Spaní v zavinovačce

1477
3.10.10 22:29

spaní v zavinovačce

ahojky, taky davate, nebo jste davali mimi do zavinovacky? me znervoznuje ze prcek bez ni uz neusne, nevim jestli ma nejake skarede sny ci co ale vzdycky sebou škubne bouchne se rucickou do obliceje to ho samozrejme vzbudi… tak ho musime porad napevno svazovat.. meli jste taky neco takoveho podobneho? a do kdy jste svazovali? me uz prijde ze mu ta zavinovacka bude brzo mala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1192
3.10.10 22:33

:-D moje obě děti spinkali v zavinovačce,obzvlášt malej to měl rád.....ale já si vůbec nemůžu vzpomenout jak to mohlo být dlouho :lol: …možná 2-3měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.10.10 22:35

Moje malá taky nejlíp spala v zavinovačce, takže dokud se do ní vlezla, spala v ní. Ty trhavé pohyby ručiček miminka právě budí, zavinovačka je na to nejlepší „lék“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.10.10 22:36

Do nějakých 7mi měsíců spala Majda svázaná. Zavinovačka už pak byla i malá, tak svázat ty ruce čímkoli, plínou, páskem od županu :twisted: … I v kočárku jsem vozila „kuklu“, jinak vřískala jak prokopnutá, uf. Někdo se smál, někdo pomlouval… Hlavně, že spala.
Občas jsme to zkusili nesvázat, prošlo to až po tom půlroce, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
3.10.10 22:43

…taky jsme svazovali.bylo mi ho líto ale jemu se to líbilo.jinak neusnul.vázali jsme do 5měsícu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
3.10.10 22:45

Taky jsem malou zavinovala, jinak nespala, tady je fotka, když už se nevešla do zavinovačky.
V 5 měsících jsem s ní byla na dovolené, byl tam šílený hic, tak jsem s tím přestala a spaní se srovnalo samo.
 http://nd01.jxs.cz/…720423_u.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
3.10.10 22:46

ahoj…kdyz sem měla první a byla jsem dost nezkušena tak mi mala prořvala noci a ja s ni napochodovala po pokoji kylometry… u druhýho mi v porodnicu ukazali jak svazat rucky plinou a ja zirala jak se mimčo zklidnilo… řekla bych ze tak do 3měsícu…možna dýl…no a u 3. sem brzo přešla na zabalovacky…ale v porodnici nas varovali že nemaj mit stazeny nožičky..kuli možnosti pohybu kyčlí…
Asi nema škaredý sny..miminka proste lekaj sami sebe..asi si zvykaj na ten obr prostor..v bříšku měli jiný podmínky pro klidný spánek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
3.10.10 22:48

pro laducha…no to je krásna larvička :potlesk: hned jsem zavzpomínala na ty svoje kdyz se ješště kuklily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.10.10 22:50

hezký večer. Kryštof měl dneska 4. měsíce a spinká svázanej plínkou v zavinovačce. Myslím, že ještě nějakou dobu budeme. Když se mi totiž v noci z toho vykope tak zabere jedině opětovné svázání a spinká dál. Jsem ráda, že je nás víc, útěchou mi je těch 7. měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
3.10.10 22:54

Adámka jsem taky musela zavinovat, jinak si pořád fackoval a budil se rozhazováním ručiček, lekal se.
Nejdřív spal v teploučké zimní zavince, později mu v ní bylo teplo, tak jsem vázala do tetra pleny a přes ruce převázala obyč plenou.
Spal takhle asi do 5 měsíců. Docela jsem se obávala, jak ho to budu odnaučovat, ale jak se začal víc hýbat, tak se asi i víc unavil a zavinování postupně přestal vyžadovat.
Přicházelo to nenápadně, když třeba odpoledne usnul sám se mnou v posteli. Nebo po kojení usnul a já ho položila do postýlky a vydržel klidně spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.10.10 23:13

Jen se zeptám…a to jim ručičky dáte podél těla nebo je složíte na prsa a svážete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
3.10.10 23:20

Ručičky jsem dávala podél těla, ukazovala mi to tak sestra v porodnici, když jim tam malá řvala a řvala, zavázala ji a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
3.10.10 23:22

7 měsíců, ale jen zavinka nestačila, zavazovala jsem ho v ní ještě plínou. Ta mu byla malá, tak tetra osuška, to už bez zavinky. Až pozděj jsem objevila bambusovou plínu-osušku, ta byla nej. Zamotanej byl i v kočárku, byly zrovna ty velký hice, lidi si ťukali na čelo, že ho uvařím a podobně - ale on byl spokojenej (dávala jsem mu moira bodyno)
Odnaučila jsem postupně, že v noci po kojení jsem ho do postýlky jen položila a on tak usnul. Ale tohle mi prošlo až po půl roce. Pak se odnaučil v kočáře a nakonec v postýlce večer a pak i přes den. Byla jsem z toho nešťastná a zcela zbytečně. Malej byl spokojenej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
4.10.10 08:54

valer- no nevim teda jak s tema kyclema je to mozny, my jsme teda siroky vazani nedavali vubec a ted po kontrole v 6ti tejdnech je vsechno v poradku a uz to nemame vubec ani doporuceny… ja davam taky ty rucicky podel tela ale ten lump ten svuj pařátek stejne vyklube ven.. :mrgreen: pres den ho davam spinkat na brisko a to usne i bez zavinovacky krasne hnedka.. prave ze nam je uz mala zavinovacka, my meli koupeny 2 rychlozavinovacky ale tu ma v kocarku protoze ta prdlajs svaze.. tak ma zavinovacky jeste po me a po tatínkovi, ty jsou nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
4.10.10 09:27

no nám to říkali při pouštění z porodnice…ručička svazat ale nozky by měli mit volnost pohybu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí