Poradna duly
Jana Čurdová
@paandatko píše:
@jančamamča právě, že jsem tady úplně sama, sice tady chodí lidi, ale většinou ten smrad a z toho se mi zvedá kufr a loni v létě tady bylo kolem 34°C a to jsem omdlévala, takže to proberu doma s budoucím mužem, ale nevím co na to řekne doktor..
Já myslím, že doktor Ti bránit nebude. Já jsem první těhotenství byla taky hned od začátku na neschopence, protože jsem do práce musela dojíždět a jen představa toho autobusu po ráno mě děsila ![]()
@jančamamča Taky dojíždím, vždycky nastoupím sednu si co nedál, snažím se jezdit busem, kde není moc lidí. Otevřu okno, žvýkám žvýkačku a přemýšlím, kdy už vystoupím.
a to jsem si byla jistá, že chci pracovat co nejdýl..
no jo jsem nevěděla co to je mít každé ráno stavy, jako po opici..
@paandatko píše:
@jančamamča Taky dojíždím, vždycky nastoupím sednu si co nedál, snažím se jezdit busem, kde není moc lidí. Otevřu okno, žvýkám žvýkačku a přemýšlím, kdy už vystoupím.a to jsem si byla jistá, že chci pracovat co nejdýl..
no jo jsem nevěděla co to je mít každé ráno stavy, jako po opici..
Ty jsi blázen ![]()
@jančamamča
sedím v práci s rozepnutými kalhotami, nějak mi začínají být malé… ![]()
@paandatko píše:
@jančamamčasedím v práci s rozepnutými kalhotami, nějak mi začínají být malé…
Vyvalenej pupajz co?
Já už zase prcka cítím. Jsem hodně hubená (ne, že bych na to bylo nějak hrdá) takže mám to bříško takový citlivý. Nejsou to žádné kopance, ale spíš jak kdyby mě někdo šimral
měla jsem to stejné o při první těhu ![]()
@jančamamča no na to že jsem teprve osmý týden, tak už malé bříško mám, to jsem zvědavá jak se vlezu v říjnu do svatebních šatů..ty jo, takovou malou prďolku? Tak to musí být krásné, už se moc těším až nějaký ten pohyb ucítím, ae to si budu muset ještě dlouho počkat..
@paandatko píše:
@jančamamča no na to že jsem teprve osmý týden, tak už malé bříško mám, to jsem zvědavá jak se vlezu v říjnu do svatebních šatů..ty jo, takovou malou prďolku? Tak to musí být krásné, už se moc těším až nějaký ten pohyb ucítím, ae to si budu muset ještě dlouho počkat..
Počkej - ty máš v říjnu svatbu??? Jéé to je krásný
Veliká gratulace
To už budeš obrovská co??? ![]()
@jančamamča Děkujeme. Svatbu jsme naplánovali už někdy v lednu, nepředpokládala jsem, že se nám to povede do půl roku. To budu končit 6-tý měsíc…už budu taková objemnější.. ![]()
Ahoj, tak jsem byla dnes na odběrech. Samotný odběr ok, ale to jak mi bylo předtím a potom zle..fuj.. ![]()
@paandatko píše:
Ahoj, tak jsem byla dnes na odběrech. Samotný odběr ok, ale to jak mi bylo předtím a potom zle..fuj..
No já dneska taky trpím, cítím se hrozně vyčerpaná - vycucnutá, zničená
To já taky, chodím spát v osm, jsem úplně unavená, lituji přítele, už týden jsme spolu ani pořádně nebyli.Doma nic neudělám, neuvařím, nic.
Ahojte, tak v pondělí jdu na další utz - chtěla jsem se zeptat v kolikátým tt se pozná pohlaví?? ☺
Ahoj maminky, dlouho jsem tu nebyla. Byla jsem na kontrole 16.5. velikostně brouček odpovídal 10+3, ale stáří by mělo být 9+6, tak je trošinečku větší, jinak vše ok. Naše doktorka umí poznat pohlaví kolem 13.tt, tak se moc těším, další kontrolu mám 13. 6., ale mezitím mám teď ve středu odběr krve na genetiku a 5. 6. UTZ, takže to máme takové pěkně proložené, že mi to i uteče. 20. 6. odjíždíme na dovču. Pochlubte se, kolik jste zatím nabrali, já jsem 1,5 kg sundala a cca 0,5 kg zase nabrala, ale celkově jsem o 1 kg mínus, než když jsem to zjistila. Co nevolnosti? Už ustupují? Já jsem bez, ale občas mi nesedne nějaké jídlo, takže pak ho vidím ještě jednou. Krásný večer přeji všem
Tý jo - pohlaví už kolem 13 tt?! To máte šikovnou paní doktorku
Jinak gratuluji k super výsledkům z kontroly. Ani nevíš jak Ti závidím, že už jsi bez nevolností. U mě pořád stejný peklo. Už se tady opakuju, ale asi si potřebuju postěžovat. Jsem zničená, unavená, vyblitá a vyčerpaná. Ptala jsi se na váhu tak na tu radši ani nelezu, protože vzhledem k tomu, že v sobě prakticky nic neudržím dýl jak hodinku tak předpokládám, že jsem dost zhubla. Ale kontrolu mě čeká až v pondělí 26.5. 13:30 tak jsem zvědavá…
@jančamamča ahojky, no já jsem se nevolností zbavila tím, že jsem porce zmenšila na polovinu a jím opravdu 5 krát denně. Ale občas se stane, že i přes toto opatření to žaludek nezvládne a jde to ven. Ale je také pravda, že už jsem v 11.tt, takže i přichází doba, kdy funkci žlutého tělíska pomaličku přebírá placenta a tím by měly nevolnosti ustupovat. Ale 6. a 7. tt byl naprosto šílený, bylo mi zle snad 24 hodin denně.
A co jiné starosti ohledně těhu? Já to v podstatě nevnímám.