Spaní v zavinovačce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
4.10.10 11:14

Do 7,5m spal svázaný jak houska. Jinak se budil. Pak jsem ze strachu z přicházejícího léta a horka odnaučila. Pohledej, zakládala jsem asi 3 diskuze na téma zavinovací závislák. Zjistíš, že fůra dětí je svazována i do roka. Ve dvou měsících nemáš co řešit, buď ráda, že zavinutý hezky spí. Netrap sebe ani dítě a zavinuj z vesela dál.

• Citovat
  • Upravit
292
4.10.10 12:30

Zavinovali sme do 8.mesiacov, bez toho proste nezaspal. Zavinovacka bola davno mala, ale to nevadilo, ze trcali nozicky, tu islo o rucicky, aby boli pekne pri tele a nemohol si ich vytiahnut. Potom sa odnaucil sam od seba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.10.10 13:01

Super, jsem rada za toto tema.
Zrovna jsem zacala premyslet o tom, jak dlouho asi budem zavinovat :lol:
Mary mi bez zavinuti spinka vzdy jen kratce, jak rucicky schovam, tak je pohoda.
Doufam, ze ho teda nebudu muset zavinovat az do puberty :lol:

Mam asi blby dotaz, ale jak jste poznaly, ze mrnousek uz zavinovat nepotrebuje?
Chapu, ze v lete ve vedrech jste zavinovat prestaly, aby se mimco neupeklo. Ale jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
4.10.10 15:06

Ahoj holky,tak Tobík má zítra 5 měsíců a bez závinky ani ránu,taky bez ní neusne,dokonce pořád ještě kojím se zavinovačkou,no a v létě jsme měli v ložnici 25 stupňů a vyžadoval i tak spaní v závince,sice byl trochu propocený ale potničky neměl…na fotce je u své babičky,nemá ještě postýlku takže spal v kočárku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.10.10 15:21
dusicka.. píše:
Super, jsem rada za toto tema.
Zrovna jsem zacala premyslet o tom, jak dlouho asi budem zavinovat :lol:
Mary mi bez zavinuti spinka vzdy jen kratce, jak rucicky schovam, tak je pohoda.
Doufam, ze ho teda nebudu muset zavinovat az do puberty :lol:Mam asi blby dotaz, ale jak jste poznaly, ze mrnousek uz zavinovat nepotrebuje?
Chapu, ze v lete ve vedrech jste zavinovat prestaly, aby se mimco neupeklo. Ale jinak?

Já dávala 3 pokusy. Na usnutí jsem nejprve zavinula, po usnutí rozvázala. Když se probudil jednou, dvakrát, třikrát, tak jsem zase svázala. než jsem šla aspát jsem zamotala vždycky, aby měl klid. Někdy se vzbudil 3× za sebou po 15 minutách. Později zůstal až do půlnoci. A jednoho dne jsem přišla zavinout a začal řvát, tak jsem toho nechala úplně.

• Citovat
  • Upravit
Ivi
1839
5.10.10 22:42

Tak malé bude 6 měsíců a bez zavinutí rozhodně neusne. Vždycky se totiž objeví nějaká zlotřilá ruka a ukradne jí z pusy dudlíček. :lol:
Konec zavinování není na obzoru. A že u nás to stojí za to:

• nejdřív ručičky svázat pruhem látky
  • přes to zavinovačku (musí mít něco kolem tvářiček, aby se mohla „přitulit“)
  • přes to pruh látky, protože jinak ta zavinovačka už dávno nedrží
  • přes nožičky ještě deku, protože samozřejmě ze zavinovačky čouhají.

Jo, a zapomněla jsem na abdukční peřinku. Zjistila jsem, že když ji v noci nemá, tak je z toho nervózní. :nevim:
Prostě do těch mrňat člověk nevidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.10.10 11:33
dusicka.. píše:Mam asi blby dotaz, ale jak jste poznaly, ze mrnousek uz zavinovat nepotrebuje?
Chapu, ze v lete ve vedrech jste zavinovat prestaly, aby se mimco neupeklo. Ale jinak?

Ja som to skusala najprv na odpo spanie, ale musela som si s nim lahnut na nasu postel. asi behom tyzdna spal aj v noci nezavinuty. a kedy som skusila prvykrat dat bez zavinutia? ked sa proste vzpieral a nechcel sa dat zavinut. predtym si dal aj sam rucicku ku telicku a zavinula som, obmotala opaskom zo zupana a sup do postielky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.10.10 11:34
katka 79 píše:
dusicka.. píše:Mam asi blby dotaz, ale jak jste poznaly, ze mrnousek uz zavinovat nepotrebuje?

zabudla som dopisat, ze mame prosincatko, takze cele horuco leto spal zavinuty. mal proste iba bodicko s kratkym rukavom, latkovu plienku s vlnacky a zavinovacku. spoteny nebol nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
11.3.11 20:08

jééé holky díky za tuhle diskuzi už sem si začala dělat starosti že malá bez svázání neusne a že už je na zavinku malá ale ted už sem v klidu díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí