Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verca1989 píše:
1. Na podzim 2012 a v zimě 2012/2013, bude v tibetu a na celém území severní polokoule, tepleji.21.12.2012,
Jsem asi ten teplý podzim přehlídla a to na severní polokouli žiju, tak nevím nevím.
@Katka86 píše:
O prázdninách jsem na jedné slavnosti vyhrála střelbu ze vzduchovky a oslovil mě jeden milý pán, zda nechci 21.12.2012 dělá rytíře snajpera, že bude třeba ochránit naši vesnici![]()
![]()
že se bude krást a zabíjet a já mám dobrou mušku
![]()
![]()
![]()
Ne nevěřím a ani nechci věřit
Holky ale jak to přežijem bez emimina?
měly bysme si udělat záložní zdroje na lidský pohon, at jde zapnout komp. Budem přitom šlapat na kole, zhubnme, zpevníme postavy, no co víc si přát
![]()
Těch předpovědí už bylo tolik, např. rok 2000 a pořád se žádné vzrůšo neděje
![]()
@Pettule69 píše:
Těch předpovědí už bylo tolik, např. rok 2000 a pořád se žádné vzrůšo neděje![]()
všeho do času
![]()
@Katka86 píše:
Holky ale jak to přežijem bez emimina?![]()
![]()
měly bysme si udělat záložní zdroje na lidský pohon, at jde zapnout komp. Budem přitom šlapat na kole, zhubnme, zpevníme postavy, no co víc si přát
![]()
Lepší bude lítat, vždyt nebude fungovat gravitace
![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Jsem asi ten teplý podzim přehlídla a to na severní polokouli žiju, tak nevím nevím.
No, přesně. Naopak pořád slyším, jak bude letos krutá zima a všude hromady sněhu…nebo že by to toho 21.12. všechno roztálo…hmm a bude potopááá ![]()
Jednou to třeba přijde, ale ať mi nikdo neříká dopředu, že ví datum ![]()
@kačenka1 píše:
Lepší bude lítat, vždyt nebude fungovat gravitace![]()
![]()
![]()
No jo, tak budem na tom kole lítat
můžem udělat sraz, sejdem se všichni, do ksichtu si stejně neuvidíme a ušetříme za palivo
![]()
@puntice píše:
Ale upřimně mě děsí představa, kolik najdu na jaře za humny rodin ve stanech
A dokážete si představit ten bordel, až si budou všichni v panelácích vybourávat vývody pro kamna na dřevo a uhlí?
@lukresia píše:
@Katka86 a všechny si zachováme anonymitu
právě
a děcka můžem nechat klidně někde lítat po venku
![]()
Asi jsem slabší povaha ale ano mám z toho depku věřit tomu nechci ale je m z toho všeho ouzko, nikdy jsem to tak nevnímala jako ted když mám prcka
Holky já se těším na 22.12. až se tu budem tomu všichni smát.
Na konce světa nevěřím asi proto, že za 24 let, co tu jsem, jich mělo být už x a nikdy se nic nestalo. Já si třeba vzpomínám na úplné zatmění Slunce v srpnu 1999. To jsem byla ještě dítě a celý den jsem měla strach kvůli lidem zakladatelčina kalibru.