Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky to znám. Tchyně si takhle nabrnkla ženáče, pár dní v týdnu byl u ní na vesnici, zbytek s manželkou ve městě. Pán měl dokonce asi 4 další děti různě po ČR. Tchyně si s tím pánem dokonce udělala dítě - mého manžela.
Podotýkám, že všechny strany věděly narovinu, jak na tom jsou. Manželse dodnes stýká s jedním ze svých nevlastních bratrů, otec se už dávno vypařil a stal se z něj alkoholik, žije prý sám u své matky, není v kontaktu s žádnou ze svých „žen“ ani s žádným ze svých dětí.
Hlava mi to nebere, manžžel svého otce nesnáší a tchyni na jejím minulém životě nepřijde nic divného, hlavně, že sama je to velká moralistka.
AnonymI.
Osobně musí projevit těmhle borcům respekt. Mě stačí pouze jedna jediná žena a syn, abych měl jazyk na vestě. Nechápu jak někdo může zvládat mít 2 rodiny, pokud tedy není pracháč, tam to docela chápu, tam jsou hybnou silou prachy. Napadá mě DRÁTH, který měl ofiko milenku a manželku, ale ten doplatil na to, že si myslel, že nad něj není a že na něj nikdo nemůže. Zajímalo by mě, jak to dělají v návštěvní dny, jestli chodí obě dvě najednou, nebo každá zvlášť.
Anonym, jinak prosim smazat
Pribuzny z manzelovy strany zije s pritelkyni, maji dvanactileteho syna. Zaroven ma manzelku a s ni trinactileteho syna. Deti o sobe navzajem nevi. Pro pribuzne zije s pritelkyni, manzelskeho syna nikdy nikomu z rodiny neukazal. Vzdycky rekne, ze jede do zahranici na sluzebku a jede za manzelkou, pres rok i treba kazdy Stedry den.
Myslime si, ze s manzelkou je kvuli financim. Je to nechutne a nemoralni, nicmene ja to vim zprostredkovane od manzela a on nechce, aby se to resilo. Radsi se s timhle vypecenym rozsevacem vlastni DNA uz nestykame.
Anonym AT
Já zase znám případ z vesnice, kde jsme měli chalupu, chlap měl v baráku normálně manželku a milenku, s každou dvě děti. Jako u muslimů. Za socíku, na vesnici, kdy to fakt běžné nebylo. Ptala jsem se na to sousedů, rodina prý byla jinak velmi spořádaná, pracovitá, děti se výborně učily, tak si na to i ta vesnice zvykla.
Tohle neznám, ale mám známou, která je teď před porodem a zjistila, že její přítel má třetí dítě, nezletilé, o kterém vůbec nevěděla. Přitom o nic nejde, ona ví o asi desetiletém synovi, na kterého přítel platí. Kdyby jí tehdy řekl, že má takto syny dva (třetí už je starší), tak by to jistě brala jako fakt. Takhle jenom vidí, že otec jejího dítěte, co má v břiše, je pěkný lhář.
Známý to takhle má - manželku a 3 děti, milenku se 2.. finančně zvládá v pohodě, navzájem o sobě neví, ale psychicky je to dost záhul, někdy je pěkně protivnej ![]()
Však to není výjimečné, i Rath to takto měl. Ony i děti o sobě vědí---je to ale hnus ![]()
Osobně jsem znala jednoho, co ta také takto tahl a nakonec to vygradovalo tak, že obě ženy s jeho dětmi bydlely společně v 1 domě manželů. Manželka v přízemí, milenka v patře…prostě minimalizoval náklady ![]()
Asi mu to bylo fuk, řidič kamionu a doma byl jen den-dva přes víkend.
Znám, už několik let to tak funguje, manželka to neví, ta druhá samozřejmě ano, časově je dělí rovným dílem, i pokud jde o dovolené a vánoce. Uživí je v pohodě, s manželkou má dvě starší děti, s milenkou jedno dvouleté. A znám takovou trojku ještě jednu ![]()
Znam nekolik takovych dvojic (trojic?), nekdy o sobe vi, nekdy ne a cim vic penez tim vetsi tolerance ![]()
Taky znám jeden takový případ, chlap to tajil dost let, detaily nevím jen když se to provalilo tak byl rozvod a zůstal s tou druhou. Nechápu jak takhle může někdo žít, že si neplete jména ženských, dětí, nepoplete narozeniny, neprokecne se atd, docela šílené ![]()
No ty vole, ten chlap je tezkej masochista.
Chapu kdyby tech 5 dnu zil jen s milenkou, ale mit s ni i rodinu…
Holt jaky si to udela takovy to mas, neumi rict ne, necha se zavlect do tehle zavazku, tak bude trpet. ![]()
@Anonymní píše:
Anonymní Katka Život je někdy k hodným ženským nespravedlivý.
A proto nesmíme být až moc hodné.
@Monzumka no to teda - když si vzpomenu jak mi kolega vyprávěl o tom muži výše, jak manželka dřela na stavbě domu, jezdila s kolečkama písku atd., zatímco on jezdil kamionem po západní Evropě (bylo to za socíku) a nakonec si k nim do baráku přitáhne milenku ![]()
Jak říkám, je to záležitost peněz. Chlap co dělá každý den dojíždí 2 hodiny šalinou do práce a dělá 3 hodiny přesčas, aby donesl domů nějakou tu korunu na přilepšení, tohle provozovat nebude. Když jsou prachy navíc, hned lidi začnou vymýšlet ho*vadiny, jak si pohnojit život.
Muj otec mel za dob sveho manzelstvi 10 let vztah s moji matkou. Nechapu, ze se to neprovalilo, protoze o tom pry vedelo a vi dost lidi.

Manzelka do dneska nic netusi, jsou normalne spolu. Otec posilal celou dobu alimenty na tajnacku a ja si z dětství pamatuju nejakeho pana, který k nam chodil.
Jinak jsem otce nevidala, ac bydlel par zastavek autobusu od nas.
Ma 2 syny a tedy ja 2 bratry. Vtipne je, ze jsme se prestehovali do jineho mesta a ja se nedavno dozvedela, ze 1 z tech bratru se sem prestehoval take.
Cili je mozne, ze ho potkavam nekde na ulici.
No mohlo to byt horsi - taky jsem si ho mohla vybrat jako partnera