Fisher Price Sedátko od miminka po batole

542
16.11.12 07:31

Fisher Price Sedátko od miminka po batole

Ahoj, mate nekdo zkusenosti s timto lehatkem? http://www.mall.cz/…-po-batole01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30324
16.11.12 07:56

Máme ho doma a od 3 měsíců jsem do něj občas malého dávala, aby neplakal. Jak jsme začali s příkrmy, tak jsem ho v něm i krmila. Teď už je vyměněné za jídelní židličku, ta zabírá míň místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.11.12 07:58

Máme. Kupovali jsme ho tedy později, až když malá vyrostla z tohohle, které měla od narození. Taky jsem v něm krmila, teď už ho má malá jen na hraní, ale je v provozu pořád (bez hrazdičky) a spokojenost.
Jenom to sedátko je vlastně kus překližky potažené látkou, docela tvrdé, takže pro novorozeně by to asi bylo potřeba přizpůsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.11.12 08:01

@Vendy31 Ano, je fajn. Máme ho už pět let. Vibrace moc nepoužíváme, ale látka a švy jsou pevné, nešisuje (a to má za sebou dva refluxáře a neustálé praní) a má slušnou nosnost. Dokonce nám ještě hraje i ta opička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
16.11.12 08:10

Jo tohle lehátko je pro mě nejlepší věc kterou sem mohla malému pořídit, teď v roce se v něm sám houpe a pije v něm mlíčko, od narození jsem ho tam dávala na vibrace což nám pomáhalo na prdíky, no pak jsem v něm přikrmovala když ještě neuměl sedět, takže jsem ho používala nonstop, pořád prala, a je jak nové, uschne hned :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
16.11.12 08:24

@Vendy31 jo, máme ho od narození, malého do něj dávám cca od dvou měsíců a nemůžu si ho vynachválit ani já ani malej :D Navíc kdybych ho neměla, tak fakt nevím, kde budu malého krmit, když ještě nesedí. Takže doporučujeme oba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
16.11.12 08:39

Máme asi měsíc a jsem moc ráda, že jsem koupila. Nicméně, vibrace na nic, stejně manuálně houpeme, jedině pak je malý v klidu. Takže lituju, že jsem nekoupila houpátko. A díky @kotyk jsem až dneska zjistila, že ta opička hraje :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.11.12 08:45

Já myslím, že je to snad nejfrekventovanější sedátko/lehátko na světě :lol:

Je v pohodě, vibrace teda zbytečný, jinak spokojenost 8)

Ale neznám dítě, který by bavilo ještě třeba ve třech letech…

Je to prostě jen tak než se naučí sedět v jídelní židličce a než se začne hrabat z křesílka ven.

Kdybych si ho kupovala znova, koupím si bazarový 8)

Je drahý a ve finále jsem ho po 2 dětech musela prodat dost levně, abych ho vůbec prodala. A to byla ve výborným stavu, absolutně neponičený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
16.11.12 08:49

Za mě nekupovat!!! máme podobnou variantu od Zopy a už bych v žádném případě nekoupila.
Pro malé miminko je tvrdé, špatně tvarované a málo polstrované, pro větší zase nebezpečné, protože jakmile z toho uděláš křesílko je to velmi nestabilní a malej na to furt lezl, stoupal si. A problém byl, i když to bylo zapřené v té lehací poloze.
Vibracím hned došly baterky a stejně moc nepomohly.
Za mne nejlepší varianta normální klasické lehátko s ušima (tohle nešlo pohodlně přenést) a pak jídelní židlička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.11.12 08:49

Když byla malá, tak jsme ho využili naplno, dokud neseděla, tak jsem ji v něm i krmila. Ale na to batolecí sezení se mi už neosvědčilo, takže kdybych si vybírala znovu, vyberu nějaké jen miminčí, ale např. víc polohovací apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
16.11.12 08:54

Máme, je super :-) Používali jsme dlouho a teď čeká na druhého prcka.
Když tak koukám na fotky, strávil v něm docela hodně času. Vím, že jsme hlavně pořád houpali :-D
 http://img4.rajce.idnes.cz/…DSC00143.JPG?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
16.11.12 08:55

Je tu o tom neskutocne vela diskusii, za nas spokojnost!! Doporucujeme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
16.11.12 09:39

Mame ho doma a jsem uplne spokojena. Kupovala jsem ho ze vydrzi i do vice kilo ze ho pak bude mit i v pokojicku na hrani. tedka ho pouzivam na krmeni a nemuzu si ho vynachvalit mala je v nem spokojena a vzdy ji uhoupu spinka a pak ji prenesu taky se uz dokaze houpat na 4 mesicich sama jak kope nozickama je v nem kdyz varim potrebuje na me videt a tak je to pohodlne pro obe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
16.11.12 10:08

Máme ho už čtyři roky a pořád je využité (pro jedno a to samé dítě). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
16.11.12 10:14

Tak já nevím, ale mě doktorka řekla, že když jde léhátko dát do lehu, můžu tam na chviličku položit novorozence :nevim: ale jen pár minut..Když musím ze 4patra utíkat otevřít poštačce tak ho tam na minutku dám, malému se zas vibrace hrozně líbí…Měla ho půjčený i kamarádka a nechala omylem zaplé vibrace a s baterkama problémy nemáme, ale to mluvím o FS!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí