2016 těhotenská cukrovka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1671
18.1.16 13:07
@ugluk píše:
6,8 vážně není žádný limit dávaný do vztahu s těhotenskou cukrovkou. Hodnoty sem dávala @j.a.n.i1 - jsou kopírované ze stránky www.tehotenskacukrovka.cz.
Pokud by to bylo nalačno, vůbec ti nemají test provést a dávat pít roztok. Pokud by to bylo po hodině či dvou, je to v limitu. Dle starých kritérií, dle nových, i dle hodnot pro normální diabetes.Jinak bohužel to, že to ženská musí mít v rodině, musí být obézní nebo v těhotenství hodně přibrat, je mýtus :? Taky jsem byla zcela OK bez jakéhokoliv rizika a cukrovku jsem měla jasnou.

Maminka pro detatko udela vsechno. Uz je 4 h.co to vim a udelam vse, aby bylo zdrave. Kaslu na sladke. Tesim se moc na neho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
18.1.16 13:17

@rena621 jasně že jo, spíš si myslím, pokud to jako cukrovku vyhodnotili, že došlo k nějakému zmatení těch hodnot. Mrkni na ty stránky www.tehotenskacukrovka.cz, dieta je tam popsána velmi pěkně, ani to není nic strašlivého, když se ví co a jak, jen bohužel pouze vynechání sladkého nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
18.1.16 13:19
@ugluk píše:
@rena621 jasně že jo, spíš si myslím, pokud to jako cukrovku vyhodnotili, že došlo k nějakému zmatení těch hodnot. Mrkni na ty stránky www.tehotenskacukrovka.cz, dieta je tam popsána velmi pěkně, ani to není nic strašlivého, když se ví co a jak, jen bohužel pouze vynechání sladkého nestačí.

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
28.12.16 17:05

Ahoj!
Ja jsem z toho zamatena…

Podle novych kriterii se vejdu, ale nechapu, ze se to zmenilo.
Pred 3 rokama jsme mela jasnou cukrovku s nizsima hodnotama… a muselo se to hlidat. Casto mi to skakalo.
Ted mam vyssi hodnoty po 60. minutach nez jsme mela minule ( 9,7 ) a tedy ji nemám..? zbyle jsou ok.
Je správně jít 23+3 tedy 24.tt? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky