám,že máme skoro (den rozdíl) stejně staré děti :-) a Tobík si myslím taky spí celkem obstojně......vstává na první kojení kolem sedmé,pak ještě spí tak do půl desáté,nakojím a jde spát v 11,pak nakojím kolem dvanácté,jde spát o půl třétí,nakojím ho o půl čtvrté,pak jde spát v pět a kojím v šest a pak už nespinká,v osm vykoupu a nakojím a jde spát mezi devatou a půl desátou a spí až do těch sedmi…takže když mu vychazí spaní zhruba na hoďku tak je to ideální,že to pěkně vychází,ale často se stává,že spí i kolem dvou hodin-i víc a to potom má jen 5 kojení,zatím ještě nepřikrmujem,jsem zvědavá jak to bude,až začnem …teď si ale užívám,že nemusím brzo vstávat,dřive či později i to přestane :roll: …zoubky nám zatím nerostou tak máme ještě klid… Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
4.10.10 12:57

No, co bych za to dala. :-) Spí čím dál tím míň, ale už ho aspoň nemusíme pořád nosit, když je vzhůru. Třeba je to tím počasím, náš dřív, když pršelo nebo byly bouřky, spával déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.10.10 13:14

Nám je čtyři a půl a máme to dost podobné … tak posledních 5dní až týden náše žabka spí dopoledne 2 a odpoledne i tři hodinky. Před tím jsme to tak neměli. Vstává v sedm ráno, přebalíme, napapáme, pohrajeme a tak v devět až ve čtvrt na deset jdeme spinkat, spí tak do jedenácti, napapáme, pohrajeme a kolem jedne zase spinkání tak na tři hodinky a no a pak už nám začínají ty večerní hrátky a rituálky s koupáním, tak jsme na tom asi podobně … :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.10.10 13:30

noo mě přijde ženeni něco v pořádku.. 3h v kuse ještě malá nespala!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.10.10 14:21

U nás je to podobné. A taky až tak poslední týden. Prvního bylo našemu Šimonkovi 5m.
Ale zase k večeru tak dlouho nespí, třeba jen půl hoďky.
Zatím kojím tak baští i po dvou hodinách a včera jsem byla v šoku, když spal od dvanácni do čtyř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
4.10.10 14:31

Tak u nás se vstává v devět, nají se, jde spát v 11h, vzbudí se ve 13h, nají se, pak jde spát v 15h a vzbudí se v 17h, jídlo, koupání v 18.30 už zase spí až do rána.Dýl jak dvě hodiny vzhůru vydrží jen málo, to už musíme být venku a dít se něco zajímavýho.Jinak je nám 5,5měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.10.10 13:12
:pankac: :pankac: :pankac:
Issabell28 píše:
Tak u nás se vstává v devět, nají se, jde spát v 11h, vzbudí se ve 13h, nají se, pak jde spát v 15h a vzbudí se v 17h, jídlo, koupání v 18.30 už zase spí až do rána.Dýl jak dvě hodiny vzhůru vydrží jen málo, to už musíme být venku a dít se něco zajímavýho.Jinak je nám 5,5měsíce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí