Dvě paralelní rodiny

Anonymní
31.7.16 23:08

2 paralelní rodiny

Ahoj. Predne poprosim o zachovani anonymity, nebot je to ozehave tema.
Dozvedela jsem se nedavno o jedne zname, ze zije 5 dni v tydnu s otcem svych dvou deti. Zdanlive normalni rodina, ale tatinek se vzdy v patek sebere a odjede z mesta na vesnici za svou manzelkou a svymi oficialnimi dvema detmi. Uz to takhle provozuje x let a manzelka stale netusi. To by asi nenapadlo nikoho ani ve zlem snu.
Jsem z toho uplne mimo a rikam si, jestli je tohle v dnesni dobe obvykle. Nehlede na to, ze nechapu, jak to uzivi… obe jsou na materske a deti jsou temer stejne stare. Pry jsou si dokonce dost podobne.
Predstava, ze bych jednoho dne zjistila, ze muj muz ma nekde dalsi dite je silena dost. Ale ze mi nonstop lze a ze travi cas s nimi, kdyz me tvrdi, ze je od nevidim do nevidim v praci a pak bydli u kamose v podnajmu…a ve skutecnosti sdili rodinnou idylku se svou druhou rodinou, koupe a uspava deti a v noci se tuli k cizi zenske. No tak to bych se asi sla obesit na prvni vetev.
Mate ve svem okoli nekdo podobny pripad? A jak dlouho se takova silenost da ustat? Porad nad tim musim premyslet a nechapu vlastne ani jednu stranu tohohle trojuhelniku…milenku, ze trpi jeho odjezdy za manzelkou, manzelku, ze nepatra a nechce videt, jeho, ze si udrzuje tenhle psychickej a financni diskomfort a pak posloucha, ze ani jedne nedava dost pozornosti a prednosti…
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
31.7.16 23:15

Dozvěděla si se od jedné známé že druhá známá…ale jak to ve skutečnosti je, to vědí jen oni dvě. Třeba to manželka ví a doufá že se rozhodne pro ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
31.7.16 23:16

Ahoj, ano, vím o podobném trojúhelníku. Trvá to již dlouhá léta. Dvoje Vánoce atd. Detaily neznám. Zřejmě jim to všem vyhovuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.7.16 23:17

Tak tohle moc nechápu. Za prvé z hlediska chlapa, jak tu dvojí rodinu uživit, děti vychovat, neplést si jména dětí ani žen a nezamotat se do lží 8o. U nás když je manžel služebně pryč, průběžně si voláme, někdy ona jindy já - nějaké vřískání dětí v telefonu by asi neokecal. Navíc máme transparentní finančnictví, oba máme přehled, už kvůli plánům a hospodaření. A tady musí jít pěkných pár tisíc bokem. Ovšem pokud on dělá dlouhodobě třeba na montážích, tak je možné, že legitimní žena nemá o reálném výdělku(a ztrátách)přehled.
No a nechápu ani hroší kůži milenky…Na druhou stranu, těch bizarních historek, co už jsem četla a slyšela. Tradice a morální pravidla dostávají na frak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.16 23:24

Ano znám takový případ
Manželka to zjistila po cca 2 letech
 AA

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.16 23:25
@Anonymní píše:
Ano znám takový případ
Manželka to zjistila po cca 2 letech
AA

A jak to dopadlo? A hlavne co ty deti…vsechny?

• Citovat
  • Upravit
káťa
31.7.16 23:28

Také znám podobný případ z blízké rodiny. Trvalo to cca 5 let a manželka to nezjistila nikdy. Skončilo to tím, že se milenka zamilovala do jiného chlapa a utnula to. On to těžce nesl, manželka dodnes nic neví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.16 23:36

@káťa
No jo, ale kdyz jsou v tom deti…prece je tata chce vidat…plati alimenty atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.16 23:42

Jak to dopadlo?
Manželka ho vyhodila, on je s milenkou
Kluk, dnes mu je 10 když to prasklo, bylo mu 8 k tátovi nechce jezdit
Manželka už má nového přítele a vypadá velice spokojeně
Ale říkala, že to bylo strašný.
Manžel s milenkou má dítko, cca 5 let mu je
 AA

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.16 23:42

Jo, znám. Manzel - starší bohatý podnikatel ma o mnoho let mladsi milenku, se kterou ma male dite, jezdi za nima dvakrat trikrat tydne, velice casto na dovolene, ruzne akce atd. Milenku s ditetěm kompletně finančně zajistil (konta, nemovitosti, auta). Manželka o nicem nevi. Nebo dela ze nevi :nevim:
Anonymně kvuli údajům o jiných osobách.

• Citovat
  • Upravit
4984
31.7.16 23:53

A já si myslela, že se to děje jen ve filmech. Aspoň jsem se utvrdila v tom, že nesnáším lidi. Z chlapa co tohle udělá je mi na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.16 00:18

Anonym, jinak smazat!
Znam.
1.) Muz mamcine nejlepsi kamaradky se po 15ti letech manzelstvi a 10ti letech vztahu s milenkou priznal, ze ma druhou zenu a dve dalsi deti. Vedela to tchyne, vedel to tchan. Tusily to manzelske deti (12 a 13 let). Manzelka myslela, ze jezdi na sluzebky do ciziny. Dokonce jim vozil suvenyry a nechaval si vyrabet falesne fotky jako dukaz 8o Dodnes mam v pameti fotku, kde je v houpaci siti mezi palmami, v pozadi ocean 8o Jak pest na oko. A ona mu to zrala. Jednoho dne vymenil zamky na baraku a uz svou zenu a deti dovnitr nepustil. Veci jim vynesl ven, prijeli stehovaci a s nimi i druha rodina…A tak se to dozvedeli…
2.) Teta se az po 20ti letech manzelstvi a trech detech dozvedela, ze stryc ma dite z doby, nez se poznali. Ustali to a udelali si ctvrte.
3.) Muj ex mel tri sourozence, jeho mama pak mela tri starsi deti z prvniho manzelstvi a jeho tata ctyri deti z prvniho manzelstvi. Dve otcovy deti z prvniho manzelstvi byly stejne stare jako exovi starsi sourozenci :? Tedy se urco jednalo o paralelni vztahy.

• Citovat
  • Upravit
Elis92
1.8.16 01:01

Ahoj,
taky znám. Teta má kamarádku a ta je v roli milenky už víc jak 20 let. S tím chlapem spolu mají dospělého syna, kterému řekli pravdu docela nedávno. Takže prý to byl docela šok, nemluvě o tom, že má od otce také již dospělé sourozence, o které podle jeho slov byl ochuzen. Manželka evidentně nic neví, ale je už teď jisté, že to jednoho dne praskne, když ho kluk má napsaného jako otce v rodném listu. :roll: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.8.16 01:13
@Elis92 píše:
Ahoj,
taky znám. Teta má kamarádku a ta je v roli milenky už víc jak 20 let. S tím chlapem spolu mají dospělého syna, kterému řekli pravdu docela nedávno. Takže prý to byl docela šok, nemluvě o tom, že má od otce také již dospělé sourozence, o které podle jeho slov byl ochuzen. Manželka evidentně nic neví, ale je už teď jisté, že to jednoho dne praskne, když ho kluk má napsaného jako otce v rodném listu. :roll: :pocitac:

No minimalne u dedickeho rizeni… :roll:

Ja u starsiho ditka chodila diskutovat na rodina.cz a tam byla holka, ktera mela chlapecka se zenatym kamionakem nebo montaznikem to uz nevim. Takze on od pondelka do patku byl u ni a o vikendu doma. A vzniklo to tak, ze ona o rodine vedela, byl to ciste milenecky vztah, jenze ji zacaly tikat biohodiny a chtela dite - s cimz on nemel problem s tim, ze bude jejich vztah jako doposud. Jenze ji to zaclo desne vadit pote, co se kluk zacal na tatinkovi v nejakych dvou trech letech viset a takhle to pytlikovali cca do klukovych peti let, pak uz nevim. Kluk byl/je stejne stary jako moje starsi, tudiz 13 let a zajimalo by mne jak to dopadlo. Jestli od puvodni rodiny odesel (ty jeho prvni deti uz musi byt dospele) nebo ona se s nim rozesla, o tom tenkrat uvazovala U nej bylo i paradoxni, ze jeho matka a snad i sestra o tom vedely… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.16 01:19

Jj, ta moje znama ma bohatého podnikatele taky zapsaného v rodném listu ditete. Takze pokud to nepraskne driv, jednou se asi bude manželka (nebo deti z manželství) u dědického rizeni hodne divit…

Tim jsem si připomněla dalsi pripad - jina znama se az po smrti manžela dozvěděla, ze tento mel paralelní vztah s jinou ženou, normalne s ni žil (ale nebyl tam porad - dělil cas mezi milenku a manzelku) v jinem dome, okoli je považovalo za oficiální par… Po smrti to prasklo - milenka prisla na pohřeb. Nepřiznane deti tam nebyly, ale stejne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky