Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, mate nekdo zkusenosti s timto lehatkem? http://www.mall.cz/…-po-batole01
Máme ho doma a od 3 měsíců jsem do něj občas malého dávala, aby neplakal. Jak jsme začali s příkrmy, tak jsem ho v něm i krmila. Teď už je vyměněné za jídelní židličku, ta zabírá míň místa.
Máme. Kupovali jsme ho tedy později, až když malá vyrostla z tohohle, které měla od narození. Taky jsem v něm krmila, teď už ho má malá jen na hraní, ale je v provozu pořád (bez hrazdičky) a spokojenost.
Jenom to sedátko je vlastně kus překližky potažené látkou, docela tvrdé, takže pro novorozeně by to asi bylo potřeba přizpůsobit.
@Vendy31 Ano, je fajn. Máme ho už pět let. Vibrace moc nepoužíváme, ale látka a švy jsou pevné, nešisuje (a to má za sebou dva refluxáře a neustálé praní) a má slušnou nosnost. Dokonce nám ještě hraje i ta opička.
Jo tohle lehátko je pro mě nejlepší věc kterou sem mohla malému pořídit, teď v roce se v něm sám houpe a pije v něm mlíčko, od narození jsem ho tam dávala na vibrace což nám pomáhalo na prdíky, no pak jsem v něm přikrmovala když ještě neuměl sedět, takže jsem ho používala nonstop, pořád prala, a je jak nové, uschne hned ![]()
@Vendy31 jo, máme ho od narození, malého do něj dávám cca od dvou měsíců a nemůžu si ho vynachválit ani já ani malej
Navíc kdybych ho neměla, tak fakt nevím, kde budu malého krmit, když ještě nesedí. Takže doporučujeme oba ![]()
Máme asi měsíc a jsem moc ráda, že jsem koupila. Nicméně, vibrace na nic, stejně manuálně houpeme, jedině pak je malý v klidu. Takže lituju, že jsem nekoupila houpátko. A díky @kotyk jsem až dneska zjistila, že ta opička hraje
![]()
Já myslím, že je to snad nejfrekventovanější sedátko/lehátko na světě ![]()
Je v pohodě, vibrace teda zbytečný, jinak spokojenost ![]()
Ale neznám dítě, který by bavilo ještě třeba ve třech letech…
Je to prostě jen tak než se naučí sedět v jídelní židličce a než se začne hrabat z křesílka ven.
Kdybych si ho kupovala znova, koupím si bazarový ![]()
Je drahý a ve finále jsem ho po 2 dětech musela prodat dost levně, abych ho vůbec prodala. A to byla ve výborným stavu, absolutně neponičený ![]()
Za mě nekupovat!!! máme podobnou variantu od Zopy a už bych v žádném případě nekoupila.
Pro malé miminko je tvrdé, špatně tvarované a málo polstrované, pro větší zase nebezpečné, protože jakmile z toho uděláš křesílko je to velmi nestabilní a malej na to furt lezl, stoupal si. A problém byl, i když to bylo zapřené v té lehací poloze.
Vibracím hned došly baterky a stejně moc nepomohly.
Za mne nejlepší varianta normální klasické lehátko s ušima (tohle nešlo pohodlně přenést) a pak jídelní židlička.
Když byla malá, tak jsme ho využili naplno, dokud neseděla, tak jsem ji v něm i krmila. Ale na to batolecí sezení se mi už neosvědčilo, takže kdybych si vybírala znovu, vyberu nějaké jen miminčí, ale např. víc polohovací apod.
Máme, je super
Používali jsme dlouho a teď čeká na druhého prcka.
Když tak koukám na fotky, strávil v něm docela hodně času. Vím, že jsme hlavně pořád houpali ![]()
http://img4.rajce.idnes.cz/…DSC00143.JPG?…
Je tu o tom neskutocne vela diskusii, za nas spokojnost!! Doporucujeme. ![]()
Mame ho doma a jsem uplne spokojena. Kupovala jsem ho ze vydrzi i do vice kilo ze ho pak bude mit i v pokojicku na hrani. tedka ho pouzivam na krmeni a nemuzu si ho vynachvalit mala je v nem spokojena a vzdy ji uhoupu spinka a pak ji prenesu taky se uz dokaze houpat na 4 mesicich sama jak kope nozickama je v nem kdyz varim potrebuje na me videt a tak je to pohodlne pro obe
Máme ho už čtyři roky a pořád je využité (pro jedno a to samé dítě). ![]()
Tak já nevím, ale mě doktorka řekla, že když jde léhátko dát do lehu, můžu tam na chviličku položit novorozence
ale jen pár minut..Když musím ze 4patra utíkat otevřít poštačce tak ho tam na minutku dám, malému se zas vibrace hrozně líbí…Měla ho půjčený i kamarádka a nechala omylem zaplé vibrace a s baterkama problémy nemáme, ale to mluvím o FS!