Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chtěla bych se zeptat. 2 měsíce jsem nedostala menstruaci ale test negativní mohu být i tak těhotná? Měla to některá z vás takhle?? K Dr jsem objednaná na pátek. Tak píšu vám zdá to některá z vás takhle měla díky za odpovědi
Ahoj, já neměla menstruaci skoro rok a těhu jsem nebyla. Tak uvidíš ![]()
Před cca deseti lety jsem takový problém měla často, gynekologicky v pořádku, doktor mi dal vyvolávačku, po které menstruace za pár dní přišla. Říkal, že mám chodit, když to zase nedostanu hned, že to nemám nechávat třeba tři měsíce, to jsem právě přišla tenkrát až po třech měsících.
@Sovička 00 No mně menstruace zmizela, když jsem odletěla do Austrálie. A když jsem se po roce vrátila, tak se vrátila i ms ![]()
@Klopotkova já to mám takhle pořád ale má vždy po měsíci přijde jenže teď nedorazila. Asi se někde zdržela na nákupech
![]()
@Simona05 tak to je dobrý teda a nebála si se že třeba s tebou není něco v pořádku??
Pokud máš negativní test, tak pravděpodobnost těhotenství je bohužel velmi nízká, téměř nulová. Takto dlouhé zpoždění může mít spoustu důvodů, např. cysta…
@Sovička 00 píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat. 2 měsíce jsem nedostala menstruaci ale test negativní mohu být i tak těhotná? Měla to některá z vás takhle?? K Dr jsem objednaná na pátek. Tak píšu vám zdá to některá z vás takhle měla díky za odpovědi
Na těhotenství bych se neupínala. Ty testy jsou poměrně spolehlivé.