2. vzpřímení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
9.4.16 13:07

Ahojte, s odstupom casu by som sa vas rada opytala, ako na tom vase deti su v pripade, ze 2.vzpriamenie nezvladli. Ak sa mozem opytat tiez na to, ako sa ucia a ako im to ide v skole/skolke, ako su na tom s bystrostou. To sa uz potom nikde nepise a nedava do suvisu napr. aj s tymto. Dakujem VAM vsetkym velmi pekne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.4.16 21:46

Ono nějak souvisí 2.vzpřímení s učením? Já jsem musela se starší „trénovat“ první i druhé vzpřímení. Teď ve školce je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.4.16 21:50

Ono sa hovori, ze porucha psychomotorickeho vyvoja moze byt nasledkom hypoxie pocas intrauterinneho zivota, ci porodu a ta hypoxia by mohla mat za nasledok aj problemy s ucenim. Moze tam byt suvis, preto ma zaujimaju tie dalsie osudy, lebo to sa vo vseobecnosti moc neriesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.4.16 12:54

Dobrý den. Doporučuji pořídit knihu Rozvíjej se, deťátko od Evy Kiedroňové, měsíc po měsíci tam najdete vhodná „cvičení“ pro podporu správného psychomotorického vývoje dítěte a zamezení osvojení si špatných pohybových vzorců. 2. vzpřímení se nejlépe trénuje s overballem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.4.16 16:54

Dobry den, ano, ta kniha je vynikajuca, celkovo metodika p. Kiedronovej nema obdoby, skoda, ze si z nej neberie priklad viac pediatrov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30789
11.4.16 07:38

@emberiza Tak dcera je bystra az moc… Motoricky byla pozadu cca do roka, pak chytla strasne tempo a v roce a pul vsechny predehnala. Asi je to pripad od pripadu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva1404
1.2.22 13:19

Druhe vzprimeni 6mesicu - nezvladne

Dobry den, syn 6,5 mesice stale nezvlada druhe vzprimeni. Na 6 mesicni kontrole to doktorka kontrolovala, rekla jen ze to nezvlada a at je co nejvice na brisku, do prukazky nam k vyvoji napsala “+ -“. Chtela jsem poslat na rehabilitace, ale kvuli covidu nechce a chce mu jeste dat cas…
No ja uz jsem z toho ve stresu, je to 14 dnu od kontroly a malej neudelal posun. Pivotuje, ale na brisku je spokojenej jen chvili..je tam ale casto a snazim se ho vselijak zabavit.
Mate nekdo zkusenost? Co udelat abych mu pomohla, nebo mel zde nekdo podobny problem?? Uz zacinam mit v hlave strasaky, co mu muze byt :,( dekuji!

• Citovat
  • Upravit
9023
1.2.22 14:34

@eva1404 zkusit najít rehabilitace sama? Ať ti ukážou jak s ním pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat