20 let, těhotná jít na potrat?

Anonymní
18.11.23 16:31

20 let, těhotná jít na potrat?

Dobrý den,
Otázka zní jasně je mi 20 let a zjistila jsem, že jsem těhotná. Děti mám ráda, ale nemám z toho vůbec radost žadné city k dítěti nepřišli. Ještě studuji VŠ mám zájmy atd. Přítel je nadšený a vím, že moje myšlenky na potrat ho níči.
Asi sem jdu jen pro názory jestli jít na potrat nebo jestli se moje nechuť k dítěti zlepši jsem z toho zmatená, protože jsem vždy měla děti ráda.
 Děkuji

Příspěvek upraven 18.11.23 v 17:04

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
364
18.11.23 16:34

Moje rada je nechodit, ale stejně to je na tobě.
Určitě tu budou i radit ať jdeš :palec:
Pořádně to rozmysli, pak není cesty zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.11.23 16:39

Mě by zajímalo, jakou VŠ studuješ, když nejsi schopná napsat jednu větu bez chyby :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.11.23 16:42
@terien píše:
Mě by zajímalo, jakou VŠ studuješ, když nejsi schopná napsat jednu větu bez chyby :think:

To už v dnešní době nepotřebuješ umět, :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7337
18.11.23 16:44

Přítel tě podporuje. Na potrat bych nešla. Jal jsi na tom finančně? Rodiče pomohou? Přítel se bude starat abys mohla dále studovat? Kde byste žili? Kolik je příteli??.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.11.23 16:48

Ke škole pracuji, takže příjmy jsou. Rodiče určitě nepomohou to jsem si jistá. Studium bych přerušovat nemusela, ale bylo by to těžší. Co se týče bydlení to mi právě dělá starosti spolu bydlíme, ale u jeho rodičů.
Příteli je 21 let.
Pro rýpaly: Gramatiku si po sobě musím hodně kontrolovat abych jí zvládala což teď nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
18.11.23 16:49

Mas penize/zazemi na to, abys dite uzivila, i kdyby se vas pritel rozhodl opustit? Dodelas si s ditetem skolu? Pokud ano, tak bych zvazovala si ho nechat. Pokud ne, sla bych na potrat. “Samozivitelky”, ktere trou bidu s nouzi, protoze pritel odesel, tu zakladaji diskuze pomerne casto a neni to vesele cteni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.11.23 16:51

Zakl: Školu dodělám nemám ji prezenční co se týče zázemí to se přiznám, že nemám proto mě to trápí. Peníze jsou, ale bydlení ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.11.23 16:52
@nnnnnnnnnn píše:
Ke škole pracuji, takže příjmy jsou. Rodiče určitě nepomohou to jsem si jistá. Studium bych přerušovat nemusela, ale bylo by to těžší. Co se týče bydlení to mi právě dělá starosti spolu bydlíme, ale u jeho rodičů.
Příteli je 21 let.
Pro rýpaly: Gramatiku si po sobě musím hodně kontrolovat abych jí zvládala což teď nedělám.

Jujky, trochu nám to ujelo :lol: ty máš to těhotenství nějaký chronický, člověče :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22479
18.11.23 16:53

Je normalni, ze necitis nic k diteti, ktere sotva vzniklo a je zatim velice abstraktne nekde v brise. Jestli je pritel dobry clovek a mate nejake zazemi-penize, bydleni, podporu rodicu, tak si dite nechej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5128
18.11.23 16:53

Tak on je pozitivni test sok casto i pro zeny, ktere otehotnet chteji. City k diteti fakt nemusi prijit s tehotenskym testem, ale klidne az po porodu az to miminko uvidis. Takze tim bych se neridila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.11.23 16:54

Prosím? Já jsem dávám příspěvek poprvé😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.11.23 16:54
@nnnnnnnnnn píše:
Prosím? Já jsem dávám příspěvek poprvé😅

Tak si zamkni profil, když chceš lhát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
18.11.23 16:55

Tak hlavně si musíš v hlavě srovnat, jestli by sis ten potrat v budoucnu nevyčítala. Já osobně bych na potrat nešla, protože jsem dlouho nemohla otěhotnět a mám miminko, takže si neumím představit, že bych kdy na potrat šla. Nicméně, jestli přítel chce dítě i jeho rodina, tak bych si ho nechala. Budeš mít minimálně podporu z jejich strany. Možná bych ještě před porodem zvážila svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.11.23 16:56

No lež to není. Jsem tu prakticky i nově co se dělo s tímto nickem nevím já jsem ho nevybírala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí